Het waarachtige licht dat ieder mens verlicht was komende in de wereld eerste hoofdstuk van het evangelie van johannes vers acht.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Welkom op TOV! Helder licht??.
Pelgrims – oog in oog met God Niet huilen, blij zijn verplicht!
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Evangelie der genade Vragen :
Problemen oplossen—vreugdevol
De brief aan de Tessalonissenzen Hoofdstuk 1 en 2.
Toerustingsdag 30 september 2011 Screening versus roeping? SELECTIE Helma Rem Personeelsconsulent.
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Vaderdag 2013.
De lichtstad.
Jezus houdt van alle dove kinderen
De gekruisigde Jezus spreekt je aan WOENSDAG
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
Niet ontmoedigd zijn!. Corinthiërs: vleselijke levenswandel vleselijk: gericht op de zichtbare dingen.
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Herders of HERDER.
‘De vreugde des Heren’ The joy of the Lord.
Welkom Getuigen zijn.
Welkom.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Math.23 : 39,  Want Ik zeg u, gij zult Mij van nu aan niet meer zien, totdat gij zegt: Gezegend Hij, die komt in de naam des Heren !
‘voor de kinderen’.
Ds. Jasper Klapwijk Kerkdienst: de zegen Voorganger Thema.
EER je vader en je moeder !
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Wie is God voor jou?.
Verlangens van God.
De “Dialoog” tss Paulus en Jezus, op de weg naar Damascus (Mendelssohn) nodigt uit tot de ontmoeting met Hem 14de vd Tijd door het Jaar.
"het licht dat elk mens verlicht..."
1 29 juni 2014 Zoetermeer. Filippi 4 4 Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u!... DANKT te allen tijde in de naam van.
1 Daarom, mijn geliefde broeders, naar wie mijn verlangen uitgaat, mijn blijdschap en kroon, staat alzo vast in de Here, geliefden! 2 Euodia vermaan ik.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Kalm en rustig leven? 1 februari 2015 Urk. 1 Timotheüs 2 1 Ik vermaan u dan allereerst smekingen, gebeden, voorbeden en dankzeggingen te doen voor.
In Uw licht zien wij het Licht
Welkom in deze kerkdienst
Waarom bidden? Filippi 44-7.
Moed. Jozua 1 Het geschiedde na de dood van Mozes, de knecht des Heren, dat de Here tot Jozua, de zoon van Nun, de dienaar van Mozes,
De wapenrusting van God 5. SCHILD, HELM & ZWAARD.
De Heiland Uw Heiland.
Welkom in de samenkomst
22 februari 2015 Zoetermeer. negatieve associaties...  gebaseerd op huidskleur  in de Bijbel: een sociale status  in de wet van Mozes: max. 49 jaar.
Welkom in de samenkomst
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
Evangelist : J. de Vries Ouderling : K. Muis. Organist : J
“Laat de Heer uw vreugde blijven”
1Korinthiërs 11: 29 Want wie op onwaardige wijze eet en drinkt, die eet en drinkt zichzelf een oordeel, omdat hij het lichaam van de Heere niet onderscheidt.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Voorganger: ds. G. Rohaan Organist: Mans Kuipers
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
JAARTEKST 2016 Filippenzen 4:5b-7 GELOOF. Filippenzen 4:5b-7 De Heere is nabij. Wees in geen ding bezorgd, maar laat uw verlangens in alles, door bidden.
30 januari 2016 Urk Jozef bij Potifar (Genesis 39)
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Hartelijk welkom op de projectavond Jai Massih! Hartelijk welkom een nieuw HGJB-project In de lijn van het jaarthema ‘Leven met lef’ Leven met lef =
Leg al uw zorgen maar weg bij de Heer Psalm 55:23 1 LEG AL UW ZORGEN MAAR WEG BIJ DE HEER Angst – en dus vluchten? Boosheid – en dus vechten? God nodigt.
Matteüs 28:18-20a Iedereen moet erkennen: Christus is Heer 1.
10 maart 2016 Hendrik Ido Ambacht Paulus, apostel van de natiën.
Lucas 24:44-48; Christus’ kerk in de startblokken: nieuwe opdrachten volgens Gods oude plan. 1 Start-zondag.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
Liturgie ♪8b: 1,2,3,4 1,2,3,4 ♫ELB471: ref1/ref2 ref1/ref2 ♪975: 1,2,3 1,2,3 ✝Ps: ✝Fil.4: ♪8: 1,3,4,6 1,3,4,6 ✞Verkondiging ♪823: 1,4,5.
1 Johannes. 1 v (God treedt in Jezus Christus naar buiten)
En ‘t geheim van hypocrisie: het verlangen geestelijker
1.
“ En de draak [Satan] werd boos op de vrouw [God’s kerk], en ging heen om oorlog te voeren tegen de overigen [Gods volk] van haar nageslacht, die de geboden.
De kracht van Goddelijke blijdschap
Mattheüs 28:18-20 En Jezus trad naderbij en sprak tot hen, zeggende: Mij is gegeven alle macht in de hemel en op (de) aarde. Gaat dan henen, maakt al de.
Mede-arbeiders van Christus… … in alle omstandigheden
… het Licht der wereld komt…
Transcript van de presentatie:

het waarachtige licht dat ieder mens verlicht was komende in de wereld eerste hoofdstuk van het evangelie van johannes vers acht

een stad op een berg blijft niet verborgen een kaars zet je niet onder de tafel maar op een standaard en hij schijnt voor alle mensen die in het huis zijn laat zo jouw licht schijnen voor de mensen zodat zij je goede daden zien en je vader in de hemelen verheerlijken vijfde hoofdstuk van het evangelie van mattheus vers veertien tot zestien

en de engel zei:W wees niet bevreesd, want ik verkondig u grote blijdschap...U u is heden de Heiland geboren, namelijk Christus, de Here... het tiende en elfde vers uit hoofdstuk twee van het evangelie van lukas

verblijdt u in de Here te allen tijdeW wederom zal ik zeggen:Vverblijdt u uw vriendelijkheid zij alle mensen bekend D de Here is nabij vierde hoofdstuk van de brief van paulus aan de filippenzen vers vier en vijf

... wees in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bijGGod en de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, zal uw hart en uw gedachten behoeden in Christus Jezus vierde hoofdstuk van de brief van paulus aan de filippenzen vers zes en zeven

gezegend kerstfeest allemaal