WELKOM. ZONTA DAMME STEUNT VOLGENDE PROJECTEN Welke projecten steunt Zonta Damme ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kwaliteit van leven voor ouder wordende mensen en de betrokkenheid van familie Zorg en ondersteuning voor ouder wordende mensen met een verstandelijke.
Advertisements

Funkties moderne verzorgingsstaat; • -zorgen • -verheffen • -verbinden • -verzekeren.
Welkom bij Best Buddies Nederland
project Bijzondere vriendschappen
Steunpunt opvoedingsondersteuning. 2 Opvoedingsondersteuning -Inleiding -Iedereen heeft wel eens opvoedingsvragen -Ouders -Werkveld -Opvoedingsondersteuning.
Wie laat jij sprankelen?
Uw gift voor FRAAM FRAAM – een unieke plaats. Wat is FRAAM?
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in twintig landen in Oost-Europa en Afrika projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas.
Inhoud van de avond Het kindcentrum : Bouwen vanuit een gemeenschappelijke visie (Rob) Introductie partners Stichting Kinderopvang Huizen Paramedici Het.
Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië
 Verkopen oxfam producten  Verkopen sieraden voor Bali (Carry For kids)
Workshop: Sociale Mix in het SO. Sociale Mix: Definitie.
Alle vrouwen welkom in onze vrouwenstudio Zonneplein 33 Bergen op Zoom.
Anders kijken naar zorgsignalen. Het is pas zorg als
Ecce ama! Is een EQUAL project van ESF: bijdragen tot de ontwikkeling van de werkgelegenheid door het bevorderen van inzetbaarheid, ondernemerschap, aanpasbaarheid.
Welkom!.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
De collecte is bestemd voor Red een Kind. Red een Kind Red een Kind helpt kwetsbare kinderen en gezinnen in Afrika en Azië. Dit is Njoroge. Hij is zes.
Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die.
Residentiële hulpverlening Drs. C.P.G. Tilanus. Wat is residentiële hulpverlening? = de persoon krijgt dag en nacht opvang en begeleiding in een tehuis.
FRAAM – een unieke plaats. Wat is FRAAM? Een boerderij in Middelstum (Gr) van Stichting Sprank.
FRAAM – een unieke plaats
ZOA zorgt ervoor dat: Kinderen naar school kunnen Mensen schoon (drink)water hebben Er meer voedsel komt door landbouw projecten Ondersteun het werk van.
Ervaring van Jeccdo met de opvang van wezen en kwetsbare kinderen in de community. Addis Ababa, Ethiopia.
Agenda Opening/welkom Informatie over project ‘Dementietafel: delen en verbeteren’ Voorstellen verschillende organisaties – wie doet mee? – werkgroep.
Kinderarbeid en het recht op onderwijs in de wereld
Eén uur maakt een verschil Algemene doelstellingen  Integratie in de samenleving bevorderen;  Gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen vergroten;
De WMO…, toch nog beter dan verwacht? Hans kuijpers 24 mei 2007.
Kinderarmoedefonds Uitsluiting uitsluiten en ontwikkeling omarmen
Administrateur-generaal
een impressie In de vroege ochtend komen er overvolle boten aan.
WAI-NOT Internet voor mensen met een mentale beperking
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Organisatie van de hulpverlening bijeenkomst 2. Jeugdzorg de nieuwe wet op de jeugdzorg.
MVO en MBO. * Worden er bij ons ook mensen gefixeerd? * Doen wij aan recycling? * Hoe gezond eten onze cliënten? * Hoe zit het met de bescherming van.
Geestkracht Verbondenheid Gegroeid vanuit geestkracht samen met het CAW, SOMA, CAD, CGG Groei Uitbreiding naar andere organisaties toe zoals het OCMW…
Meld je kind aan tijdens de juiste aanmeldperiode. Je krijgt een brief waarin staat in welke school je je kind kan inschrijven.
Gluren bij de buren Bestrijding van thuisloosheid Lessen uit Amsterdam Alert, 36 (3),
GOK-PROJECT ‘Relaties, seksualiteit, weerbaarheid? Praat erover, werk eraan!’
Zorgvragers op 't Paradijs Ouderen met:  dementie  psychiatrische achtergrond  niet-aangeboren hersenletsel  licht verstandelijke beperking  lichamelijke.
Welkom! Ledenvergadering ChristenUnie De Marne 9 november 2011.
Dit is Dorcas Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging.
1 Nieuwstraat AG Son tel fax SWZ locatie Zonhove.
Kinderarmoede bestrijden via betaalbare en, kwaliteitsvolle dienstverlening Magda De Meyer Voorzitter Vrouwenraad.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Kwetsbare jeugd -Straatbendes, drugs, moord en geweld horen bij de orde van de dag in Guatemala -Veel jongeren komen uit gebroken, arme gezinnen en een.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Vzw Balavikas. Balavikas betekent: ‘Breng het kind op een hoger peil’ De vzw steunt projecten voor kinderen en jongeren met een beperking in Zuid-India.
Mogelijkheden vullen elkaar aan …
Project “De Broeiklas voor talent”
Vrouwen en jongeren in Myanmar ondersteunen in het sterk en dapper zijn. Dat is wat Precious Stones doet.
Brugfiguren onderwijs…. hulpverleners met een toverstokje?

Groot worden met te weinig kansen.
Visie ontwikkeling 10 mei 2017.
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Visie ontwikkeling les 4
Lespakket Opleidingen
Rugendo vzw is een jonge Molse organisatie die projecten financiert op Idjwi, een eiland in het KIVU-meer in Oost-Congo.
De sociale kaart ‘ontmoetingsproject’:
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Vandaag collecteren we voor het zendingswerk van Kerk in Actie
Lof der Oppervlakkigheid
De collecte is voor Red een Kind.
Bijenhouden biedt jongeren toekomst
Mag ik ook naar school?.
Mag ik ook naar school?.
Mogelijkheden vullen elkaar aan …
Studie- en opvoedingsondersteuning aan huis bij kwetsbare gezinnen
Grote Project ZWO 2019 Bijenhouden biedt jongeren toekomst.
Transcript van de presentatie:

WELKOM

ZONTA DAMME STEUNT VOLGENDE PROJECTEN Welke projecten steunt Zonta Damme ?

BUURTWERK SINT-JOZEF Financiële steun aan kwetsbare vrouwen uit de volkse buurt Sint-Jozef Brugge Zonta Damme organiseert verwen-dag op 16/4/2016 voor hen

HUIZE MENSA Huis “Mensa” biedt een voorlopige thuis aan thuisloze vrouwen met kinderen. Zonta Damme heeft 10 matrassen aangekocht en een laptop.

ONS HUIS Personen met een ernstig tot lichte verstandelijke beperking, al dan niet met een meervoudige handicap. Zonta Damme schenkt financiële steun.

SEBASTIAN INDIAN SOCIAL PROJECT SISP SISP project biedt in Indië onderwijs en naschoolse begeleiding aan voor kinderen, ondersteunt vrouwengroepen en kansarme gezinnen. Zonta Damme biedt financiële ondersteuning aan 15 vrijwilligers uit K.A. Brugge die in april 2016 vrijwilligershulp gaan bieden in Indië.

SOLAR ZONDER GRENZEN Solar Zonder Grenzen investeert in zonnesystemen op scholen, ziekenhuizen en weeshuizen. Ze bouwen zonnekiosken in Togo waarin lampen kunnen worden opgeladen. Een Brugse ingenieur startte de vzw. Zonta Damme biedt financiële ondersteuning.

UN FONDS VOOR GELIJKE KANSENONDERWIJS Fonds voor gelijke onderwijskansen voor meisjes in Nepal Zonta Damme biedt financiële bijdrage.

ZONTA INTERNATIONAL FOUNDATION Zonta International Foundation is een non profit organisatie die bijdragen krijgt van alle Zonta clubs waar ook ter wereld ter ondersteuning van haar internationale projecten om de status van vrouw en kind te verbeteren.

CAW JONGEREN EN VROUWENOPVANG Opvang en tijdelijk verblijf aanbieden aan vrouwen (en hun kinderen) verkerend in een noodsituatie Zonta Damme schenkt 10 startpakketten voor jongeren en een minibus voor 9 personen

MINIBUS GESCHONKEN DOOR ZONTA DAMME LEVERING MEI 2016

ZONTA DAMME STEUNT VOLGENDE PROJECTEN Zonta Damme schenkt 30,000 €

Zonta Fashion dome