Disicpelschap: Christen zijn op je werk. Schriftlezing: Mattheüs 23:1 t/m 22 Vers 3 Alles dan wat zij u ook zeggen, doet dat en onderhoud dat, maar doet.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Woord van Leven Juli 2013.
Advertisements

Op zoek naar… …Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven. Vanavond: ‘In gesprek met’ de kerkenraad.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Ik wens je De kracht van god.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Discipelschap.
We zijn toch allemaal gelijk…
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
LUCAS 12:22-40.
Discipelschap.
die niet om jou zou huilen.
Het profiel van een christen
De allergrootste liefde
Brief 19,1 “Ik ben gelukkig te vernemen dat je van goede wil bent om heilig te worden. Maar denk erom dat het niet volstaat om te beginnen, we moeten.
De christelijke boodschap
Het leven.
Diaconale bewustwording, een duurzaam proces.
Het wonder van de christelijk geloof: niets verdiend, alles gekregen, omdat Christus zoveel voor je overhad 1) Mijn geloof is een kado van God 2) Mijn.
“Ik kan dit niet oplossen...” “Ik zal de weg voor jou banen”
Zingen Vers 1 Ik ben het levensbrood, Ik red je van de hongersnood.
Zingen Vers 1 Laat ons de Heer lofzingen,
Godsdienst 1 1.
Godsdienst 1 1.
Echt of nep?.
Welkom.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Onderweg naar iets moois! 1Petrus 1, 5: Jullie zien de redding tegemoet die aan het eind van de tijd zeker geopenbaard zal worden.
Christelijke Vrijheid
Genade schenken 1.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Woord van Leven Oktober 2009.
Met handen en voeten geloven 1
‘De weg, de waarheid en het leven’?
De vreugde van de HEERE.
Godsdienst.
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
Kijk wat de Australische fotograaf , Bill Gekas , heeft verwezenlijkt
Feest! Ester 9:22. Zonder woorden Een verhaal Vieren = vasthouden en bijblijven Twee redenen – “Rust gekregen” oud thema: Abraham, Mozes, Salomo –
In deze dienst zal Ds. Van de Wetering voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 252: 1,2 Schriftlezing: Mattheüs 3: 16 en 17 Johannes 15: 9-14 Fillipenzen.
Preek 1 Korintiërs 3: 1-23.
Vader Zoon Heilige Geest
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Stilte ingeleid door Ps. 25: 4 Na de zegen zingen we Ps. 25: 5 Schriftlezing: Zondag 33 Romeinen 6.
VASTEN.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
“de liefde van God”.
O Heer, wat ben ik moe!.
Preek Matteüs 13:
Een voorbeeld dat navolging verdient
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Waarom heb je zo weinig moed?.
Welkom Voorganger: ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: B. v. d. Velde Organist: H. Snel Schriftlezing: Lucas 2: 1-7.
Ds. Hans Eschbach Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven Kom Heilige Geest Vernieuw uw kerk Vernieuw mijn leven.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
Jezus reisde met Zijn discipelen door het land...
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Er zijn momenten in je leven waarin je iemand zo kunt missen
Dit verhaal wil jou onrustig maken. Het Evangelie maakt onrustig.
Een wereld geregeerd door geld 1 Kron 29:14-16 Wat ben ik, en wat is mijn volk, dat wij in staat zijn gebleken zo veel kostbaarheden af te staan? Alles.
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Rentmeesterschap Een rentmeester is iemand die het financiële en zakelijke beheer voert over de onroerende goederen van iemand anders. Wat betekent rentmeesterschap.
Prediker 9: 7-9 Geniet van het leven! Geniet van wat je eet
1.
Ontwikkelings-landen
Transcript van de presentatie:

Disicpelschap: Christen zijn op je werk

Schriftlezing: Mattheüs 23:1 t/m 22 Vers 3 Alles dan wat zij u ook zeggen, doet dat en onderhoud dat, maar doet niet naar hun werken, want zij zeggen het wel maar doen het niet. Vers 12 En wie zich zelf zal verhogen zal vernederd worden en wie zich zelf zal vernederen zal verhoogd worden. Vers 16a wee u blinde wegwijzers

Site 7 keer 7. Reacties en sfeerimpressie 7keer7 kroegentocht over toekomst kerk Vraag wat laat je achter en wat neem je mee als je opnieuw zou beginnen? 7keer7 Rotterdam: "Kerkverlating is een zegen" "Het is verrekte moeilijk om uit de christelijke wereld te stappen"

Christen zijn op je werk ! Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ?

Stelling: Wees christen op je werk, zoals je bent in de kerk Wees christen in de kerk, zoals je bent op je werk

Discipelschap in de praktijk!

Kenmerken christen zijn!

Confrontatieschema Kenmerken christen zijn!

Raadsel 1: Score 17 % Universiteit Kleuterschool hoger percentage Het is machtiger dan God. Het is slechter dan de duivel. De armen hebben het. De rijke hebben het nodig Als je het eet dan ga je dood.

Raadsel 1: Score 17 % Universiteit Kleuterschool hoger percentage Niets is machtiger dan God. Niets is slechter dan de duivel De armen hebben niets De rijke hebben niets nodig Als je niets eet dan ga je dood.

Raadsel 2: Het staat jou theologisch in de weg om discipel te zijn? Niets staat jou theologisch in de weg om discipel te zijn!

Slotadvies christen zijn op je werk Wees je unieke zelf, anderen zijn er al zoveel!!!!!