De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wandelen voor Wandelen achter Wandelen met de Heer Jezus

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wandelen voor Wandelen achter Wandelen met de Heer Jezus"— Transcript van de presentatie:

1 Wandelen voor Wandelen achter Wandelen met de Heer Jezus
Drie soorten christenen Wandelen voor Wandelen achter Wandelen met de Heer Jezus

2 Mattheüs 25:1-13 Dan zal het Koninkrijk der hemelen vergeleken worden met tien maagden, die haar lampen namen en uittrokken, de bruidegom tegemoet. En vijf van haar waren dwaas en vijf waren wijs. Want de dwaze namen haar ​lampen​ mede, maar geen olie; doch de wijze namen olie in haar ​kruiken, met haar ​lampen. Terwijl de bruidegom uitbleef, werden zij allen slaperig en sliepen in. En midden in de nacht klonk een geroep: De bruidegom, zie, gaat uit hem tegemoet! Toen stonden al die maagden op en brachten haar lampen in orde.En de dwaze zeiden tot de wijze: Geeft ons van uw olie, want onze ​lampen​ gaan uit. Maar de wijze antwoordden en zeiden: Neen, er mocht niet genoeg zijn voor ons en voor u; gaat liever naar de verkopers en koopt voor uzelf. Doch terwijl ze heengingen om te kopen, kwam de bruidegom, en die gereed waren, gingen met hem de bruiloftszaal binnen, en de deur werd gesloten. Later kwamen ook de andere maagden en zeiden: ​Heer, ​heer, doe ons open! Maar hij antwoordde en zeide: Voorwaar, ik zeg u, ik ken u niet. Waakt dan, want gij weet de dag noch het uur.

3 Lucas 9:1-6 Toen riep Hij de twaalven samen en gaf hun macht en gezag over alle boze geesten en om ziekten te genezen. En Hij zond hen uit om het Koninkrijk Gods te verkondigen en genezingen te doen, en Hij zeide tot hen: Neemt niets mede voor onderweg, geen staf of reiszak, geen brood of zilvergeld, en hebt ook niet twee hemden bij u. En komt gij ergens in een huis, blijft daar en reist vandaar verder. En zijn er, die u niet willen ontvangen, gaat dan weg uit die stad en schudt het stof af van uw voeten tot een getuigenis tegen hen. Zij gingen heen en trokken de dorpen langs, overal het ​evangelie​ predikende en genezingen doende.

4 Galaten 2:20 Met ​Christus​ ben ik gekruisigd, en toch leef ik, (dat is), niet meer mijn ik, maar ​Christus​ leeft in mij. En voor zover ik nu (nog) in het vlees leef, leef ik door het geloof in de ​Zoon van God, die mij heeft liefgehad en Zich voor mij heeft overgegeven. Efeze 4:17 Dit zeg ik dan en betuig ik in de Here, dat gij niet langer moogt wandelen zoals ook de heidenen wandelen, in de ijdelheid van hun denken

5 En hieraan onderkennen wij, dat wij Hem kennen: indien wij zijn geboden bewaren. Wie zegt: Ik ken Hem, en zijn geboden niet bewaart, is een leugenaar en in die is de waarheid niet; maar wie zijn woord bewaart, in die is waarlijk de ​liefde​ Gods volmaakt. Hieraan onderkennen wij, dat wij in Hem zijn. Wie zegt, dat hij in Hem blijft, behoort ook zelf zó te wandelen, als Hij gewandeld heeft. 1 Johannes 2:3-6

6 Openbaring 22:18-21 Ik betuig aan een ieder, die de woorden der ​profetie​ van dit ​boek​ hoort: Indien iemand hieraan toevoegt, God zal hem toevoegen de plagen, die in dit ​boek​ beschreven zijn; en indien iemand afneemt van de woorden van het ​boek​ dezer ​profetie, God zal zijn deel afnemen van het geboomte des levens en van de ​heilige​ stad, welke in dit ​boek​ beschreven zijn. Hij, die deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. ​Amen, kom, Here ​Jezus! De ​genade​ van de Here ​Jezus​ zij met allen.


Download ppt "Wandelen voor Wandelen achter Wandelen met de Heer Jezus"

Verwante presentaties


Ads door Google