Hier kun je zien hoe ons kamp is KAMP S ERAFIJN. D IT IS GEEN KAMP S ERAFIJN ! ( DE SLECHTE )

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De les van de vlinder “Op een dag ontstond er een klein gaatje in een cocon. Een mens, die toevallig voorbij kwam, stopte en observeerde urenlang de vlinder.
Advertisements

Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
Maak een tentoonstelling
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
De les van de vlinder “Op een dag ontstond er een klein gaatje in een cocon. Een mens, die toevallig voorbij kwam, stopte en observeerde urenlang de vlinder.
EEN PAPEGAAI ZONDER POOTJES.
Veilig Internet Volgende
Beelden storm.
Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B
We zijn toch allemaal gelijk…
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
DE 4 KAARSEN.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Het Trouwfeest.
Wat wil ik eigenlijk met kernreflectie?
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
De Les van de Vlinder Op een dag
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Er is leven na de dood Tekst: Freek de Jonge Muziek: Bob Dylan 2006.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
HET VERHAAL VAN DE 1 KAARSEN EN.
Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
Paragraaf 1: Frankrijk in de 18e eeuw
Het Potlood.
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen
Richteren 13: 1 De Israelieten deden opnieuw wat kwaad is in de ogen des HEREN; toen gaf de HERE hen over in de macht der Filistijnen, veertig jaar. 2.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
JUNIOR Mijn vriend.
DE 4 KAARSEN.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Links Rechts mensen zijn sociaal en hebben veel voor anderen over mensen zijn vooral gericht op hun eigen belang slecht gedrag komt door de.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
Voor: ……………………... sing - in Vrijdag 17 oktober willen we na de sing - in een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen jullie allemaal.
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
De tofste momenten van 5c Toen ik in het 5de zat.
De legende van de partyhut
Een liefdesgeschiedenis
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
Het jungle feest.
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
aFscheid einde schooljaar
Textieldruk Tegelen. Hoe word hier gewerkt Alles begint in de drukkerij met een klant die binnen komt, dan krijgen we een voorbeeld wat er op een shirt.
De Les van de Vlinder ”Op een dag, verscheen er een kleine opening in een cocon. Een man zat uren te kijken hoe de vlinder zijn lijf door de kleine opening.
DE SPIEGEL.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
ONZE BLOG Louise en Maya. Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Een prachtige kans voor uw kinderen
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
EEN KIJKJE BIJ DE KLEUTERS! Een dagje in onze klas!
Reportage inloophuis Sta Op Zorg Vlissingen 2015.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Zorgen voor een zo laag mogelijke ouderbijdrage ! Jij helpt ook mee !
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
DE SPIEGEL Een liefdesgeschiedenis Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 11/2009.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Filmpjes: nadenken over geld
Semantisatieverhaal: Ik had dit weekend een verrassingsfeestje voor een vriendin. Mijn vriendin mocht beslist niet weten dat ze een feestje kreeg. Beslist.
Transcript van de presentatie:

Hier kun je zien hoe ons kamp is KAMP S ERAFIJN

D IT IS GEEN KAMP S ERAFIJN ! ( DE SLECHTE )

D IT IS WEL KAMP S ERAFIJN ! ( DE GOEIE )

O NS KAMP  Ons kamp is rustig.  Goedkoop niet te duur.  We zij vredig.  En doen er alles aan om een rustig en leuk kamp te zijn.  Iedereen mag binnen.  En we zijn tof.

G ESCHIEDENIS  Ons kamp heeft een geschiedenis: het begon toen Ian met een idee kwam om een kamp te maken waar iedereen in mag en geen bazen.  Maar zij kwamen niet overeen dus is Ian het alleen begonnen en wat later kreeg hij wat hulp van Nicolas.  En zo zijn ze een kamp begonnen waar iedereen in mag en ook zonder bazen.  Een goede raat als je een kamp wilt beginnen laat iedereen erin en er mogen geen bazen zij resultaat: een super kamp net als het onze.

S TEUN !  Je kunt ons steunen door: veel naar het kamp te komen en veel kopen,dat is een grote steun.  Steun betekent voor ons kamp: vriendelijk zijn geen ruzie en ons helpen zonder lid te zijn.  Steun is niet van belang zolang er vrede is

F IESTA ’ S  Eigenlijk betekent een fiesta een feest maar fiesta is Spaans.  Fiesta’s zijn kamp feesten die normaal op het forum worden gevierd soms wel eens op een andere dag maar het blijft een feestje.  Op fiesta’s is het een traditie om iedereen gratis binnen te laten  Dus wees er gouw bij er zijn nog veel fiesta’s dit schooljaar.