De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mag ik ook naar school?.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mag ik ook naar school?."— Transcript van de presentatie:

1 Mag ik ook naar school?

2 Het verhaal van Fofo

3 Het verhaal van Fofo

4 Buitengesloten en niet gehoord
Kwetsbaar voor misbruik en geweld. Buitengesloten van de gemeenschap. Ze leven in diepe armoede. Maar liefst 90% van deze meisjes in ontwikkelingslanden gaat niet naar school of heeft geen baan. Light for the World komt op voor meisjes met een handicap, zoals Fofo.

5 Onze motivatie om meisjes te helpen
Doe recht aan weerlozen en wezen, kom op voor verdrukten en zwakken, bevrijd wie weerloos zijn en arm, red hen uit de greep van wie kwaad wil. – Psalm 82:3-4

6 meisjes zoals Fofo helpen door:
Met uw hulp kunnen we meisjes zoals Fofo helpen door: Zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten Opleiding en werk Ondersteuning door onder andere gebarentaal en braille Onze kennis en expertise van de gemeenschap pen in te zetten binnen de 9 landen waar we werken

7 Helpt u mee? Hartelijk dank!
Door te bidden voor meisjes met een handicap in ontwikkelingslanden, zoals Fofo. Door ons werk te steunen, zodat we deze meiden met een handicap een veilige toekomst kunnen geven. Voor €16 kunnen we er al voor zorgen dat een meisje aangepast lesmateriaal krijgt, zodat ze mee kan komen op school. Uw bijdrage zorgt voor een groot verschil in het leven van deze meisjes! Hartelijk dank!

8 Geef meisjes een toekomst
Mag ik ook naar school? Geef meisjes een toekomst Samen voor eerlijke kansen. Geef meisjes en vrouwen met een handicap in ontwikkelingslanden een eerlijke kans op educatie en werk. Help nu mee!


Download ppt "Mag ik ook naar school?."

Verwante presentaties


Ads door Google