De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jongensclub ‘t Thuishonk Leuker kunnen we het niet maken,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jongensclub ‘t Thuishonk Leuker kunnen we het niet maken,"— Transcript van de presentatie:

1 Jongensclub ‘t Thuishonk Leuker kunnen we het niet maken,
wel gezelliger! Ben jij ook zo benieuwd wat Jona in die vis deed? Van 14:15 tot 15:30 zijn alle jongens van 9-12 jaar weer mega welkom in het Hervormd Jeugdcentrum. Met vandaag in de hoofdrol: Jona en een visje… Pieter de Munck & Jeroen van der Hoeven

2

3 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. S. Jumelet
Schriftlezing: Psalm 14

4 Psalm 118 : 1 Laat ieder 's HEREN goedheid prijzen,
Vers 1 Laat ieder 's HEREN goedheid prijzen, zijn liefde duurt in eeuwigheid. Laat, Israël, uw lofzang rijzen: Zijn liefde duurt in eeuwigheid. Dit zij het lied der priesterkoren: Gij, die den HEER vreest, laat het horen:

5 Psalm 118 : 5 en 9 De HEER is mij tot hulp en sterkte,
Vers 5 De HEER is mij tot hulp en sterkte, Hij is mijn lied, mijn psalmgezang. Hij is het, die mijn heil bewerkte. Ik loof den HEER mijn leven lang. Hoort in hun kamp Gods knechten zingen nu Hij de zege heeft gebracht: Gods rechterhand doet grote dingen, Gods rechterhand heeft grote kracht!

6 Psalm 118 : 5 en 9 Dit is de dag, die God deed rijzen,
Vers 9 Dit is de dag, die God deed rijzen, juicht nu met ons en weest verblijd. O God, geef thans uw gunstbewijzen, geef thans het heil door ons verbeid. Gezegend zij de grote koning die tot ons komt in 's HEREN naam. Wij zeegnen u uit 's HEREN woning, wij zegenen u al tezaam.

7 Gezang 395(LvdK) : 1, 2, 3 en 4 O Heer, verberg U niet voor mij,
Vers 1 O Heer, verberg U niet voor mij, wanneer ik mij verberg voor U. Gij weet het, ik ben bang voor U, ontwijk U en verlang naar U. O ga niet aan mijn hart voorbij.

8 Gezang 395(LvdK) : 1, 2, 3 en 4 En wees niet toornig over mij,
Vers 2 En wees niet toornig over mij, wanneer ik U geen liefde bied. Ik noem U, maar ik ken U niet, ik buig mij, maar ik ben het niet en mijn gebed is tegen mij.

9 Gezang 395(LvdK) : 1, 2, 3 en 4 Spreek zelf in mij het rechte woord.
Vers 3 Spreek zelf in mij het rechte woord. Zo vaak ik woorden voor U vond, heb ik mij in mijn woord vermomd. Nu wacht ik tot Gij zelve komt en spreekt, zodat uw knecht het hoort.

10 Gezang 395(LvdK) : 1, 2, 3 en 4 Heer, roep mij als uw dwalend schaap,
Vers 4 Heer, roep mij als uw dwalend schaap, dat U niet zoekt en U niet vindt. Geef mij, als een die Gij bemint, geef, dat ik als uw eigen kind uw stem mag horen in mijn slaap.

11 Psalm 14 : 1, 2, 3 en 4 De dwaas zegt in zijn hart: 'Er is geen God',
Vers 1 De dwaas zegt in zijn hart: 'Er is geen God', en ieder doet wat goed is in zijn ogen. 't Gebinte van het leven wordt bewogen, de zonde woekert, ieder drijft de spot met Gods gebod.

12 Psalm 14 : 1, 2, 3 en 4 De HEER ziet uit de hemel, of nog één
Vers 2 De HEER ziet uit de hemel, of nog één de wijsheid heeft om naar zijn woord te horen, of één Hem zoekt. Geen wil zich aan Hem storen. Geen mens die goed doet in de wereld, neen, God vindt er geen.

13 Psalm 14 : 1, 2, 3 en 4 Is er op aard geen spoor van inzicht meer
Vers 3 Is er op aard geen spoor van inzicht meer bij hen die in het kwaad behagen vinden, hen die mijn volk als was het brood verslinden? Zij roepen God niet aan, zij roven d'eer van God de HEER.

14 Psalm 14 : 1, 2, 3 en 4 Zie hoe de schrik hen eensklaps overmant:
Vers 4 Zie hoe de schrik hen eensklaps overmant: God treedt in 't krijt voor hen die naar Hem vragen, Hij maakt te schande wie zijn volk belagen; het blijft verdrukt, bedreigd van alle kant, maar in Gods hand.

15 Psalm 14 : 5 Breng, HERE, breng een keer in 't aards bestel,
Vers 5 Breng, HERE, breng een keer in 't aards bestel, kom toch van Sion uit uw volk bevrijden. Wend, HEER, ons lot, stel paal en perk aan 't lijden, dan brengt U vrolijk lof met zang en spel heel Israël.

16 ELB 351 : 1 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig.
Vers 1 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard' en hemel prijzen U, glorie voor uw Naam. Lam van God, hoogste Heer, heilig en rechtvaardig, stralend Licht, Morgenster, niemand is als U.

17 ELB 351 : 1 … Prijst de Vader, prijst de Zoon,
Vers 1 Prijst de Vader, prijst de Zoon, prijst de Geest die in ons woont. Prijst de Koning der heerlijkheid, prijst Hem tot in eeuwigheid.

18 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Jongensclub ‘t Thuishonk Leuker kunnen we het niet maken,"

Verwante presentaties


Ads door Google