De drankjes zijn voor eigen rekening

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom in deze kerkdienst
Advertisements

Matteüs 6:33 Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden. 2.
Job 38 :1 – 4 1 En de HEER antwoordde Job vanuit een storm. Hij zei: 2 Wie is het die mijn besluit bedekt onder woorden vol onverstand? 3.
Vrolijk Grappen maken Lol TREUREN??? Carnaval 26 februari.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Welkom in deze kerkdienst
Protestantse gemeente
Bid mee, help mee en geef!.
Bid mee, help mee en geef!. Zuid-Afrika lijdt… Armoede, gebroken gezinnen en taboes rond aids ontwrichten de samenleving. Zuid-Afrika: veel gebroken gezinnen.
X Wees W X kker Vrijdag 5 juni 22 uur. Welkom Voorganger: Ds. J.M. Rohaan Ouderling van dienst: J. Boersma Organist: H. Teunis Schriftlezing: Ps. 104:
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
Welkom in deze kerkdienst
Zondag 28 juni 2015 middagdienst.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
Liturgie voor de viering op zondag 21 februari 2016 Voorganger:ds. Marloes Meijer Organist: Peter de Rijke Wijkgemeente De Kern.
1 Pinksteren De Heilige Geest als onderpand. 2 Wie immers van de mensen weet wat er in de mens omgaat? Alleen de geest van de mens die in hem is! Zo ook.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst Thema: Verzegeld met de Heilige Geest.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: Zonder de Geest lukt het niet…
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Waar doen we goed aan?
Voorganger:Ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Openbaring 7.
Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Ds. E.R.V. Schuddebeurs Organist: Henk v. Voorst.
Voorganger:Ds C. Hendriksen Welkom in deze dienst Schriftlezing:1 Johannes 2: 18 – 28.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
Welkom in deze kerkdienst
Thema: Opgewekt Zondag 14 mei 2017 Liturgie ♪ 670: 1,2,3,6,7 ♬ Opw. 32
neem van het levende water dat geboden wordt
1.
Welkom op 26 febr. Voorganger: Ds. Mv. Marijn Rohaan Ouderling: Jan Verkerk Organist/pianist: Anne Kroeze Lezing: uit 1 Samuel 17 Kind van de zondag Jari.
Knutselmiddag: Woensdagmiddag 9 november
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Het vandaag feest: er wordt gedoopt en daarom dit speciale bloemstuk.
Zaterdag 8 juli organiseert DNB een BBQ
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg
Welkom in deze kerkdienst
Welkom op 22 jan. Voorganger: Ds. J.P. van Ark Ouderling: Peter Nijhuis Organist: Berto Smelt Lezing: Joh. 14: 8-26 Kol.1:
5 – Hoe word je relaxed?.
Christus deelt zijn leven!
Welkom in deze kerkdienst
Blok II God de Vader In de komende zes lessen leer je God de Vader beter kennen door te kijken naar wat Hij gedaan heeft en nu nog doet.
Start Zondag 18 september 2016
Welkom in deze kerkdienst
Zondag 3 september 2017 Liturgie ♫ ✟ ➲ Jer 18: 1-6 Rom. 9: 14-24
Zondag 17 december Derde zondag van advent
Zondag 24 december 2017 Thema: Ik doe mee
Gods trouw in het verleden en beloften voor de toekomst!
Ds J. A. Dekker, Lemele Oud v dienst, Greet Lindenberg Organist, Anne Kroeze Collecte, diaconie Thema : Dankbaarheid.
Seniorenbijeenkomst 15 februari 2018
Welkom in de dienst van 25 november 2018: Gedachtenisdienst
Welkom in deze kerkdienst
bedanken WELKOMSTDIENST… Van harte nodigen wij u uit de welkomstdienst bij te wonen die vanavond zal worden.
Welkom in de dienst van 16 december 2018, 3e Advents zondag
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. J. Quist
Let op! Wat te doen bij ontruiming. BLIJF KALM
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. E.J.N. Kronenburg
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Avondmaalsformulier Gemeente van onze Heer Jezus Christus, We zijn hier bij elkaar gekomen om het Avondmaal te vieren. Onze Heer heeft deze maaltijd ingesteld.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom bij de 1e Paasdienst op zondag 21 April 09:00 uur.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. B.F. Bakelaar
Transcript van de presentatie:

De drankjes zijn voor eigen rekening Uitnodiging voor de maaltijd , netto opbrengst bestemd voor projecten Kenia: Wanneer: Vrijdag 9 november in de Oase Aanvang: 18.00 uur. Kosten: € 10,00 , tot 12 jaar € 5,00 De drankjes zijn voor eigen rekening Opgave: Lijst in de hal of via mail annie.zuiderveen.baron@gmail.com Opbrengst: Bestemd voor Kenia (zie Geandewei) Vervoer: Is mogelijk, opgeven kan via de lijst in de hal. Diaconie

bedanken WELKOMSTDIENST… Van harte nodigen wij u uit de welkomstdienst bij te wonen die vanavond zal worden gehouden. Samen met Ds. W.J Scheltens uit Lunteren, organist: Feikje de Jong – Boukes en met medewerking van het Chr. Bildts Mannenkoor, hopen we op een fijne dienst. Iedereen is welkom. Graag tot vanavond om 19.30 uur in de Oase.

Themadienst In His Name 4 november 17:00 Oase, Drachten

Helaas zijn er voor deze film geen kaarten meer beschikbaar Vrouwengroep “Appeltaart en meer….” presenteert: ook voor mannen! Helaas zijn er voor deze film geen kaarten meer beschikbaar

C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt

Gemeenteavond PGD 31 oktober De Algemene Kerkenraad (AK) van de Protestantse Gemeente te Drachten (PGD) nodigt alle gemeenteleden van de PGD van harte uit voor een bijzondere gemeenteavond Onderwerp: Toelichting door de AK op het advies van het College van Kerkrentmeesters (CvK) over het toekomstige bezit en gebruik van alle (kerk)gebouwen van de PGD Wanneer: Woensdag 31 oktober om 20.00 uur in de Oase, inloop met koffie vanaf 19.30 uur

Welkom in de dienst van zondag 21 oktober 2017 C:\Worship Library\Liturgie slides\Welkomst slide.ppt Welkom in de dienst van zondag 21 oktober 2017 Voorganger Ds. Hans de Jong Organist Cor Zijlstra Beamer Thomas de Boer Geluid

Welkom en afkondigingen C:\Worship Library\Liturgie slides\Welkom en afkondigingen.ppt Welkom en afkondigingen

C:\Worship Library\Nieuwe liedboek muzieknoten\NLB 025a - noten.ppt Psalm 25

NLB 25a : 1 Mijn ogen zijn gevestigd op God, of Hij mij redt. Mijn hart, hoezeer onrustig, heb ik op Hem gezet. Kan ik de nacht verduren, waarin Gij verre zijt? Gij zult mijn voeten sturen in 't duister van de tijd.

NLB 25a : 1

NLB 25a : 2 Maar wees mij dan genadig en richt mijn leven op, dat ik opnieuw gestadig kan gaan in 's levens loop. Mijn hart, hoezeer onrustig, heb ik op U gezet, Mijn ogen zijn gevestigd op U, tot Gij mij redt.

NLB 25a : 2

Stil gebed, bemoediging en groet C:\Worship Library\Liturgie slides\Stil gebed, bemoediging en groet.ppt Stil gebed, bemoediging en groet

Klein Gloria Ere zij de Vader en de Zoon en de heilige Geest, als in den beginne, nu en immer en van eeuwigheid tot eeuwigheid. Amen.

C:\Worship Library\Liturgie slides\Woord van welkom.ppt Lied 886

Abba, Vader, laat mij zijn, slechts voor U alleen. NLB 886:2 Abba, Vader, laat mij zijn, slechts voor U alleen. Dat mijn wil voor eeuwig zij d'uwe en anders geen. Laat mijn hart nooit koud zijn, Heer. Laat mij nimmer gaan. slechts van U alleen. :2ik toe.

C:\Worship Library\Liturgie slides\Gebed.ppt

C:\Worship Library\Liturgie slides\Kindermoment.ppt

C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt

C:\Worship Library\Liturgie slides\KND He, luister mee - noten.ppt Hé, luister mee

Hé, luister mee naar een nieuw verhaal Refrein: Hé, luister mee naar een nieuw verhaal Een nieuw verhaal uit het boek van God

Hé, luister mee

Net zoals je elke dag je boterhammen eet Hé, luister mee Couplet: Net zoals je elke dag je boterhammen eet En je dat toch zeker niet een dag of drie vergeet Zo is het met het lezen van het boek van onze Heer Je kunt er veel van leren en ze groeien telkens weer

Hé, luister mee

Hé, luister mee naar een nieuw verhaal Refrein: Hé, luister mee naar een nieuw verhaal Een nieuw verhaal uit het boek van God

Hé, luister mee

Bijbellezing Romeinen 8: 14 t/m 27 C:\Worship Library\Liturgie slides\Bijbellezing.ppt Bijbellezing Romeinen 8: 14 t/m 27

C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt Romeinen 8:14-27 nieuwe bijbel vertaling 14 Allen die door de Geest van God worden geleid, zijn kinderen van God. 15 U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven, u hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen te zijn, en om hem te kunnen aanroepen met ‘Abba, Vader’. 16 De Geest zelf verzekert onze geest dat wij Gods kinderen zijn.

C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt Romeinen 8:14-27 nieuwe bijbel vertaling 17 En nu we zijn kinderen zijn, zijn we ook zijn erfgenamen, erfgenamen van God. Samen met Christus zijn wij erfgenamen: wij moeten delen in zijn lijden om met hem te kunnen delen in Gods luister. 18 Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen verhouding staat tot de luister die ons in de toekomst zal worden geopenbaard.

C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt Romeinen 8:14-27 nieuwe bijbel vertaling 19 De schepping ziet er reikhalzend naar uit dat openbaar wordt wie Gods kinderen zijn. 20 Want de schepping is ten prooi aan zinloosheid, niet uit eigen wil, maar door hem die haar daaraan heeft onderworpen. Maar ze heeft hoop gekregen,

C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt Romeinen 8:14-27 nieuwe bijbel vertaling 21 omdat ook de schepping zelf zal worden bevrijd uit de slavernij van de vergankelijkheid en zal delen in de vrijheid en luister die Gods kinderen geschonken wordt. 22 Wij weten dat de hele schepping nog altijd als in barensweeën zucht en lijdt.

C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt Romeinen 8:14-27 nieuwe bijbel vertaling 23 En dat niet alleen, ook wijzelf, die als voorschot de Geest hebben ontvangen, ook wij zuchten in onszelf in afwachting van de openbaring dat we kinderen van God zijn, de verlossing van ons sterfelijk bestaan. 24 In deze hoop zijn we gered. Als we echter nu al zouden zien waarop we hopen, zou het geen hoop meer zijn.

Romeinen 8:14-27 Wie hoopt er nog op wat hij al kan zien? C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt Romeinen 8:14-27 nieuwe bijbel vertaling Wie hoopt er nog op wat hij al kan zien? 25 Maar als wij hopen op wat nog niet zichtbaar is, blijven we in afwachting daarvan volharden. 26 De Geest helpt ons in onze zwakheid; wij weten immers niet wat we in ons gebed tegen God moeten zeggen, maar de Geest zelf pleit voor ons met woordloze zuchten.

C:\Worship Library\Style Sheets\Oase-Radial-Bijbel-hoog.ppt Romeinen 8:14-27 nieuwe bijbel vertaling 27 God, die ons doorgrondt, weet wat de Geest wil zeggen. Hij weet dat de Geest volgens zijn wil pleit voor allen die hem toebehoren.

C:\Worship Library\Nieuwe liedboek muzieknoten\NLB 281 - noten.ppt

281 : 1 Wij zoeken hier uw aangezicht. God, houd uw oog op ons gericht: Kyrie eleison!

281 : 2 Wanneer het donker ons verrast, houd ons dan in uw goedheid vast: Kyrie eleison!

281 : 3 Verschijn ons als de dageraad, Gij, zon die ons te wachten staat: Kyrie eleison!

281 : 4 Gij roept ons met een nieuwe naam uit dit genadeloos bestaan: Kyrie eleison!

281 : 5 Dat ieder die zich tot U wendt de gloed van uw genade kent. Kyrie eleison!

C:\Worship Library\Liturgie slides\Preek.ppt

C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt

C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt Luctor et emergo 

C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt Het is ‘D-Day’ geweest! 

Door de Heilige Geest leven we toe naar C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt Door de Heilige Geest leven we toe naar ‘V-Day’!  

Door de Heilige Geest weten we drie dingen: C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt Door de Heilige Geest weten we drie dingen: - dat we Gods kinderen zijn - dat we erfgenamen zijn - dat we het volhouden christen te zijn.   

C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt

EL 82 God die ons heeft voorzien C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 082 God die ons heeft voorzien.txt EL 82 God die ons heeft voorzien

EL 82 : 1 God die ons heeft voorzien en kent bij onze naam, C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 082 God die ons heeft voorzien.txt EL 82 : 1 God die ons heeft voorzien en kent bij onze naam, die ons ten leven riep en houdt in het bestaan. Hij heeft ons voorbestemd te lijken op zijn Zoon die mens is zoals wij en in ons midden woont.

EL 82 : 2 Hij heeft zijn eigen Zoon geen enkel leed bespaard. C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 082 God die ons heeft voorzien.txt EL 82 : 2 Hij heeft zijn eigen Zoon geen enkel leed bespaard. Hij heeft ten einde toe zijn geest geopenbaard. Als God zo voor ons is wie zal dan tegen zijn? Al wat ons overkomt zal hoop en zegen zijn.

EL 82 : 3 Wie zal ons scheiden ooit van God ons goed en bloed. C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 082 God die ons heeft voorzien.txt EL 82 : 3 Wie zal ons scheiden ooit van God ons goed en bloed. Geen toekomst en geen dood bedreigt ons meer voorgoed. Genadig en getrouw wil Hij mijn vrede zijn. Geen mens die Hem weerhoudt om onze God te zijn.

C:\Worship Library\Liturgie slides\Gebeden.ppt

Collecte 1e Kerk PGD 2e Israël Uitgang Eigen jeugdwerk C:\Worship Library\Liturgie slides\Collecte.ppt Collecte 1e Kerk PGD 2e Israël Uitgang Eigen jeugdwerk Tijdens de collecte zingen we Opwekking 789

C:\Worship Library\Liturgie slides\Blanco dia.ppt

EL 292, Ik zal er zijn voor jou C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 292, Ik zal er zijn voor jou.txt EL 292, Ik zal er zijn voor jou

EL 292 : 1 Ik zal er zijn voor jou zo heeft de Heer gezegd. C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 292, Ik zal er zijn voor jou.txt EL 292 : 1 Ik zal er zijn voor jou zo heeft de Heer gezegd. Ik zal er zijn voor jou, met vrede en met recht.

EL 292 : 2 Ik zal er zijn voor jou met wijn, een stukje brood. C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 292, Ik zal er zijn voor jou.txt EL 292 : 2 Ik zal er zijn voor jou met wijn, een stukje brood. mijn liefde is zo groot.

EL 292 : 4 Ik zal er zijn voor jou ik laat je niet alleen. C:\Worship Library\Evangelische liedbundel\EL 292, Ik zal er zijn voor jou.txt EL 292 : 4 Ik zal er zijn voor jou ik laat je niet alleen. mijn licht straalt om je heen.

Zegen Zingen: Amen, amen, amen

C:\Worship Library\Liturgie slides\Na afloop van de dienst.ppt Graag na afloop van de dienst de kerkzaal pas verlaten wanneer de organist begint te spelen Namens de kerkenraad bedankt voor uw medewerking

Tot ziens en een goede zondag! Na de dienst is er