Presentatie COTK 30 november 2016

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Verenigings meerjarenplan Agenda presentatie  Plan van aanpak  Taak commissies  Bevoegdheden commissies  Invloed leden  Jaarplan  Stellen.
Advertisements

Beleidsplan sc Victoria ’04
workshop geld zoeken loont
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
Conditietest als basis voor samenwerking. De conditietest is een hulpmiddel voor vrijwilligersgroepen om: de huidige kwaliteit van de groep te meten en.
o welkom o voorstellen bestuur o opening vergadering o vaststelling agenda o financiën o eindafrekening en verantwoording o 2010 K&V Luc van Dam / kascommissie.
Meer dan Voetbal 17 november 2010 VSG Zuid De maatschappelijke rol van voetbal.
SPIKER OP (CLUB)KOERS.
Item Sport event v.v. Goes Het 1 e en 2 e elftal, zondag 9 September.
SVEB Plezier en Respect in Voetbal Sport als belangrijke drager van de leefbaarheid van een dorp/gemeenschap Ouderavond SVEB 28 oktober 2013.
V.V. S.S.C.’55 BRENGT DE BAL AAN HET ROLLEN
SPONSORAVOND v.v. RK WIK 24 november 2004
Laat oude tijden herleven
Huib Rouwenhorst AGOVV AGOVV Apeldoorn meer dan voetbal nBVOi.o. meer dan voetbal.
Terugkoppeling Heidedag januari Heidedag januari 2010 terugblik Thema: Kijk naar binnen, kijk naar buiten, en vooruit Sterkte en zwakte van OSC’45.
Samen maak je de vereniging ROHDA-Raalte Presentatie leden 2 november 2011.
Hoger Onderwijs Groep Bouw en Ruimte
Dag en Nacht van Weert Dag en nacht van Weert Zaalvoetbal toernooi.
PBO Platform Belangenbehartiging Ondernemersverenigingen presentatie adviesraad OF 31 januari 2011.
Arbitrageplan ROHDA-Raalte Kick off meeting 2 november 2010.
Missie en visie Sportiviteit, Plezier, Ambitie, Eenheid, Kwaliteit Strategische doelstellingen Wijk Gemeente KNVB Hogere Elftal commissie Junioren- commissie.
Vereniging voor Waterstaat en Landinrichting Een terugblik over de financiën van 2007 t/m 2013, maar ook de uitgangspunten om een gezonde vereniging te.
Vereniging van de Toekomst Houthem – Sint Gerlach Dorpendag VKKL 13 juni 2009.
Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o.
Welkom Bij de onafhankelijke partij voor elke Bestenaar.
SWOT speerpunten € € Sterktes Zwaktes Kansen Bedreigingen
Ondernemersfonds Leids Model
Workshop sponsoring Delft voor Elkaar
Ouder INFO avond JCIE & TJC 30 september 2015 vv ‘t Vliegdorp JCIE.
12c. Beleidsplan Seizoen Missie 1.Festilent creëert een prettige omgeving waarin de leden zich thuis voelen en op een prettige manier hun sport.
Herziening van de toetsingskaders voor stimuleringssubsidies, projectsubsidies en het hafabra- muziekonderwijs.
Zaterdag - Zondag Resultaten onderzoek werkgroep ZFC Zuidlaren Op naar één prestatieteam.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Het voorgenomen besluit Overwegingen en onderbouwing. De overwegingen: twee eerste seniorenelftallen financieel.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Keuze voor één prestatie-elftal senioren. De agenda bij dit onderwerp: Informeren over de argumenten over de.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
MEE Noord en Midden Limburg Ondersteuning bij leven met een beperking.
Informatieavond Blauwe zone Winkelcentrum Parijsch.
IOP Individueel opleidingsplan. Definitie IOP Het individuele opleidingsplan is een document waarin de afspraken m.b.t. persoonlijke leerdoelen vastgelegd.
Groningse sportevenementen ambitie Sportevenementen.
LAC FRISIA 1883 Onze vereniging Een historische vereniging die staat voor: Plezier en prestatief Top amateurvoetbal Maatschappelijke en sociale betrokkenheid.
30 november 2009 L.A.C. “Frisia 1883” Ledenvergadering LAC ‘Frisia 1883’ Maandag 1 december 2014.
LAC FRISIA 1883 Onze vereniging Een historische vereniging die staat voor: Plezier en prestatief Top amateurvoetbal Maatschappelijke en sociale betrokkenheid.
Niels Bosman Naam:Bosman Voornamen:Cornelis, Niels Geboortedatum:27 oktober 1980 Geboorteplaats:Emmen Postcode en Woonplaats:9718cm Groningen Adres:Westersingel.
30 november 2009 L.A.C. “Frisia 1883” Ledenvergadering LAC ‘Frisia 1883’ Maandag 30 juni 2014.
Voetbalvereniging R.W.B. Beleidsplan Voetbalvereniging R.W.B. Huidige personele bezetting.  700 Leden  8 Seniorenelftallen(H)  2 Seniorenelftallen(D)
Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.
Informatie avond ttv VVV 7 juni 2016 Werff Thomas / Bart Brink.
VRIJWILLIGERS BELEIDSPLAN   Voetbalclub  ONS Boso Sneek   Dinie van der Wal, bestuur.
DOELSTELLING Gericht op integrale aanpak voor ontwikkeling van sportbeleid door samenwerking tussen de gemeente, de georganiseerde sport en de plaatselijke.
Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij Pieter Rozema Projectadviseur.
Team LSZW In opdracht LA / Kleine Vlootraad Sedert Opdracht organiseer zeilwedstrijd competitie in een weekend. Winnaars uit door RA georganiseerde wedstrijd.
Gewenste organisatie. Bestuur Voorzitter Vacature Penningmeester Bestuurslid Clubhuis Vacature Bestuurslid tennis-technische zaken Vacature Algemeen bestuurslid.
Zondag 28 augustus Trek 4 lijnen die door alle punten gaan en je pen mag niet van het papier.
Stichting Zaandamse Gemeenschap
ALV NBSB Vrijdag 10 maart 2017.
Algemene Ledenvergadering
Presentatie de markt voor Acht
Cultuurvrienden De betekenis van vrienden in de cultuursector, een pilot in Tilburg Henk Vinken Werkconferentie Publiek! ‘s-Hertogenbosch.
Welkom! Nieuwe vormen van medezeggenschap
Waarom nu? KNVB werkt aan herindeling van de voetbalpiramide in NL
Van voetbal kantine tot buurthuus de Leemkamp Marle
………………… ………………….
Algemene ledenvergadering
Let’s Roll 2017 Hockeyclub Montfoort
Zitvolleybal Tilburg.
………………… ………………….
Informatieavond voor vrijwilligers OLS 2019 Sevenum
Samenwerken en iets bereiken voor de ouderen in onze provincie
Naar een eerlijk speelveld
Presentatie Jeugdcommissie.
Transcript van de presentatie:

Presentatie COTK 30 november 2016

Leeuwarder voetbalclubs zijn verenigd in “Vereniging van Leeuwarder KNVB-clubs” Doelstelling: Het behartigen van de belangen van de voetbalverenigingen in de Gemeente Leeuwarden Gezamenlijke maatschappelijke betrokkenheid

COTK Commissie ter Organisatie van het Toernooi om het open veldvoetbal Kampioenschap van de Gemeente Leeuwarden.

De missie van het COTK onder het motto “De Sterken voor de Zwakken” is: het genereren van geld, dat gebruikt wordt om instellingen te ondersteunen, die zich  in de Gemeente Leeuwarden bezig houden met de zorg voor onze medemens met een lichamelijke dan wel verstandelijke beperking.

Gemiddeld werd er € 1000,- per instelling uitgekeerd. Dit jaar is er een record bedrag van € 20.000,- uitgereikt aan 20 instellingen. Dit gebeurde tijdens een feestelijke avond in zorgcentrum Greunshiem. Gemiddeld werd er € 1000,- per instelling uitgekeerd. De loting van het veldtoernooi editie 2016 werd verricht door wethouder van sport Andries Ekhart.

Was uw vereniging vertegenwoordigd ? Zoals u op de vorige afbeelding zag werd er door de commissie een prachtige avond georganiseerd. Het optreden van Circus Saranti zorgde voor een fantastische sfeer. De vertegenwoordigers van de goede doelen beleefden een avond om nooit te vergeten. Maar: Was uw vereniging vertegenwoordigd ?

Wat doet de COTK nu precies ? Organiseren van het veldtoernooi om het open kampioenschap van de Gemeente Leeuwarden. Organiseren van het zaaltoernooi onder de naam Jan Kostelijk. Wanneer het enigszins mogelijk is het organiseren van een wedstrijd van het Leeuwarder Amateurelftal tegen sc Cambuur.

Inkomsten: Entreegelden Sponsoring Andere activiteiten

Ontwikkelingen: 2012 Verplaatsing van het veldtoernooi van het eind, naar elk begin van de competitie. Verdeeld in zaterdag- en zondag verenigingen. 2015 Zaterdag- en zondag verenigingen worden door elkaar geloot Voorrondes worden op één dag georganiseerd. 2016 Jan Kostelijk-toernooi in sporthal Kalverdijkje. Doel: Vergroten van de publieke belangstelling en daarmee het verhogen van de opbrengsten. Hoog mogelijke inkomsten. Ambitie Vereniging van Leeuwarder KNVB-clubs inzake het veldtoernooi Alle verenigingen vaardigen hun eerste selectie af.

Open Dag: Het veldtoernooi biedt jaarlijks een podium aan onder meer de Leeuwarder voetbalverenigingen om zich voor te stellen aan voetbalminnend Leeuwarden en omstreken. Het toernooi is een Open Dag voor en van de Leeuwarder voetbal gemeenschap, waarbij verenigingen in staat worden gesteld zich met name in kwalitatieve zin voor te stellen aan haar eigen supporters en sponsoren, aan het Leeuwarder voetbalpubliek en aan de sponsoren van het COTK zelf.

COTK heeft over een aantal onderwerpen de volgende vragen: Uitgangspunt veldtoernooi Toernooi opzet Samenwerking instellingen Draagvlak Personele bezetting

Presentatie COTK 30 november 2016