TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Sollicitanten - Wat / Waarom? - Algemene werking - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden directies.
Ga naar > Wegwijzer. 2 HOMEPAGE gemeenteraad Delft.
Word 2003 Tips en trucs Door Johan Lammers.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Informatieanalyse en databaseontwerp Practicum 2 Welkom bij het practicum IID: Query’s, Orde in de Chaos.
Mensenhandelweb De database met alle informatie over kinder- en mensenhandel.
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Databases via internet
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Weddeschalen & Weddebijslagen
Verlof autoriseren als leidinggevende met TSS
Door op het mapje te klikken open je een lijst van alle documenten (gelezen en ongelezen) die aan de zoekopdracht voldoen.
Een aankoop boeken Vanuit het modulescherm, tab ‘Boekhouden’, gaat u naar het gewenste aankopendagboek. Link \ Manage © / 14.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
HANDLEIDING: REGISTREREN VAN VACCINATIES Q-KOORTS
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Hoofdstuk 16 en 19 PHP en MYSQL
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
 Website faculteitsbibliotheek  Zoekmachine LIMO: boeken, artikels, eindwerken, tijdschrifttitels, kranten Bibliotheek Sociale Wetenschappen Introductie.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Doelstellingen inrichten in MS Dynamics CRM BEKE LUKAS.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Philosopher’s Index Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klik met muis = verder gaan.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Philosopher’s Index Presentatie van zoekresultaten Klik met muis = verder gaan.
Subsidie individueel vervoer:
Het zoek van onderdelen verbeteren?
?.
Gemaakt 24 september 2015 Door Bob Zwaal. Inschrijven via digitaal loket van de KNGU Log in op de site van Midwest
Inhoud van deze handleiding
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Uitleg Umbraco - Powerpoint Presentatie
Inhoud van deze handleiding Wat is Limo Thuiswerken = gebruik de stuiterproxystuiterproxy – Aanmelden in LIMO Aanmelden Zoeken in Limo – Zoeken: algemeenalgemeen.
Inhoud van deze handleiding Wat is Limo Werken in Limo Om optimaal te werken: meld je aan in LIMOmeld je aan in LIMO Thuiswerken = gebruik de EZProxyEZProxy.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Ip4inno 1 Module 3B: Deel 1 Gebruik van de gratis wereldwijde octrooidatabase snel en gemakkelijk octrooien zoeken Europees Octrooibureau Roland.
BTN4U Derde training: nog meer handige tips voor de vernieuwde btn4u toepassing.
COMPANY INFO. Startscherm Databank Company Info Zoeken in Company Info Zowel via “Prospectlijst Organisaties” als via “geavanceerd” kom je in het scherm.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Loket. Uitleg 1. Dashboard [2] Een lijst van alle notificaties die niet zijn gemarkeerd als afgerond [4] Klik.
1 Philosopher’s Index Handleiding Philosopher’s Index.
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Recht op leerlingenvervoer:
Training: Cliëntsessies
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Subsidie individueel vervoer:
Goochelen met Google Zoeken
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
G-CLOUD SHAREPOINT USER GROUP
Referentieboeking aanmaken
We gaan een Import boeking aanmaken
We gaan een contract voor een klant aanmaken met een aantal tarieven
Instructie inloggen docent
Instructie inloggen docent
CAO 90 doelstelling Persoonlijke gegevens in Workday invoeren
Transcript van de presentatie:

TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client Presenteert TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client

Web Client Zoekcriteria Met dit scherm kan de gebruiker items zoeken door gebruik te maken van andere velden dan het Main Reference-veld. Het gebruik van wildcards is toegestaan. De volgende wildcards zijn mogelijk: % of * Een reeks van nul of meer karakters. Met %computer% worden alle records gevonden met het woord ‘computer’ in een veld. _ (underscore) of ? Een willekeurig karakter. Met _ean worden alle vierletternamen gevonden die eindigen op ean (Dean, Sean, enz.). Bij de zoekopdracht kunnen meerdere velden gebruikt worden.   De web client kan zo geconfigureerd worden dat met elk van de gebruikersvelden gezocht kan worden. U hoeft alleen de details in het configuratiebestand van de web client in te voeren. TranSearch Real Time Document & Asset Management

TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client Zoekscherm TranSearch Real Time Document & Asset Management

TranSearch Real Time Document & Asset Management Resultatenscherm Als de zoekopdracht succesvol is, zal de resultatenpagina automatisch getoond worden. De resultaten van de huidige zoekopdracht kunnen op elk moment bekeken worden door View Results te selecteren in de taakbalk. De Main Reference van het item, de laatst bekende locatie en de datum waarop het item voor het laatst verplaatst werd, zullen automatisch getoond worden. Als het noodzakelijk is kunnen extra velden gebruikt worden door de details in te voeren in het configuratiebestand van de web client. TranSearch Real Time Document & Asset Management

Resultatenscherm Op de resultatenpagina kan de gebruiker items aanvinken en ze toevoegen aan een Personal Web List. Aangevinkte items kunnen ook opgevraagd worden door op de Request Items –knop te klikken. Klik op het vakje naast de Main Reference van een item om dit item aan of uit te vinken. Als de gebruiker op de Main reference van een item klikt, zullen extra details voor dat item getoond worden. Als de resultaten uit meerdere pagina’s bestaan, klik dan op de pijltjes onderaan het scherm om naar de volgende pagina te gaan.

Web List De Web List bevat items die u misschien regelmatig wilt bekijken. De Main Reference van het item, de laatst bekende locatie en de datum waarop het item voor het laatst verplaatst werd, zullen automatisch getoond worden. Als het noodzakelijk is kunnen extra velden gebruikt worden door de details in te voeren in het configuratiebestand van de web client. Elke gebruiker kan zijn of haar eigen persoonlijke lijst hebben. Items die zijn aangevinkt kunnen opgevraagd worden door op de Request Items–knop te klikken.

Items opvragen Items kunnen vanaf de resultatenpagina of de Web List opgevraagd worden. Voordat een verzoek gedaan kan worden, moeten bepaalde details ingevoerd worden. Service Type (Delivery, Collection etc.) Priority en de datum wanneer de items nodig zijn. Location. Dit is de locatie waar de items geleverd of opgehaald zullen worden. Elke gebruiker heeft zijn eigen standaardlocatie. Deze locatie kan echter veranderd worden op het moment dat een item wordt opgevraagd.

Verzoeken bekijken  Op het View Requests-scherm zijn de openstaande verzoeken van de ingelogde gebruiker te zien. De Main Reference van een item wordt getoond samen met het Service Type (bijvoorbeeld Delivery of Collection). Bovendien is de laatst bekende locatie van het item te zien, de datum en de tijd het verzoek is gemaakt, wanneer het klaar moet zijn en tenslotte de status van het verzoek.

Een individueel item tonen   Extra details voor een item kunnen getoond worden door op de Main Reference van een item te klikken. Dit kan gedaan worden vanaf de resultatenpagina, de Web List of de View Requests-pagina. De informatie die wordt getoond kan geconfigureerd worden door de relevante details in te voeren in het configuratiebestand van de web client.

TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client Thank You for Viewing TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client Contact opnemen Sales & Marketing +44 1843 609345 Sales@uksoftware.ltd.uk Technische ondersteuning Support@uksoftware.ltd.uk Fax +44 1843 609351 www.uksoftware.ltd.uk UK Software Limited Innovation Centre Millennium Way Broadstairs Kent CT10 2QQ