De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vergeet je naam & en je klas niet

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vergeet je naam & en je klas niet"— Transcript van de presentatie:

1 Vergeet je naam & en je klas niet

2 Inhoudsopgave XML (code voorbeeld met CSS)
Hacking: Certified secure certificaten Hacking: Stappen plan van de laatste opdracht inclusief path, url en sql inject notatie.

3 Ten behoeve van kerntaak 1
Ga naar : Maak voor jezelf een account aan. Gewoon met je eigen naam omdat je certificaten moet halen en kunnen overleggen. Ga naar tabblad: Training Behaal het certificaat Veilig Internet. Download het certificaat. Dat hoor namelijk bij kerntaak 1. Behaal het certificaat: Essential Security. Download het certificaat. Dat hoor namelijk bij kerntaak 1. Daarna maak je een verslag in een aantal sheets hoe je het stap voor stap de opdracht hebt volbracht. Niet alle videofilmpjes zijn beschikbaar omdat je moet betalen. Maar er is genoeg op internet te vinden om dit certificaat te behalen. De laatste opdracht is erg pittig. Even voor de beeldvorming. De politie, koninklijke luchtmacht en vele overheids-instanties maken gebruik van Certified Secure.

4 Ten behoeve van kerntaak 1
Als het goed is hebben jullie nu beide certificaten behaald. De laatste opdracht was natuurlijk pittig en heb je dat in teamverband uitgevoerd. Het gaat er om dat je ziet en ervaart hoe makkelijk het is een site te hacken. Een echte hacker heeft dit binnen 5 minuten uitgevoerd! Maak je PowerPoint (kerntaak 1) af met de certificaten er in te plaatsen. Daarna maak je een verslag in een aantal sheets (tbv kerntaak 1) hoe je het stap voor stap voor elkaar de opdracht te volbrengen. Misschien vind één van de docenten het leuk een demo van de oplossing van de hack te zien. Even voor de beeldvorming. De politie, koninklijke luchtmacht en vele overheids-instanties maken gebruik van Certified Secure. Veel succes !! Henk


Download ppt "Vergeet je naam & en je klas niet"

Verwante presentaties


Ads door Google