Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Gezamenlijke uitwerking adoptiegroepen Wijkwerkers & Gezinswerkers
Advertisements

WELKOM Anne-Marie Bouweraerts Underwriting Development Manager for Belgium and Holland VPF info vergadering 24 november 2013 Sas van Gent.
Brandverzekering met afstand van verhaal
Averechtse selectie & marktfalen “Een Experiment”
Asymmentrische informatie
Einde Definitieve bijdrage 2011 op inkomen 2008 Definitieve bijdrage 2012 op inkomen 2009 Definitieve bijdrage 2013.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Inkomen les 17 Begrippen & 81 t/ 84
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Verzekeren.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
Vervolgbijeenkomst 2 Procesfasering bij Leren Leren.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Welkom bij Deventer Adviseurs Eric de Ridder Teus Brunekreeft
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Stelling 2: Te weinig (vak)inhoud in een VB Leerinhouden kunnen niet geïntegreerd worden opgehangen aan voorkomende werkzaamheden, maar moeten geïsoleerd.
Samen werken aan duurzame productketens Dromen, durven en doen…
Paragraaf Huren  Huur  Gas, water en licht  Klein onderhoud Kopen  Hypotheek  aflossing en rente  Onroerendezaakbelasting  Gas,
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Programma Verloop van schade zonder en met tegenpartij
19 augustus 2014 Nu en in de toekomst Samen uw woonwensen realiseren.
Recht H1 Verzekeringen Filiaalmanager.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
ADVENT 2014.
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
Belasting & Wetgeving.
LOKALE HUURDERSRAAD HATTEM 20 november GEWOON! Veranderingen in de regelgeving op het gebied van Welzijn en zorg vanaf 1 januari 2015 Afschaffing.
Powerpoint Christine Gedicht blauwhartje Hoop doet leven
Verzekeraar De verzekeringsmaatschappij. 4.1 Wie betaalt de schade? © Noordhoff Uitgevers 2011.
Recht H2 Verzekeringen Ondernemer.
4.1 Pijn in je eigen portemonnee? ↗ Verzekerde ↗ Degene die zich verzekert bij een verzekeringsmaatschappij ↗ Verzekeraar ↗ De verzekeringsmaatschappij.
4.3 Woon je verzekerd? Niet alleen mensen kunnen te maken krijgen met schade. Ook het huis waarin je woont kan te maken krijgen met schade. Denk maar aan.
Verzekeren 4.1 Wie betaalt de schade?
Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie.
H9 Sturen. Bewaking scope Door scope verandering is er kans dat er meer geleverd wordt dan afgesproken Meer leveren betekent meer kosten Meer leveren.
Hostmanship Wat is het? Waar gaat het om?
MEEDOEN WERKT! PRESENTATIE participatiewet in opdracht van Min. SZW.
Jongeren & geld. Zakgeld Hoeveel zakgeld krijgen jongeren? leeftijdzakgeld (per maand) 12€ 19 13€ 23 14€ 25 15€ 30 16€ 31 17€ 36.
Woordjes leren.
Wat vinden jongeren belangrijk? Cliëntenraad GGZ Kinderen en Jeugd.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Goedkope zorgverzekering Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags.
1 MijnABP Ministerie van Defensie. Agenda Gemaakte opmerkingen n.a.v. eerdere presentatie 1.MijnABP geeft weinig specifieke informatie 2.Meetellingswaarde.
De nieuwe woningwet. Wat betekent dat voor u?
Ons zorgstelsel Ziektekosten, polissen, vergoeding, eigenrisico, zorgtoeslag………en meer.
Lesbrief Vervoer H 3.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Help, ik zoek een huis!.
Aansluiten en testen Ketenregister
Beste Havo 4..
Openen op 3-4 niveau Een hand met (erg) veel troeven is geschikt om daarmee nogal wat slagen te maken. Het betekent ook dat de tegenpartij daar niet zoveel.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Marktanalyse voor fysiotherapeuten. Marktanalyse voor fysiotherapeuten.
GASTLES “ Vrijwillig Dichtbij ”
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
Project Management Fails
Riassurance Rian Vergeer
Ken je Bedrijf?! Quiz Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Neem vooraf de vragen door, plus de antwoorden die je onder iedere sheet in.
Wij willen als gemeente/organisatie X onze klanten centraal stellen
Via SUCSEZ verzekerd Naam adviseur/ spreker
Doelgroep kwijt Kijkende naar de doelgroep EVB+ lijkt het wel of we onze doelgroep kwijt zijn. Zoek je op internet naar bijvoorbeeld LVB+ dan krijg je.
Meer op eigen benen in een etnisch diverse stad
Verzekeren Risico verzekeren
Boek 4 - Hoofdstuk 3 GELD VOOR DE OVERHEID
NL doet 2017: ‘ontmoet!’ startbijeenkomst.
Transcript van de presentatie:

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl “Waar moet u beginnen om de draad weer op te pakken?”

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl Het is nauwelijks te bevatten wat er door u heen gaat als uw woning of bedrijf door brand, bliksem, inbraak of waterschade wordt getroffen. Wat gaat er allemaal gebeuren? Wat kan en mag er allemaal? Wat nu? Hoe nu verder? Waar moet u beginnen om de draad weer op te pakken? Nog voor u de kans heeft om van de eerste schrik te bekomen, komen er al veel zaken op u af. Er valt veel te regelen. Een juiste behandeling en vaststelling van uw schade zijn immers van het grootste belang voor de uiteindelijke financiele vergoeding die u van uw verzekering zal ontvangen. U doet er verstandig aan om direct na het ontstaan van een brand, inbraak of waterschade een contra-expert van 112contra.nl in te schakelen om u daarbij te helpen. Een professional die vecht voor een optimale vergoeding vanuit uw verzekeringspolis, zodat u weer kunt gaan bouwen aan uw toekomst.

Dus niet alleen voor brandschade maar ook voor Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl Dus niet alleen voor brandschade maar ook voor Waterschade Blikseminslag Brandschade Stormschade Inbraakschade

En ook voor een aansprakelijkheid schade Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl En ook voor een aansprakelijkheid schade Indien de aansprakelijkheid erkent wordt of het bewezen kan worden

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl Schade melden bij uw tussenpersoon of rechtstreeks bij uw verzekeringsmaatschappij Bij schade zult u ongetwijfeld contact zoeken met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zullen een eigen schade-expert sturen die namens hun gaat vaststellen hoe groot uw schade is. Het is logisch dat u verwacht uw volledige schade vergoed te krijgen, maar het is helaas ook logisch dat de verzekeraar daarvoor zo weinig mogelijk wil betalen. De expert vertegenwoordigt de belangen van zijn opdrachtgever. Zij zijn ervaren met het schaderegelingsproces en kennen de polissen veel beter dan u. Het is een oneerlijke wedstrijd want de beoordeling van de expert is voor u moeilijk te controleren en lastig aan te vechten. Gelukkig staat u er niet alleen voor. In alle polissen en in de wet staat vermeld dat u recht heeft op hulp van een eigen expert: een contra-expert van 112contra.nl

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl De Contra-Expert kan het meest voor u betekenen als deze in een zo vroeg mogelijk stadium bij uw schadeafhandeling wordt betrokken Neem vanaf het begin uw eigen contra-expert Een goede contra-expert zorgt er niet alleen voor dat u een optimale vergoeding krijgt waar u recht op heeft, maar dat u ook steeds de juiste keuzes maakt in het schadeproces. Een partner die zich meer dan 100% inzet voor uw belang. Een contra-expert: de normaalste zaak van de wereld Het is voor uw verzekering heel vanzelfsprekend dat u de hulp van een contra-expert inschakelt. Deze hulp wordt u zelfs in de polisvoorwaarden van uw brandverzekering aangeboden. Waarom zou u hier dus geen gebruik van maken?

Het inschakelen van een contra-expert wordt ontmoedigd Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl Het inschakelen van een contra-expert wordt ontmoedigd U bent het niet eens met de schade-expert!! De schade-expert laat vervolgens niet meer zoveel van zich horen en hetgeen dat hij of zij wel laat horen komt bij u over als een dreigende taal. Kreten als: ‘Meer dan dit wordt het niet’, ‘U kunt dit aannemen of u krijgt helemaal niets’, ‘De schaderegeling gaat langer duren’, ‘Indien u een contra-expert inschakelt zal ik moeilijk doen en alle bonnetjes opvragen’. Laat u zich niet bang maken door de expert of door de maatschappij. Absoluut, de eerder gemaakte opmerkingen komen dreigend over en voelen alsof dit uw enige kans is om uw schadebedrag nog enigszins te ontvangen, hetzij niet het gehele schadebedrag waar u eigenlijk recht op heeft. De meeste mensen pakken dan maar wat de schade-expert hen biedt. Vaak denkt men dat het dan kan uitlopen op een rechtszaak en daar hebben veel mensen ook geen zin in. Het is een sport geworden om verzekerden een contra-expert te onthouden.

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl Vaste Schade-Experts Afspraken met experts Wat daarnaast ook een feit is, is dat verzekeraars vaak schade-experts inhuren. De ingehuurde schade-expert wil zijn werk goed doen in het belang van zijn opdrachtgever, de verzekeringsmaatschappij en niet in uw belang. Ook daarom probeert hij het schadebedrag laag te houden. Hij wil natuurlijk vaker ingehuurd worden door de verzekeraar en zolang hij zijn werk goed doet (het laag houden van de schade) zal dat ook gebeuren. Een contra-expert van 112contra.nl is daarentegen volledig onafhankelijk en staat uitsluitend voor uw belang. Ook maken verzekeringsmaatschappijen prijsafspraken met hun schade-experts. Ze krijgen dan bijvoorbeeld een vaste prijs per expertisebezoek Kortom: Wij doen wat anderen beloven

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl De kosten van Contra-Expertise Het inschakelen van een Contra-Expert kost u NIETS Hoe kan dat zult u zich afvragen? Wij werken echter niet voor niets. Wij krijgen voor de werkzaamheden die wij uitvoeren namelijk door uw verzekeraar betaald. Dat staat in uw polis maar eveneens in de wet. U betaald ons al vanuit uw premie. Omdat wij ervoor zorgen dat u uw maximale schadebedrag ontvangt en omdat de verzekeraar ons daarnaast ook nog moet betalen is voor hen genoeg reden om ervoor te zorgen dat u ons niet inschakelt. Genoeg redenen om wat dreigende taal te uiten. Wist u trouwens dat de verzekeraar of de expert van verzekeraar u er op moet wijzen dat u gebruik mag maken van een contra-expert? Dat is vastgesteld in de Gedragscode Schade-Expertise Organisaties van het Verbond van Verzekeraars.

Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl “Begin met het inschakelen van een Contra-expert van 112contra.nl” Op de eerste dag ziet u het niet meer zitten Uiteindelijk zult u tevreden zijn Wij zijn pas tevreden als u dat bent, ‘wij doen wat anderen beloven’.