Competitiewedstrijd Alken

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tips voor een goede PowerPointpresentatie
Advertisements

Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een digitaal verhaal maken
Picasa Woensdag 19 januari Wat is Picasa? Volgens Wikipedia: Picasa is een programma om foto's te bewerken en te delen. De foto's kunnen in een.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Kolom aanmaken en cijfers invoeren in Grade Center.
Hoe werkt een powerpoint?
Hoofdstuk 6 – Tabellen en grafieken
Hoofdstuk 12 Je projectverslag schrijven en presenteren Methoden en technieken van onderzoek, 5e editie, Mark Saunders, Philip Lewis, Adrian Thornhill,
ARVEVO Recreanten 3.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Office 15 maart.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Sectorwerkstuk 4 mavo Handelingsdeel examenjaar
Onderwerp: Lopen met de bal
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Een bestaande presentatie gebruiken
Inleiding tot PowerPoint
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Een bestaande presentatie gebruiken Computerwijs.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Overzicht Herhaling Laagstijlen (laageffecten) Laag- en uitknipmaskers Lagen vervormen Overvloeimodi voor gevorderden Automatiseren Animaties.
Richtlijnen PowerPoint Presentatie Maastricht november 2012.
© Oef. 1. Cardio-vasculaire activatie – techniek onderhands - bovenhands Oef. 2. Inspelen per 2 Oef. 3. Inslaan per 3 – conditie(sprongkracht)
MEDIAWIJSHEID LES 3 Laura van Vught. INTRODUCTIE o Lessen Mediawijsheid Les 1: Zoeken op het internet. Herkennen van betwouwbare sites. Les 2: Gegevens.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Project realisatie Dorpsvoorziening
Empedocles Griekenland 492 v C-432 v C wikipedia
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
Johannes Diderik Van der Waals
<naam van werkgroep>
Marie Curie Polen Frankrijk wikipedia
Een vergadering organiseren
Voeg hier een foto van het product in
Vul in wat persoonlijke en niet persoonlijke gegevens zijn
Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen Bekijk en bespreek dit filmpje. Kunt u het filmpje niet afspelen? Gebruik dan de.
Aristoteles Griekenland 384 v C v C wikipedia
Evangelista Torricelli
Jan Hendrik Hooghiemstra 31 augustus 2017
Psychotherapeutische interventies voor de huisarts Deel 2: Oplossingsgericht werken Deze sjabloon kan worden gebruikt als beginbestand voor het presenteren.
Jeugd Zaalhockey
5 tips om eenvoudiger te werken
Magnetisch flexibel leven
Amadeo Avogadro Italië wikipedia
Alfred Nobel Deze sjabloon kan worden gebruikt als beginbestand voor het presenteren van trainingsmateriaal aan een groep. Secties Klik met de rechtermuisknop.
Louis Pasteur Frankrijk wikipedia
Niels Bohr Denemarken wikipedia wikipedia
Titel van presentatie van training
Verzin een korte opvallende titel
Vergadering Personeelsdienst
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
De grafiekgenerator.
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Cursusnaam, nummer Instructeur Namen groepsleden
Voorlichting profiel zorg en welzijn
Titel van presentatie van training
Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Vrijwilligers KBO en PVGE
Titel van wetenschappelijk project
Titel van trainingspresentatie
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Productnaam.
Voeg hier een foto van het product in
SENIORENRAAD OEGSTGEEST
Reflectie over leren Naam vak.
[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]
Presentatietitel Maak een titel aan die u publiek aanspreekt. U kunt dit ondertitelveld gebruiken voor een citaat of een scriptiestelling waaruit het belang.
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

Competitiewedstrijd Alken MAVO DILSEN-STOKKEM Deze sjabloon kan worden gebruikt als beginbestand voor het presenteren van trainingsmateriaal aan een groep. Secties Klik met de rechtermuisknop op een dia om secties toe te voegen. Secties kunnen u helpen uw dia's te ordenen en maken samenwerking tussen meerdere auteurs mogelijk. Notities Gebruik de sectie Notities om notities mee te leveren of om aanvullende gegevens beschikbaar te maken aan het publiek. Deze notities weergeven in de presentatieweergave tijdens uw presentatie. Houd rekening met de tekengrootte (belangrijk voor toegankelijkheid, zichtbaarheid, videotaping en onlineproductie) Bijpassende kleuren Let met name op de diagrammen, grafieken en tekstvakken. Houd er rekening mee dat deelnemers afdrukken in zwart-wit of grijswaarden. Voer een testafdruk uit om te controleren of de kleuren die u hebt gekozen er ook goed uitzien als ze alleen in zwart-wit worden afgedrukt en grijswaarden. Afbeeldingen, tabellen en grafieken Houd het simpel: gebruik indien mogelijk stijlen en kleuren die niet afleiden. Alle grafieken en tabellen van een label voorzien.

Opslagen Dit is een andere optie voor het weergeven van een overzicht van dia’s met overgangen.

Opslagen Passeur op positie 1 Passeur op positie 6 Diep naar positie 1 Passeur op positie 6 Passeur op positie 5 Diep naar positie 5 (voorkeur) Diep naar positie 1 (prikken) Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Opslagen Passeur op positie 4 Passeur op positie 3 Diep naar positie 1 (voorkeur) Diep naar positie 5 (prikken op de hoek) Passeur op positie 3 Diep naar positie 1 Passeur op positie 2 Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Aanval - Defense Dit is een andere optie voor het weergeven van een overzicht van dia’s met overgangen.

Aanval Alken MAVO BLOK+DEF Diagonaal blokken Vrije netspeler = tipballen!! Middenblok = 2 mensen (assist van 2 of 4 -> afhankelijk van de aanloop van de middenspeelster) Positie 6 goed diep in de hoeken Positie 5 en 1 niet te diep langs de lijn verdedigen Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Aanval MAVO Freeball = VERSNELLEN OP DE HOEKEN!!! Regelmatig tipbal op positie 0 of achter de hoekblokker (typische Fé-bal) Geef een kort overzicht van de presentatie. Beschrijf het hoofdonderwerp van de presentatie en geef het belang hiervan aan. Introduceer de afzonderlijke hoofdonderwerpen. Als u uw publiek van een routekaart wilt voorzien, kunt u deze overzichtsdia gedurende de presentatie herhalen, waarbij u telkens het specifieke onderwerp markeert dat u daarna wilt behandelen.

Hoe winnen? Elk punt samenkomen Speel als ploeg Vecht voor elke bal Help elkaar als het moeilijker gaat Constructieve commentaar geven aan elkaar Vecht voor elke bal Focus SAMEN