Stichting vrienden van ‘t Keetje Voorzitter, Paul Wagenaar Secretaris, Inge Deen Penningmeester, Kim Ooteman

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Park Piahoeve.
Advertisements

Geef samen met SBR kinderen met een meervoudige beperking een kans om op te groeien tussen leeftijdsgenoten zonder een beperking.
Stichting Vrienden van Thomas
Een eerste kennismaking Julia Kool en Johan Hahn 9 October 2010
Rabo CharityDesk Samenbrengen van mensen en kennis
Welkom e.v.a.. Energie Gilze Rijen is een initiatief van Club Klimaatneutraal Gilze- Rijen Opgericht in 2009 met als doel een beweging te starten naar.
Presentatie Ledenvergadering Rabobank
Lorenzo Coene 1BaSW C. Auteurs  Laura Dorland  Jacomine de Lange.
Shri Vishnu Mandir Stichting Shri Sanatan Dharm Maha Sabha Zaanstad
Onze missie Wij willen een: Brug slaan tussen mensen die willen geven en mensen die hulp nodig hebben.
5 november 2009 Inge de Leede en Siska Rasing. 1)Wat doet de ouderraad? 2) Wie zijn de leden van de ouderraad? 3) Bijeenkomsten? 4) Welke middelen hebben.
Mogen wij ons even voorstellen? Oudercomité ‘t Keperke.
Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o.
Interactive Experience model
Karst Hoogsteen & Tim Joosten.  Werkgevers van bedrijven waar de medewerkers muziek luisteren die onbedoeld ook door de omgeving gehoord kan worden (bijvoorbeeld.
Regie over eigen leven..
Innovatielab MH Carrot and Stick (Balans) 8 juli 2015.
Milieu Defensie Campagne
MTB ver. Havelte eo Doelstellingen MTB ver. Havelte eo. Hoofddoelstelling: Het mountainbiken voor iedereen in Zuidwest Drenthe aantrekkelijk.
Workshop sponsoring Delft voor Elkaar
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
Stichting vrienden van o.b.s. Wittevrouwen Wie zijn wij?  gerevitaliseerd in 2012  financieel ondersteunen bij het continu verbeteren van het leer- en.
Wmo zorg & ondersteuning in 2015.
Evaluatie. Aanleiding: In het jaar van Sail Amsterdam en Europees Jaar van het Industrieel Erfgoed de Zaanstreek beter op de kaart zetten; feest der verbinding.
De tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen Laat ouderen weer delen in onze digitale wereld: foto’s & video’s, berichten, beeldbellen, lokaal nieuws, online.
SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP COLLEGE 5 Onderzoek naar externe financiële mogelijkheden en inzet van mensen en middelen.
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven.
Welkom Jaarvergadering Vereniging Vrienden van het Asserbos.
Drie sociaal ondernemers die geloven in samenwerken
Ik doe mijn spreekbeurt over…
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Presentatie “OnS”. “OnS” staat voor “Ontmoet in Slochteren”
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
MEE Noord en Midden Limburg Ondersteuning bij leven met een beperking.
Betekenis van zorgboerderijen Jan Hassink en Reina Ferwerda Wageningen-UR.
Inclusie en Toegankelijkheid Wmo.Zo 3 december 2014 Gerry Vrielink Ruth Deddens.
De Wmo is meer dan zorg? Commissie Samenleving, maandag 17 maart 2008.
Tijs van Ruiten, directeur. Nationaal Onderwijsmuseum. Grootste collectie ter wereld; bezoekers in museum; bezoekers buiten museum;. Sterk.
Leerlingenvervoer. Voorwoord door de wethouder Terugblik bijeenkomst 17 november 1. Uitleg over de nieuwe verordening en het doel om kinderen te stimuleren.
Kinderboerderij Didam ligt in een open park in een woonwijk in het centrum van Didam.
Iedereen doet mee!. Aanleiding Nodig in nieuw zorglandschap.
C liëntondersteuning in de Wmo. Definitie 1.Ondersteuning gericht op het versterken van de zelfredzaamheid en participatie 2.Ondersteuning bij het verkrijgen.
Workshop PR en communicatie. Marketingplan Analyse van de omgeving (SWOT analyse = sterke kanten, zwakke kanten, kansen en bedreigingen) Analyse van de.
Crowdfunding avond Project Vosheuvel 2.0 Woensdag 15 juni 2016.
De Speeltuin van Morgen Aanleg betonpad
Adviesraad Sociaal Domein
Korte terugblik 2016 en vooruitblik 2017
SV Kronenberg & Fanfare Monte Corona
Het plaatsen van mensen met een arbeidsbeperking binnen ING Nederland
ViaVia Info-presentatie
Beleid en regelgeving Les 2.
Beweegpark Ooij Het afgelopen jaar is er vanuit Samen Ooij een werkgroep ontstaan, welke een wens heeft om te komen tot een beweegpark. Een park voor alle.
Ouderinitiatief Wonen in Goirle
Doelen behalen met activiteiten
Stichting Vrienden van De Oase
Adviesraad Sociaal Domein
Aan de slag met onderzoek!
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
‘t Sasse Hofje co-Housing project ‘t Sasse Hofje
Jaarverslag W4F 2016.
Werkgroep Communicatie
Goed project maar geen geld? Fonds 1818 helpt!
Natuurliefhebbers en wandelaars  komen er graag omdat het er mooi is en diverse natuur Geschiedenisliefhebbers  willen graag de tastbare sporen uit.
ISociaal Programma gericht op stroomlijning van informatievoorziening van het sociaal domein om de inwoner sneller aan een passende oplossing te helpen.
WIJ STELLEN U GRAAG DE VRIENDENKRING VOOR Het bestuur van de vriendenkring is sinds dit schooljaar vernieuwd. De Vriendenkring.
Eerste ouderraadsvergadering
BoekStart en vrijwilligers in de Bibliotheek
Transcript van de presentatie:

Stichting vrienden van ‘t Keetje Voorzitter, Paul Wagenaar Secretaris, Inge Deen Penningmeester, Kim Ooteman

Wie zijn wij Stichting Vrienden van ’t Keetje streeft ernaar om activiteiten te ondersteunen die ontwikkeld worden door ‘t Keetje en die een maatschappelijk doel dienen. Door deze middelen (zowel financieel als materieel) wordt de ‘plezier beleving’ en het ‘welzijn’ van de cliënten en bezoekers verhoogd. 2Stichting vrienden van ‘t Keetje

Wat willen we bereiken Het realiseren van een beleeftuin op het terrein van fruitkwekerij en zorgboerderij ’t Keetje te Lutjebroek. Naast cliënten van de zorgboerderij en bezoekers van de fruitkwekerij, mogen ook zorginstellingen gebruik maken van de beleeftuin. Kernpunten Het spelen en bewegen van mensen Het samenbrengen van verschillende doelgroepen Betere toegankelijkheid van delen van de zorgboerderij, zoals pluktuin, groetentuin en de dieren. 3Stichting vrienden van ‘t Keetje

Hoe Aanvragen fondsen Acties door de Stichting: zoals bingo avond, milieu containers. Sponsering van objecten in de tuin zoals Schommel Bank met fietsapparaten Bijdrage in natura Ontwerp tuin inrichting en uitvoering Deel uitvoering door bedrijven Aandacht via website en facebook.. 4Stichting vrienden van ‘t Keetje

Lokatie Beleeftuin Uniek in Regio West-Friesland Goed bereikbaar met Auto, Fiets en lopend Centraal in Oost West-Friesland ( inwoners) Nabij Stedebroec ( inwoners) 0,5 km vanaf grote verzorgingshuizen Verwachte aantal gebruikers per week: 50 Cliënten van het ‘t Keetje 50 Bezoekers uit de omgeving in het eerste jaar Groei i.v.m. mooie ligging bij ‘t keetje en natuurgebied. 5Stichting vrienden van ‘t Keetje

Lokatie Stichting vrienden van ‘t Keetje6

Wanneer Start mei 2016 met aanleg straatwerk en paden. 50% toestellen % toestellen Stichting vrienden van ‘t Keetje

De beleeftuin De belangrijkste boodschap in deze tuin is dat iedereen mee kan doen en samen activiteiten kan doen. Dit komt terug in bijvoorbeeld de zandbak. Deze is tevens geschikt voor kinderen in een rolstoel. Ook kun je samen schommelen in de vogelnestschommel. Op het middenplein kunnen kinderen en ouders, met of zonder beperking, samen rusten en muziek maken. Binnen het gedeelte dat voor de ouderen ingericht is zijn tevens diverse speelprikkels die ook weer voor kinderen leuk zijn. Stichting vrienden van ‘t Keetje8

De Beleeftuin Toestellen Stichting vrienden van ‘t Keetje9

Begroting OnderdeelMateriaalUren Buitenrand, Skelterpad€ 3000€ 6000 Binnenpaden€ 3000€ 4000 Zaaidelen€ 500€ 3000 Valdempende vloeren€ 5000€ 1000 Bank met Fietstoestel (2*)€ 3000€ 500 Jeu de Boule baan€ 1500 Vogelnestschommel€ 3500€ 500 Ooievaarsnest€ 5000€ 500 Picknickbankrolstoel€ 4500€ 500 Div objecten (3*)€ 6000€ 2500 Totaal€ 35000€ Stichting vrienden van ‘t Keetje10

Wilt U bijdragen, graag, dat kan Door een object te Sponseren Door een object de Doneren Door mee te helpen in de aanleg Door geld over te maken naar de stichting, zie onze website Anders, wellicht heeft U leuke ide eën Stichting vrienden van ‘t Keetje11