Samen in de Naam van Jezus, heffen wij een loflied aan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom op TOV! Helder licht??.
Advertisements

Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
Jeugddienst 31 augustus 2008 Thema: Ik zie, ik zie,
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Vandaag is het jouw dag om naar het licht te komen.
Jaarthema: 2 Corinthiërs 4:18: ‘en wij niet opmerken wat zichtbaar is, maar wat onzichtbaar is, want het zichtbare is voor een korte era, het onzichtbare.
Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning.
Het hart van verbondenheid
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
Verlangen naar licht.
Welkom.
Een brandend hart.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Zitten - Wandelen - Standhouden
In Uw licht zien wij het Licht
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Het wordt in de Bijbel gratis aangeboden vanuit een onuitputtelijke bron
Zingen Vers 1 Barmhartig Vader op uw troon,
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Opwekking 334 Oorspr. titel: Lord, the light of your love
Zingen Vers 1 Zie ik sterren aan de hemel staan,
Getuige van het licht Catechismus met Kerst?! Catechismus met Kerst?! Van twee kanten naar elkaar toe: Van twee kanten naar elkaar toe: Jezus Christus.
Bron van levend water opwekking 445
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Brengen we elkaar aan de voet van het kruis? Door licht en warmte gaat de bloem open Zo gaat ons hart ook open door het licht en de liefde van God.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
1. Een wens Wat als je een wens zou mogen doen ….
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Maak ons tot een stralend licht voor de volken, Een stralend licht voor de mensen om ons heen, Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft Laat het schijnen.
Hartelijk welkom in deze ochtenddienst Thema ‘goede buren’ Met medewerking van kring Huissen en band. In samenwerking met Matthijs Glastra en Jan Rietveld.
Is het mistig in je leven, waardoor je het licht van God niet herkent? Matthijn Buwalda herkende in de mist het beeld dat hij van God had. Zijn zoontje.
Wilkin van de Kamp schrijft: ‘De Bijbel leert ons dat er een geestelijke oorlog aan de gang is en dat uw denken het slagveld is! Al uw gedachten.
Als God onze Vader is, hoe kunnen wij dan een kind van God worden?
1 Johannes. 1 v (God treedt in Jezus Christus naar buiten)
Transformatie van denken
Waar moet je op letten in deze loopbaan?
verlos het van al zijn angsten.
OF DOE JE EN VOEL JE WAT JE BENT?
Kind van God.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg
Schattebout. Schattebout Er is meer tussen hemel en aarde! Ècht wel! Eindeloos bewustzijn bij God. Zo heet dit schilderij. Dat is net zoiets als eeuwig.
Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen,
Zij zaten letterlijk ‘in de put’
Psalm 139: 1-18 en 23,24 Heer, u weet alles van mij, u kent mij.
Inleiding op de preken 1. De donkere dagen voor Kerst.
WELKOM.
Les 5 Geloven is zo gek nog niet
Hoe kom je in het Koninkrijk van God?
Math.23 : 39,  Want Ik zeg u, gij zult Mij van nu aan niet meer zien, totdat gij zegt: Gezegend Hij, die komt in de naam des Heren !
Wandelen voor Wandelen achter Wandelen met de Heer Jezus
voor heer en knecht, voor dochters en voor zonen.
God is licht en in Hem is geen duisternis 1 Johannes 1:5
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
“Jouw plek in de wereld”
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
Verkoop plantjes voor “Goods for Gambia”
Je vindt ze als bakens langs je weg,
Efeziërs 1: 3-5 3Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus, met talrijke geestelijke zegeningen.
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Transcript van de presentatie:

Samen in de Naam van Jezus, heffen wij een loflied aan.

Jezus, licht van de wereld, vernieuw ons, levend Woord, ja, Uw waarheid bevrijd ons. Schijn in mij, schijn door mij… Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen; waar U bent zal de nacht verdwijnen.

Het licht en de liefde van God schijnen

Ongelovigen kunnen vastzitten in een bolwerk van leugens. Het licht van de waarheid dringt dan niet door. Wat had je te verbergen achter je opgebouwde muren? Angst, boosheid, twijfel, teleurstellingen, zonden, verslavingen? Waarom dat vluchtgedrag?

In welke uitzichtloze omstandigheden heb je verkeerd? Waarin zat je gevangen? Hoe heb je toen geprobeerd om je duistere leven te verlichten?

In het licht van uw genade ziet U ons hier voor U staan Opwekking 716 Wanneer… vult uw licht de hele lucht? Wanneer…waait uw liefde door ons heen?

Zoek naar God Hij is niet ver van ons Je kunt Hem al tastend en zoekend vinden ( Hand.17:27)

Kom uit de duistere tunnel van ongeloof tot het Licht van de wereld

In een donkere grot moet je een gids met licht blijven volgen In 1995 zijn 2 jongens van 15 en 16 jaar omgekomen in een mergelgroeve in Limburg Ze raakten de zaklamp kwijt en bleven wanhopig rondzoeken naar de uitgang. Na enkele dagen zijn ze omgekomen. Eén van hen vonden ze nog geen 100 meter van de uitgang.

Jezus zegt: ‘Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt zal beslist niet in de duisternis wandelen.’ (in Joh.8:12)

Heer, wijs mij uw weg, en leid mij als een kind, dat heel de levensweg slechts in U richting vindt. Als mij de moed ontbreekt Opwekking Sela om door te gaan, troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan.

Heer, leer mij uw weg, die zuiver is en goed. Uw woord is onderweg als een lamp voor mijn voet. Als mij het zicht ontbreekt, het donker is, leid mij dan op uw weg, de weg die eeuwig is.

Jezus, Licht in de duisternis. Jezus, Vaders getuigenis. Jezus, Liefde die eeuwig is. Ik prijs U. Jezus, weg die ik volgen moet. Jezus, waarheid, volmaakt en goed. Jezus, leven in overvloed. Ik prijs U. Opwekking 627

Jezus maakt ons vrij! Hij leert: ‘Als dan de Zoon u vrijgemaakt heeft, zult u werkelijk vrij zijn.’ Johannes 8:36

Vanwaar de zon opgaat, tot waar zij daalt, ondergaat, zij de naam van God geloofd. Prijst dan de Heer, allen die Hem echt willen dienen. Looft de naam van onze God. (Halleluja) Prijst dan de Heer, van nu af aan tot in eeuwigheid. Maleachi 4:2: ‘Maar voor u die Mijn Naam vreest, zal de Zon der gerechtigheid opgaan en onder Zijn vleugels zal genezing zijn’ Opwekking 72: