Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Advertisements

VLEKHO-HONIM Om deze presentatie op je eigen tempo te volgen klik je telkens met de muis voor een volgende stap of een volgende dia. •Starten met je Digitaal.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
De Altijd meteen aan de slag
Microsoft® Office Excel® 2007-cursus
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een introductie van De nieuwe website
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
De Schoolkrant illustreren
Visweb Uitleg over de site. Waar heeft uw probleem betrekking op? (klik erop) Services Lid worden De indeling Anders.
DE HELP-FUNCTIE Diverse manieren om tijdens het werk gebruik te maken van het hulpsysteem H van BreugelA van der Coelen.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Microsoft ® Office Word 2007-cursus Snel aan de slag C C B S presenteert:
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
Als u Power Point opent, krijgt u twee of drie dialoogvensters te zien
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Een presentatie maken Les 2
Wegwijs in Belfirst.
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
HANDIGER MET WORD Les 1A. Onderwerpen  Kennismaking en verwachtingen/wensen  Op één lijn komen  Verschillende versies van Word  Sneltoetsen  Het.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Deze presentatie mag noch geheel, noch gedeeltelijk worden gebruikt of gekopieerd zonder de schriftelijke toestemming van Seniornet Vlaanderen VZW De Overstap.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Microsoft® Office Cursus
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Expeditie Bestandsbeheer
BEGINNERs EV3 PROGRAMMeer Les
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Zoeken en filteren Handleiding
Zoeken en filteren Handleiding
5 tips om eenvoudiger te werken
Instructie om een afspraken te plannen
S N V WORD-2007 voor BEGINNERS Microsoft Word-2007.
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Kerstfeest WZC Van Lierde Op Dinsdag 20 December 2016 om 14.30
LES 12 : HET TABBLAD ANIMATIES COPYRIGHT : RAYMOND BRIGEZ
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen
We wish you a Merry Christmas and a shiny and bright 2018
FSC_LES_201904A_WindowsVaardigheden
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Wat is het Office Pakket?
Transcript van de presentatie:

Office 2010 Word 2010 Algemeen

Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad vertegenwoordigt een activiteitengebied. 2. Groepen. Elk tabblad bevat verschillende groepen, waarin verwante items samen worden weergegeven. 3. Knoppen. In elke groep staan knoppen waarmee u opdrachten kunt geven.

Tabblad bestand

Tabblad start

Dialoogvenster Dialoogvenster Bij sommige groepen wordt u in de rechterbenedenhoek een kleine schuine pijl weergegeven. Deze pijl is een startpictogram voor een dialoogvenster. Als u erop klikt, krijgt u meer opties te zien die verband houden met die groep.

Taakvenster Bij sommige opdrachten de u geeft verschijnt een taakvenster. In een taakvenster kunt u een bepaald proces uitvoeren of verdere instellingen bepalen. Een voorbeeld is het taakvenster Klembord. Bovenaan in het taakvenster staat de naam. Door op de ? te klikken kunt u het taakvenster verplaatsen, de afmetingen wijzigen of het taakvenster sluiten. U kunt het taakvenster ook afsluiten door rechts bovenin op het kruisje te klikken.

Taakvenster

Taakvenster Klembord

Taakvenster Stijlen

Werkbalk snelle toegang Werkbalk snelle toegang Bovenaan links ziet u enkele knoppen naast elkaar staan. Dit is de werkbalk Snelle toegang. Deze knoppen zijn met één klik beschikbaar. In eerste instantie vindt u hier knoppen voor opslaan, ongedaan maken en opnieuw uitvoeren.

Werkbalk snelle toegang 2 Aan deze werkbalk kunt u knoppen toevoegen die u handig vindt. Klik met de rechtermuisknop op een knop van het lint Klik Werkbalk snelle toegang aanpassen

Statusbalk Statusbalk Helemaal onder in uw beeldscherm ziet u informatie op de statusbalk staan. U kunt met de rechtermuisknop deze balk klikken om extra onderdelen te tonen of te verbergen. Nadat u uw keus heeft gemaakt klikt u ergens buiten het menu om dit te laten verdwijnen

Contextgevoelige tabbladen Contextgevoelige tabbladen Tijdens het gebruik van bepaalde onderdelen, zoals afbeeldingen en tabellen wordt er een extra tabblad aan het lint toegevoegd. Dit extra tabblad is te gebruiken bij dit onderdeel. Zodra u niet meer met dit onderdeel werkt, verdwijnt het tabblad vanzelf.

Miniwerkbalk Zodra u tekst selecteert, verschijnt er een werkbalk; eerst vaag, maar als de muisaanwijzer erop staat duidelijker. Daarop ziet u knoppen voor veelgebruikte handelingen met geselecteerde teksten.

Snelmenu

Help Help Als u er even niet uitkomt, kunt u altijd de helpfunctie raadplegen. Klik rechtsboven in het venster op een knop met een vraagteken Het venster Help voor Word verschijnt Typ het trefwoord in het witte veld Klik vervolgens op Zoeken Er verschijnt een lijst van de gevonden onderwerpen Klik op het onderwerp waarvan u denkt dat het antwoord geeft op uw vraag

Help gebruiken

Help venster

Word afsluiten Word 2010 afsluiten Aan de rechterkant van het lint vindt u naast de helpfunctie vier systeemknopjes: Het eerste dient om het venster van het programma te verkleinen tot in de Taakbalk van Windows. Het tweede dient om het venster te verkleinen tot op een gekozen formaat. Het derde dient om het venster van Word te sluiten. Het vierde dient om het lint te minimaliseren.