ZOOM IN OP DE TYPISCHE PlanetPress-GEBRUIKER.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot
Advertisements

Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
MT Zuid André Plat.
Software voor Productie / Boekhouding / Facturatie / Magazijnbeheer
Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Product Demo.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Zaakgericht werken in samenhang
Introductie Electronisch Factureren voor: Johan van Tongeren – Managing Director Olaf Minnema – Business Solution Manager.
De kracht van MySolution
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Innovatie Radar Installatiebranche
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Met EveryonePrint printen gebruikers veilig vanaf hun mobiele apparatuur, met het gemak van web-, driver- en print.
Enterprise Resource Planning (ERP)
Jeroen Meurs 3 BO.
Danaë Schallenbergh Pieter-Jan Van Aeken
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Enterprise Resource Planning
CRM Laura Nunes Carvalho, Jonathan Mathyssen, Jens Van den Driessche en Ruben Junius.
Wouter Mennen & Paul van Ulft
Data Maarten Terpstra en Peter le Clerq. 1.Wij denken dat bedrijven in toenemende mate data gebruiken voor toepassingen in marketing, sales, service,
Van papier naar digitaal Casus Digital born materiaal
Producten & Werkprocessen
Strategie en positionering
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources Enterprise Resource Planning © Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner.
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
Geïntegreerde praktijkanalyse: de Bandon Group Enterprise Resource Planning © Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner.
Sales Tips.
Ontwerpen & ontwikkelen
De inzet van BPM en SOA in een organisatie
123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet.
De oplossing van Office voor uw zakelijke uitdagingen De nieuwe functies van Office 365 Welke versie van Office is het meest geschikt voor u? Wat is Office.
Start Inhoud introductie BiSL Informatiesysteem, gegeven Informatiebeleid Positionering: Beheer informatiesystemen BiSL als informatiearchitectuur.
P. van der Terp DienstverleningPlus. 2 Agenda Historisch perspectief Ingreep Overgangsjaar 2007 Historische kosten Vergelijking kosten Filenet.
Referentie Grootboekschema De brug tussen de financiële administratie en rapportages van een onderneming.
Welkom. Inspirerende omgeving Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich aan u in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende,
Voorbeeldvraag 1 Welke uitspraak is JUIST: 1. De basisstelling van Nicolas Carr (auteur van "IT doesn't matter") is dat de investeringen die in IT gedaan.
DE UT EN JOIN LISA Business Information Management & Recordmanagement Petra de JongeDecos- 1.
Printshop Services Online Copyshop, Printshop, Printen.
Change support Tactisch support Strategisch support Management support Monitoring Educatie Gebruikers- ondersteuning Management- informatie Data- beheer.
Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.
Wies Vullings, Wageningen University and Research
3.1 PRODUCTIE.
De X-road Pleidooi om niet incrementeel te blijven verbeteren aan de geautomatiseerde overheid over te stappen naar een digitaal opgezette overheid.
LOB Presenteer je stagebedrijf
LOB Presenteer je stagebedrijf
EEN BLIK OP ‘DE’ PrintShop Mail- GEBRUIKER
Strategisch support Management support Strategie Tactisch support
Waarom zou je als reseller/partner
De Gezondheidsdienst voor Dieren Maaik Meijerink
OPENINGSCASE: Fast fashion, ‘hot systems’
OPENINGSCASE: PNC-banken en enterprisetoepassingen
Harmonisatie Bedrijfsvoering (BV) & Dienstverlening (DV) door ISHW
Presentatie van ondernemingsplan
Don’t be ‘sneaky’, use a Wiki!
OPENINGSCASE: HSBC Malaysia: meester in veranderingsmanagement
OPENINGSCASE: De flexibele supply-chain van DaimlerChrysler
Presentatie van: Logo van je bedrijf.
Transcript van de presentatie:

ZOOM IN OP DE TYPISCHE PlanetPress-GEBRUIKER

WAAR KUNT U DIE MET ZEKERHEID VINDEN WAAR KUNT U DIE MET ZEKERHEID VINDEN? Onze typische gebruiker is niet moeilijk te vinden... 2

> €20M Hier kunt u hem op HET SPOOR KOMEN: 100 werknemers of meer In bijna elk bedrijf... In de zakelijke dienstverlening en in de productiesector €1 miljoen €100 miljoen of meer 90% is werkzaam in de meest ontwikkelde landen Typische gebruikers 10 Meer dan 500 werknemers ...maar de meeste gebruikers zijn te vinden in bedrijven met 100 werknemers of meer … met een omzet > €20M Dienstverlening Productiesector 3

Wat hij belangrijk vindt: MINDER GEDOE, MEER GRIP En heeft graag grip op zijn gegevens… ...om uiteindelijk te ontspannen Hij vindt het prettig dat documenten zo gemakkelijk kunnen worden ontworpen... …en dat Bedrijfs-processen intern kunnen worden beheerd Hij hecht waarde aan het gebruiksgemak van de software Hij en zijn interne IT-team implementeren en onderhouden zelf de software 4

Waar hij de software voor gebruikt: hoofdzakelijk: Zakelijk printwerk Automatisering van bedrijfsprocessen En promotioneel drukwerk Koppeling van financiële, ERP- en CRM-systemen Productie van minder dan Documentprocessen automatiseren en optimaliseren 10 000 Documenten per dag 5

Waar hij de software voor gebruikt: Printen Verzenden naar een map of archief E-mailverkeer Invoer van tekst en legacy data Koppeling met een database Gebruik van PDFdocumenten 6

Zijn belangrijkste kwaliteiten : HIJ WEET WAT HIJ WIL EN IS LOYAAL 7

…is niet van plan te veranderen Hij heeft zijn ideale oplossing gevonden… En gebruikt PlanetPress met een glimlach op zijn gezicht Gebruikt de software gemiddeld al 5 jaar of langer …is niet van plan te veranderen 8

Account Manager Name Account Manager Business Unit Phone: Email: www.objectiflune.com Alle geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2013 Objectif Lune Incorporated. Alle rechten voorbehouden.