De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mensenhandelweb De database met alle informatie over kinder- en mensenhandel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mensenhandelweb De database met alle informatie over kinder- en mensenhandel."— Transcript van de presentatie:

1 Mensenhandelweb De database met alle informatie over kinder- en mensenhandel.

2 Mensenhandelweb is tot stand gekomen in samenwerking met Vluchtelingenwerk Nederland.

3 Dit is de homepage van Mensenhandelweb.

4 Mensenhandelweb heeft de mogelijkheid tot fulltext search. Dat houdt in dat de database binnen alle documenten zoekt op het opgegeven woord. U kunt zoeken via: Als de gebruiker de zoekterm ‘voodoo’ intypt komen de zoekresultaten naar voren. De database heeft gezocht in alle documenten in de database. Wanneer de gebruiker een nieuwe zoekopdracht wil geven, moet eerst de oude verwijderd worden. Dat kan door op het kruisje te klikken:

5 De gebruiker kan verder zoeken binnen de zoekopdracht door nog een zoekterm in te voeren. De gebruiker kan ook gebruik maken van de filters aan de linkerkant van de pagina.

6 De gebruiker kan via het plusje kijken naar sub-termen. Zoals hieronder te zien heeft ‘Jurisprudentie’ de sub- term ‘Jurisprudentie Nationaal’, die weer de sub-termen ‘Strafrecht’ en ‘Vreemdelingenrecht’ heeft.

7 Als de gebruiker alleen ‘Jurisprudentie Nationaal’ binnen de term voodoo wil bekijken, vinkt hij die aan: Bij de zoekresultaten staat dan het volgende: Als de gebruiker weer andere documenten dan jurisprudentie wil bekijken, dan klikt hij ‘Jurisprudentie Nationaal’ weer weg met het kruisje.

8 Met ‘reset zoekopdracht’ wordt de gehele zoekopdracht gewist en kan de gebruiker zijn zoekopdracht opnieuw beginnen.

9 Er kan ook zonder zoekopdracht binnen documentsoort, thema, land, organisatie en publicatiedatum gezocht worden. Voor zoeken binnen land en thema kan ook gebruik gemaakt worden van de balk bovenin de webpagina: Via de pijl kunt u een land of thema kiezen.

10 Via de Home-knop komt u weer op de homepage terecht.

11 Hartelijk dank voor uw aandacht.


Download ppt "Mensenhandelweb De database met alle informatie over kinder- en mensenhandel."

Verwante presentaties


Ads door Google