USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl.
Advertisements

Wat brengt 2014?.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
WORKSHOP. EEN CPU MAKEN VAN UW COMPUTER. Dinsdag 05 / 04 / Door; Tom Roef, bestuurslid. Sodipa Computerclub.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Mannus Menting 11 november 2009 Project Week 1 Foto’s van reclame onderweg.
Naam: Mijn info : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “sport” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Thinkquest2 versie 2013 info: vanaf februari 2013.
First Jaarrekeningen.
Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam: Fusa Telefoon: 0032 (0) Website: BTW-nummer: BE Adres: Hulsbroekweg.
Een gratis website voor uw appartement - waarom?
Ik droomde dat ik een interview had met God.
Waarom doen wij wat we doen ! Toekomst visie Observatie systeem AchterAchter KantKant Uw Adviseur Dienstverlening Aan u als consument Uw Adviseur Back-office.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Van doelen naar reflectie
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Godsdienst 1.
Digitale Bibliotheek Zoekresultaten bewaren Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Voorbereiding post 3 Even schrikken Groep 7-8.
Presentatie Het BIOS (wat is dat) Rondkijken in het BIOS
Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings-
Lagoonia.
EMEG-LIJST BEZOEK DE SITE WAT IS Een site waar je allerlei informatie kan vinden overal alles wat ook maar een beetje.
Test je geheugen
DE SOLLICITATIEBRIEF = VISTEKAARTJE NUMMER 1
PERIODE 2 Checkpoints Door: Achraf Chouhabi H4E. * Het ordenen van gegevens is heel belangrijk, omdat zonder het ordenen van de gegevens je niks meer.
NOS Journaal Kijk een week lang het NOS Journaal. Ga op zoek naar de succesfactor.
Media bekijken op afstand De mogelijkheden boven de €500.
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
Een online werk- en leeromgeving voor uw kind.
Help! Verzuim voorkomen
Priscilla, Manoek, Monique & Merel
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
Bestand in een map opslaan. Stap 1 Waar klik ik?
?.
Padlet Brecht Lathouwers 2LSX Aardrijkskunde - PAV.
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
Zo doen we dat op De Wissel. Inhoud  Onze visie  Onze doelen  Afspraken  Tips  Facebook  Twitter  Youtube  Tot slot.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
MIJN WEBSHOP YANAH PRUYM, MEB D. HOME PAGINA
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
Welkom. Veiligheid Allemaal bril op!!! Waarom zou ik mij houden aan de veiligheidsvoorschriften?
Vroegtijdige stotterbehandeling Het Lidcombe Programma De behandelgids van het Lidcombe Programma kan gedownload worden van de website van het Australian.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
T Shirts bedrukken T shirts laten bedrukken wordt gedaan omdat het voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld door bedrijven.
Congres 2016 “Kerk in Uitvoering” Welkom bij de workshop Geld Door: Huib van der Burg, portefeuillehouder ‘geld’
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
Voorkom deze bedreigingen voor jouw website. Je hebt de kenmerken kunnen zien. Ze zijn niet erg duidelijk, maar toch zijn ze duidelijk genoeg voor jouw.
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Get the Best Copyshop and Printshop Online. Internet Copyshop in Utrecht, Nederland is een gevestigde, individuele drukkerij. Zij zijn een van de beste.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.
Tweedehands auto’s. Auto’s zijn er in vele soorten en maten. Van groot tot klein, van spiksplinternieuw tot een oude oldtimer, van gezinswagen tot sportauto,
Winkelstraat de Heurne
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
© UNIEK IN DE KLAS.
H2 Soorten media.
Big Data.
Big Data.
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Handleiding NODR Schade App
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Transcript van de presentatie:

USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan. Als marketingmiddel heeft u vast wel eens een USB stick gekregen of gezien. USB sticks bedrukken is een ideaal marketingmiddel omdat u als relatiegeschenk iets weggeeft dat in deze tijd van media en ICT een zeer handig gebruiksvoorwerp is. Het gebruik van een USB stick als promotiemiddel komt over het algemeen heel wat professioneler over dan een pen of een schrijfblok. Deze laatstgenoemde gebruiksvoorwerpen zullen al snel weggegooid worden; met een USB stick zal dat niet zo snel gebeuren! Daarnaast wordt degene die de stick krijgt door intensief gebruik elke dag aan uw bedrijf herinnerd. Het is een uitstekende manier van ‘branding’ oftewel het verstevigen van uw marktnaam.

Een USB stick is wat betreft het opslaan van digitale gegevens het bewaarmedium van de toekomst. Door USB sticks te bedrukken met uw bedrijfsnaam voegt u hier iets extra’s aan toe dat door veel mensen zal worden gezien. Via het internet kunt u genoeg aanbieders vinden die voor u USB sticks bedrukken. U kunt hierbij natuurlijk voor simpele tot hele luxe uitvoeringen kiezen en bovendien kijken hoeveel geheugen u op de USB stick wilt hebben. Bovendien draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu door de enorme papierbesparing die een USB stick oplevert. Hiermee straalt u ook een bewuste en positieve bedrijfsinstelling uit.USB sticks bedrukken De manieren om dit marketingmiddel uit te geven zijn eindeloos: u kunt het tijdens vergaderingen of congressen uitreiken aan (potentiële) klanten. Een andere manier, die ook marketingtechnisch erg handig is, is het versturen van uw eigen USB stick als relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij het versturen van kerst- of nieuwjaarskaarten. Een USB stick bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne is een investering die zich zeker terug zal verdienen!