Wie zijn wij? Geesje Prins Karlijn Gerritsen. Wie zijn wij? Geesje Prins Karlijn Gerritsen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Opleiding Plezier Discipline communicatieBeleving Begeleiding.
Advertisements

Eindhoven. Glow is een festival in Eindhoven dat in het teken staat van licht. Het werd voor het eerst gehouden in Het is een openluchttentoonstelling.
 Psitief Coachen Positief Coachen Programma
Identiteit is geen kwestie van kiezen, maar van delen. SOPOW, 31 oktober 2012 Vereniging Openbaar Onderwijs.
Het is nooit te laat om te worden wie je had willen zijn.
Studiedag: vernieuwing, ook in onderwijs vreemde talen via ICT Vrijdag 19 maart 2010.
Conceptpresentatie Project Emerging Media. In week 9 leveren wij een uitgewerkt concept op rond het thema Dating&Kunst. Promise.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
LeerKansenProfiel op De Buutplaats Harro Veerman - coördinator
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Brigitte van der Burg voorzitter NTN Ondernemerschap Disseminatie en mainstreaming: kunst of koud kunstje?
Kunst bij de Mussen. Wij zijn de kunstenaars We bedenken zelf allerlei dingen.
Wensen Van het 6de leerjaar.
De school wil meer dan de inspectie vraagt ?! Ronde tafel bijeenkomst Vrijdag, 9 april 2010.
Door Daan, Pim, Rik en Karlijn
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
De minister van buitenlandse zaken waarschuwd voor een levend testobject dat is ontsnapt uit een laboratorium waar ze onderzoeken en bepaalde testen doen.
Indeling workshop – 12.10: Kennismaking
Project: Superfietsers. Superfietsers?  Kinderen verdienden gedurende de hele basisschool verkeersdiploma’s.  Superfietser is het laatste en moeilijkste.
Mijn antwoord op jouw vragen is dat Ik de schepper ben.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
De geschiedenis van een belangrijke en grote winkelstraat in Rotterdam
Lot project-opdracht 2 Vragen van opdracht 2 en de antwoorden De 3 meiden van groep brenda.
2rootje ‘Dat is uit de kunst’
Communicatie met ouders
Weet U het nog Maart 2005 Een groep „tsjernobyl“ kinderen komt aan in Brunssum. Het begin van bijna 8 weken in het mooie, rijke, gezonde Limburg.
Lees de volgende dia’s aandachtig !
Stage: Basisschool de Klingerberg
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Het project in Burkina Faso Sparen jullie mee voor de jonge mijnwerkers in Burkino Faso?
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
GEMEENTEMUSEUM: WONDERKAMERS Door: Manon, Julia, Iris Klas: 4H2.
POULIGERIN Petite Paradis Domaine les Chevaux. Wij Wij zijn de trotse gelukkige en bevoorrechte eigenaars van “ Petite paradis Domaine Pouligerin” gelegen.
Onderzoek doen Een complexe (maar uitdagende) klus!
Effectief communiceren en samenwerken: geen discussie, maar dialoog! 11 en 12 november 2014 Conferentie Passend onderwijs en (hoog)begaafdheid.
Hoe maak je een werkstuk? Begin op tijd!!. Kies een leuk onderwerp  Denk aan een hobby, sport, beroep, stad of onderwerp uit een van de lesboeken van.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Futurisme ( ). Futuristische Manifest, februari 1909, het Franse dagblad Le Figaro. ‘Wij willen de musea, de bibliotheken en de academies op elk.
AtyJean & Kracht On Tour Samen on Tour in Goes op 12 oktober 2016.
Wat gaan we doen? 20.00u: Inloop 20.10u: Opening 20.15u: Start presentatie 21.00u: In groepjes uit elkaar 21.30u: Terugkoppeling 21.40u: Afsluiting 22.00u:
Op wie lijk jij het meest?
Contentplan sociale media #GR18 Voorbeeld
De “ren-je-rot”quiz Groep 4.
Paasviering 2017 Thema: Opstaan
Hoe wegen op het lokaal beleid?
Wegen van waarden en randvoorwaarden
Preek over Matteüs 18:1-6 Jaarthema ‘Trouw’ (6).
Gesprekkencyclus en overlegstructuur leerlingzorg
Covey trainingsavond.
BVMBO: Aan de slag met collegiaal leren!”
Kwaliteitszorg Les 4.
Welkom.
Big Maus en PV presenteren Ja, je mag één keer raden !
Nee-zeggen Footer Text 12/30/2018.
Welkom.
SPREKEN: HET BETOOG Betoog: een spreekbeurt waarin je een standpunt inneemt ten aanzien van een stelling en dat standpunt verdedigt. Formuleer een duidelijk.
Semantisatieverhaal: Aanstaande vrijdag, dat is de eerste vrijdag na nu, ga ik met mijn buurvrouw naar de bioscoop. Het valt niet mee voor mijn buurvrouw.
De treinrails in je lichaam
? Wie zijn dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het. 2, 3, 4 personen.
Een briefje uit de hemel? Nevendienst voor jongeren
Project gamemarket Les 1.
Iedereen in de dramadriehoek
Bibliotheek en erfgoed
Onderzoek naar beweging PIZ deelnemers
Helicopterview Aansluitend op de vorige spreker nemen wij jullie mee: niet in de trauma helikopter maar, als symbool van helicopterview want zoals bij.
Eerste ouderraadsvergadering
Transcript van de presentatie:

Wie zijn wij? Geesje Prins Karlijn Gerritsen

Wat is jouw Romeo en Julia?

Waarom een educatieproject?

Mijn droom

Samenwerking met de stad

Opbrengst 8 uitverkochte wijkvoorstellingen door spelers van 3 tot 76 jaar Bijna 1.000 bezoekers tussen de 6 en 84 jaar 2 choreografieën 3 amateurvoorstellingen 2 schoolvoorstellingen 1 kindervoorstelling 4 lezingen 24 liefdesverhalen 14 liefdesliedjes 70 scholen met Romeo en Julia toolkit 2 exposities met meer dan 200 werken 1 huwelijksaanzoek

Wijkvoorstellingen gemiddelde waardering 9,4 “Oerol meets Breda.....ga zo voort, hier willen we meer van!” “Gezellig op de fiets naar de prachtigste locaties, zang, dans en theater. Ik ben er erg blij van geworden, dank jullie wel!”

Festival van de liefde gemiddelde waardering 8,8 “Het was echt een festival van de liefde. Prachtig hoe alle soorten kunst met elkaar verbonden werden.“ “Het was uniek, zoiets had ik nog nooit gezien. Het bracht mensen bij elkaar van alle soorten en maten.” “Een mooie culturele happening met een erg leuk thema. Voor herhaling vatbaar, zeker omdat het meerdere generaties meeneemt.”

Tips Begin op tijd. Stel een doel. Wanneer is dit project geslaagd? Maak een plan B. En een plan C. Ken je kernkwaliteiten en vraag professionals voor de rest. Betrek zo vroeg mogelijk partners. Ga alleen verder met enthousiaste partners. Bespreek bij elke samenwerking het gewenste doel of eindresultaat. Spreek duidelijk af wat ieders rol is. Medewerking van het onderwijs vraagt veel tijd en voorbereiding. De stad komt in beweging. Maar schrik niet als dat pas gebeurt als het bijna te laat is.

Vragen?