Regionaal (EMEA) Overzicht Distributor Compliance 2015.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Loos Monitoring meer dan cijfers versterken van kwaliteit en beleid.
Advertisements

Vertaling van Miriam Zweverink Project No Presentatie 2009 Tool 3 WORX voor aannemers.
Handhaving van de EU-GHS verordening
Provinciale ronden mei 2008
September 2012 Waarom bedrijven en school samenwerken binnen de Stichting Engineering Noord.
COMPLIANCE THE CORPORATE MELTDOWN?
Inhoud Triodos Bank (kort) Raakvlakken met mijnbouw/goud
Het opzetten van een kwaliteitssysteem
Toekomst Corporate Governance Code Pais Korsou Cursus Leidraad naar Commissariaat juni 2008.
Inkomensverzorger voor de sector zorg en welzijn
Onderzoekscompetentie
Beeld van de onderneming Productiebedrijf: –Smelten van aluminium –Gieten van aluminium –Bewerking en Inpakken van aluminium Grootte van het bedrijf: –
Gardiens de la paix/ Gemeenschapswachten Week van de integrale veiligheid/ Semaine de la sécurité intégrale.
INTERNATIONALE ASPECTEN VAN HET PENSIOENRECHT 6 maart 2007 R.J.G. Veugelers Vereniging voor Pensioenrecht.
3 vwo 1 wereld §7 en 8.
Introductie OHSAS
Business Marketing Management
VERKOOPCOMPENSATIEPLAN PRESENTATIE
Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
voor iedere ondernemer
Risicoanalyse van de elektrische installatie
Certificering van milieumanagementsystemen volgens NEN-EN-ISO 14001
Nike Supply Chain Management
Internal Compliance Program WAT is ICP ICP = Internal Compliance Program Verzamelnaam Mechanisme van interne bedrijfscontrole op het vlak van supply.
Toezicht CE-markering Bouwproducten R. Baaten Sr. Inspecteur Den Haag, 11 december 2014.
Wat is Corporate governance ?Wat is Corporate governance ?  'Corporate governance is het systeem waarbij ondernemingen worden geleid en gecontroleerd.
Rekenkamer West-Brabant Presentatie onderzoek inkoop- en aanbestedingsbeleid gemeente Oosterhout 13 januari 2009.
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
Universiteit Leiden. Bij ons leer je de wereld kennen. Opzet BSA nieuwe stijl voor EMEA Dutch track 2015 EMEA, Rotterdam, 17 november 2015.
Jobstudenten, werknemers van morgen. 1.Preventie en Interim 2.Jobstudent-uitzendkracht 3.Toegelaten werk voor jobstudenten 4.Transportwerktuigen.
Nu Skin EMEA Wealth Maximiser Verkoopcompensatieplan.
PERSONEELSMANAGEMENT PPT 6 Onderdeel : personeelsinstrumenten.
NINTES Netherlands Institute for New Technology, Economic and Social studies Nintes Experience 19 september 2007 Innoveren; empowerment en vernieuwen in.
Y q q Ernst & Young Security & Integrity Services 16 november Compliance is topsport! Timothy Beck & Sylvie Bleker-van Eyk.
1 Ervaringscertificaat of Erkenning van Verworven Competenties (EVC) Werkconferentie “EVC in het kader van 30 plus” Regina Kleingeld, Ministerie van Onderwijs,
Getuigschrift basiskennis bedrijfsbeheer Voor hogescholen en universiteiten.
Toelichting start MMS tot certificatie Hoe integreer je ISO14001 in jouw bedrijf? Evi Heyndrickx – Nederlands Copywriting – Vives - schooljaar
Paraaf1 G Algemene voorwaarden en reglementering autocontrole in/uitgang van de Vlaamse Visveiling NV te Zeebrugge/Oostende.
10 jaar VCO Cor Jan Dasselaar - voorzitter VCO. Trust is a Must 10 jaar VCO Ontwikkeling Compliance functie Belastingbetalers houden financiële instellingen.
Marketingstrategie.
EMEA Bonus Pool.
Thema 12 wet en regelgeving
Financiële rechtmatigheid
Organizing op de zakelijke markt Beeuwkje Jager
Klachtenregeling Actan adviseurs & accountants
Les 1: Brainstorm en kennismaken
Groei van ‘de onderneming’ …
Direct 5. Juridische aspecten
Direct Juridische aspecten
Goede contacten met collega’s en leveranciers, tevreden klanten, in een bedrijf dat voluit kiest voor een positieve impact op mens en milieu. Dit alles.
Van beleid tot regelgeving
Organisatiestructuur Personeelsmanagement
2015 Wijzigingen VIAG & VWI’s
Bedrijfseconomie, Ondernemerschap en Financiële Zelfredzaamheid
Vergadering Personeelsdienst
Informatiebijeenkomst gemeenteraad Groningen
Verantwoordelijkheid van Organisaties
Van VAR naar modelovereenkomst
OPENINGSCASE: PNC-banken en enterprisetoepassingen
Na vanavond: weet u wat de GDPR inhoudt; weet u wat de GDPR betekent voor uw vereniging en voor uzelf; kunt u aan de slag met het dataregister en.
Anti-dopingbeleid, een taak van alle verenigingen
Anti-dopingbeleid, een taak van alle verenigingen
Rapportage van voortgang of status
Goederenstroom en voorraadbeheer
Goederenstroom en voorraadbeheer
WORLD INSURTECH REPORT CAPGEMINI VERSCHAFT TOEKOMSTGERICHT PERSPECTIEF
Logistieke kwaliteitsprocessen
Anti-dopingbeleid, een taak van alle verenigingen
Focus op eenvoud en aantrekkelijkheid
Transcript van de presentatie:

Regionaal (EMEA) Overzicht Distributor Compliance 2015

Nu Skin Europa, Midden-Oosten en Afrika ("EMEA")

Overzicht Distributor Compliance EMEA 2015

De informatie in dit overzicht wordt verschaft door de plaatselijke Nu Skin-kantoren in de EMEA-regio in naam van Nu Skin International Inc. (“Nu Skin”). Het volgende overzicht bevat corrigerende maatregelen die het Distributor Compliance Review Committee (“DCRC”) oplegde voor overtredingen gerapporteerd tussen januari en december Totaal aantal distributeurs uit de EMEA-regio die een overtreding begingen: 522 Betrokken titelsOpgelegde corrigerende maatregelen* Distributeur: 371Informatie/waarschuwing per telefoon of brief: 237 Executive: 76Opschorting van activiteiten:19 Gold: 26Proefperiode: 97 Lapis: 22Fusie/verhuizing: 114 Ruby: 16Beëindiging van activiteiten 74 Emerald: 8Geen actie:21 Diamond: 2 Blue Diamond: 1 *Een distributeur kan meerdere corrigerende maatregelen opgelegd krijgen Overzicht Distributor Compliance EMEA 2015

Nu Skin verbindt zich ertoe om zijn activiteiten uit te voeren en zijn klanten en consumenten te beschermen conform de geldende wetten en regelgevingen. Het bedrijf verbindt zich er eveneens toe om ervoor te zorgen dat zijn onafhankelijke Distributeurs hetzelfde doen. Volgens het bedrijf dient een efficiënt nalevingsbeleid te focussen op vijf belangrijke aspecten: Beleidsregels en procedures van het bedrijf Opleiding Controle van de naleving van de regels en wetten Corrigerende maatregelen Beoordeling en supervisie Overzicht Distributor Compliance EMEA 2015

Het bedrijf richtte het DCRC op om de activiteiten van de distributeurs te beoordelen en te controleren. Het DCRC komt iedere maand samen en staat onder leiding van de President en de Representative Director. In het DCRC zetelen ook enkele leden van het hoger management. Het DCRC heeft als doel: Beleidsregels uit te werken en te handhaven in het kader van de naleving van de geldende wetten en regelgevingen door de distributeurs en de supervisie van de distributeurs. Momenteel concentreert Nu Skin EMEA zich vooral op de reclamepraktijken met betrekking tot de producten en zakelijke mogelijkheden, de omleiding van producten en het informeren van de distributeurs over juiste sponsorpraktijken. De distributeurs duidelijk te maken hoe ze een stabiele, duurzame onderneming kunnen opbouwen. Nu Skin EMEA en ook de distributeurs kunnen de reputatie van het bedrijf verbeteren door een onwrikbare inzet aan de dag te leggen in het naleven van de geldende wetgeving. Toe te zien op de naleving van de voorwaarden van de Distributeursovereenkomst, met inbegrip van de Beleidsregels en Procedures en het Verkoopcompensatieplan. Overzicht Distributor Compliance EMEA 2015