Proces Opnames analyse

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je de aan- en afwezigheden en de wachturen van je haio kan fiatteren. Om te starten.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
De Altijd meteen aan de slag
Installatie instructie
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Powerpointtraining Hunkemoller
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Workshop fotografie Kees van Houwelingen 4/3/2017.
Video Verwerking Movie Maker
Workshop fotografie Arjan Geurts.nl 4/4/2017.
Visweb Uitleg over de site. Waar heeft uw probleem betrekking op? (klik erop) Services Lid worden De indeling Anders.
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Hoe een aanvraag voor het bekomen van een certificaat voor de export van producten bestemd voor diervoeding indienen via internet? 1. Het geschikte certificaat.
Je wil met een groepje vrienden afspreken?
Wegwijs in Belfirst.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Maak uw eigen film in drie gemakkelijke stappen
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
DOTCOM Thuis werken met Dotcom –Zie blad Dotcom “Algemene internet instellingen” Verslaglegging –Hoe willen we het vormgeven? –Vragen en opmerkingen van.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
Informatiebijeenkomst subsidie cultuur 2013 – 2016 , 3e tender Raymond Tassenaar adviseur subsidieverlening 8 oktober 2014.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
Subsidie individueel vervoer:
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Ervaringen van en met PCL EXTRA STEUN. Ervaringen Onderwijs Transparant 1.Vul bij over Mijn Gegevens de juiste gegevens in 2.Vul de namen en gegevens.
De voorbereiding De planning
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
STRATEGISCH ADVIES SA. Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Informatie over Vanzelfsprekend voor een deelnemer en/of naastbetrokkene bij een zorgboerderij.
Rituelen Geheugensteuntjes op vaste tijdstippen op de dag waarmee u nieuwe gewoontes kunt realiseren Volgende = → toets.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier Overzicht voor Intermediairen 19/09/2016 │1.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Producttraining voor het vastelijnabonnement van ACN
Training: Inloggen en Zoeken
Gegevens exporteren Handleiding
IDDINK BOEKENSERVICE.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Aanvraagproces AMIF.
Auvesta Affiliate validatie
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiomanager
Training: Inloggen en Zoeken
GOUD is geld de rest krediet
Een vergadering organiseren
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Digitaal wedstrijd formulier
Training: Cliëntsessies
Subsidie individueel vervoer:
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Vergadering Personeelsdienst
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
ClupApp van HTV Berg & Dal
Handleiding NODR Schade App
INSCHRIJVEN VOOR EEN TORNOOI
GEBRUIKSAANWIJZING Chris
Speedy’s go digital – basecamp base
Urendeclaratie invullen via MijnContinu
Transcript van de presentatie:

Proces Opnames analyse Warmtebeeld camera Proces Opnames analyse

Het proces Aanvrager dient zijn aanvraagformulier op de site in Trigger E-mail info@veldhovenduurzaam.nl Het maken van een afspraak De meting zelf Het maken van een rapport Het afsluiten van de adviesaanvraag

Afspraak maken Ga naar VD menu: Advies overzicht Het maken van een afspraak Afspraak maken Ga naar VD menu: Advies overzicht Heb jij dit menu niet in de site?  vraag aan Johan om de juiste rechten

Kies gewenste filter: Aanvraag type en status Nieuw Het maken van een afspraak Kies gewenste filter: Aanvraag type en status Nieuw

Voor nieuwe aanvraag klik op bewerken Het maken van een afspraak Voor nieuwe aanvraag klik op bewerken

Lees de aanvraag, en klik op de “advies” tab Het maken van een afspraak Lees de aanvraag, en klik op de “advies” tab

Vul je naam in bij Adviseur (vanaf dit moment ben je contactpersoon) Het maken van een afspraak Vul je naam in bij Adviseur (vanaf dit moment ben je contactpersoon)

Het maken van een afspraak Regel een afspraak met de aanvrager en vul die in, in het betreffende vakje. Zodoende komt de afspraak ook in de agenda van alle overige lopende afspraken

Klik op “opslaan” om te bevestigen en op te slaan Het maken van een afspraak Klik op “opslaan” om te bevestigen en op te slaan

Voorwaardes voor een goede meting zelf Voorwaardes voor een goede meting De temperatuur buiten moet minimaal 15 graden kouder zijn dan binnen Laat de bewoner in alle kamers/ruimtes die gemeten moeten worden minstens 3 uur van tevoren alle radiatoren open zetten zodat de kamers (vooral ook de muren) voldoende zijn opgewarmd opm., het weer is lastig voorspelbaar, mocht het op de dag van de meting te warm zijn, maak dan een nieuwe afspraak.

De meting zelf Ga bij voorkeur met twee personen Één die schrijft Één die meet Vraag de bewoner wat hij/zij gemeten wil hebben Leg de omstandigheden vast: Buitentemperatuur Soort woning (tussen/hoek/alleenstaand) Bouwjaar Bijzonderheden

Het maken van een rapport Het rapport

Het maken van een rapport rapport voorbeelden

Het maken van een rapport Rapport voorbeelden

Geef duidelijk aan als de meting onbetrouwbaar is Het maken van een rapport Geef duidelijk aan als de meting onbetrouwbaar is

Sluit af met een korte conclusie/advies Het maken van een rapport Sluit af met een korte conclusie/advies Isolatie van deze woning is zeker de moeite waard, niet alleen zal het aanzienlijk schelen in de gasrekening, maar het huis zal ook een stuk comfortabeler voelen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de enkelglas ramen. Met dank voor jullie gastvrijheid, Groeten en succes, Joost Muller en Ton Knaapen

Het maken van een rapport Samenstellen rapport De schrijver vult alle gegevens in in het rapport, let op dat de gegevens corresponderen met het opname nummer Ook voegt hij de opmerkingen/conclusies adviezen in en stuurt het op naar zijn collega die de opnames heeft gemaakt. Deze plakt de foto’s bij de betreffende tekst en corrigeert/vult aan de opmerkingen conclusies

Opslaan rapport De adviseur/contactpersoon voegt het rapport toe: Het maken van een rapport Opslaan rapport De adviseur/contactpersoon voegt het rapport toe: in advies overzicht  bewerken  advies tab  bestand kiezen  uploaden  opslaan onderaan pagina

Afsluiten advies aanvraag Het afsluiten van de adviesaanvraag Afsluiten advies aanvraag De aanvrager krijgt een mail dat het rapport beschikbaar is op de website onder zijn/haar account Als extra service stuur ik meestal een mail met het rapport, en de vraag of ze nog vragen hebben, en ons op de hoogte willen houden van de follow-up

opmerkingen een nieuwe aanvraag liefst binnen één dag oppakken. Oppakken wil zeggen een adviseur invullen, en een respons naar de indiener dat zijn aanvraag in behandeling is. De warmtebeeldcamera is niet van ons, maar van de gemeente Warmtebeeld analyse is vooral bedoeld voor isolatie, maar kan ook gebruikt worden voor het meten van radiator en cv leiding temperaturen Elk advies kost 10 euro, behalve als je lid bent dan is dat gratis. Is hij/zij lid dan kun je dit zien in de kolom lidmaatschap. Is hij/zij geen lid, vraag wat de bewoner wil, en indien ze lid willen worden zorg dan dat dit goed in het systeem terecht komt. Er komt automatisch een rekening als op moment van rapport opslaan de klant geen lid is. Vraag ook of de bewoner terugkoppeling wil geven op ons advies Terugkoppeling liefst door de klant in de site, bij evaluatie. Zowel evaluatie van ons als wat er inhoudelijk gebeurd is (heeft het geholpen)