Yahoo heeft momenteel 281 miljoen service gebruikers die genoeg is om een verklaring voor een bedrijf te maken? Ze zijn wereldwijd een van de grootste.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wij vertegenwoordigen SLIDEPLAYER.NL
Advertisements

HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
ontwerp - beheer - analyseer
Het is vandaag Girlsday!
Internetbankieren.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De Unie voor Milieuvergunning Beheer Onderdeel van KIWA NV Raadhuisplein 4b 5161 CG Sprang-Capelle tel : fax :
Net.Console Gebruikers handleiding.
Dutch Bird Alerts Blijf op de hoogte van alle zeldzame vogelwaarnemingen in NL Ontvang waarnemingen op je vaste adres, maar ook op je mobiele .
Topic 1: Social Media Innovative Generations © Innovative Generations.
Welkom bij de cursus Handig met Internet! Handig met Internet -Wat doet u al met internet? -Wat wilt u nog meer met internet doen? -Hoe kunt u beter.
Door Ramòn Janssen, Tim Helwegen en Niels Killaars. Home Interaction System RJTHNK.
Presentatie nieuwe media
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
21 mei 2012 benut de kansen - safety first digitale en veilige gemeente.
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
KRACHT VAN AANBEVELING DOOR VRIENDEN 1. 2 het bereiken van héle specifieke doelgroepen anonieme organisatie toegankelijk en ‘menselijk’ maken verspreiden.
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Design je eigen web-pagina Met behulp van Photoshop.
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
E-Business, M-Commerce & Beyond ? Technische verwonderpunten 30 maart 2001 Erasmus Universiteit Arthur Donkers Le Reseau.
TraceNet CLIFFORD Electronics Benelux B.V.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Iedereen gebruikt social media.
?.
Hoe maak je een account aan via CMD (opdrachtprompt) © Robin Uters.
Schermenproject Seniorendag 2 oktober Schermenproject Makkelijk contact tussen (oudere) alleenstaanden onderling en zorgondersteuners, o.a. studenten.
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
Samenwerk maken van je Opleiding Wij zijn de Deelnemersraad!
Solliciteren: wat wil ik?
Ouderavond WEERBAARHEID IN DE DIGITALE WERELD Personal Support Jongeren- en gezinscoaching Voorlichting.
Jongeren en de digitale wereld. Halt Halt levert een bijdrage aan het voorkomen en bestrijden van jeugdcriminaliteit door middel van: De Halt-straf. Voorlichtingen.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB Sepideh Naiemasa Accountmanager MKB.
Welkom. Wat wilt u graag weten? Schrijf maar op! Welke info?
Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Instructie inloggen docent via Entree. Licentie bestellen Heeft u nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? U kunt uw licentie bestellen.
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Klassikale opleiding 01/03/2016
Handige apparaten Stap 1 Apparaten zie je overal.
Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
INLEIDING Introduceer uzelf, het scenario en van toepassing zijnde hulpmiddelen. STEL DISCUSSIENORMEN Bespreek de “basis regels” voor discussies, inclusief.
Digitale Overheid en gebruik van DigiD
Instructies eerste gebruik
Een goed verhaal zit tussen je oren
Instructie inloggen docent
TeachMeet - iPadstoplicht
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
Affiliate Menu - Statistiek
Slowakijehof 1 - Europakwartier BD Almere Poort
Auvesta Affiliate Aanmelden
Het is vandaag Girlsday!
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
Vergeet je naam & en je klas niet
Auvesta transactie Verificatie mobileTAN
MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
Hoe werkt Wikispaces? Wikispaces in 10 stappen!.
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl.
Het is vandaag Girlsday!
START is een community binnen Isagenix die bestaat uit visionairs en doeners van 18 tot 35 jaar oud uit de hele wereld. Deze leden van START willen hun.
De kerk als plek van hoop en herstel - Syrië
Strategisch support Management support Strategie Tactisch support
1.2 massamedia en internet
Transcript van de presentatie:

Hoe kan ik de 2-stap verificatie op mijn Yahoo! aanzetten? Mail account?

Yahoo heeft momenteel 281 miljoen e-mail service gebruikers die genoeg is om een verklaring voor een bedrijf te maken? Ze zijn wereldwijd een van de grootste e-maildiensten. Aangezien ze enorm in het bedrijf zijn en ze hebben veel gebruikers om te verzorgen. Om ervoor te zorgen dat de gebruikers veilig zijn van alle hackers die in de digitale wereld roaming, heeft Yahoo de 2-stapsverificatie bereikt, die heel makkelijk maar extreem effectief is.

Hackeraanvallen zijn tegenwoordig een ernstige bedreiging, en iedereen moet functies die hun veiligheid in het web verzekeren, inschakelen. Hoewel u verschillende maatregelen moet nemen om uw account veilig te houden, maar dit is uiterst handig en sterk aanbevolen door de Yahoo Ondersteuning. Volgens hen is sterk wachtwoord ook erg belangrijk om uw ervaring veilig te maken.

Hoe u de 2-stap-verificatie inschakelt:

Het veiligheidsproces is erg glad en veilig voor uw account Het veiligheidsproces is erg glad en veilig voor uw account. Als in geval hackers uw account al in de greep hebben gekregen, kunt u de bevestigingsberichten of code op uw telefoon niet ontvangen. In een dergelijke situatie moet u contact opnemen met ons Yahoo Support Number +31-20-241-6193. U kunt ons nummer op elk moment van de dag aanroepen en niet alleen voor dit specifieke probleem, maar ook voor verwante zaken. Voor een van de zorgen die u op uw mailservice tegenkomt, staan onze technische supportagenten tot uw beschikking.

Voor meer vragen, bezoek onze officiële website http://klantenservicetelefoonnummer.nl/norton-ondersteuning-nederland.html Originele bron

Gerelateerde zoekwoorden Hoe controleer ik mijn Yahoo-mail account via 2-stappen verificatie? Wat is de 2-stappen verificatie methode voor Yahoo mail account? Uw Yahoo Mail beveiligen met 2-stap verificatie