De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jaarverslag W4F 2016.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jaarverslag W4F 2016."— Transcript van de presentatie:

1 Jaarverslag W4F 2016

2 Interne organisatie Wheels4Freedom
Het bestuur van W4F bestaat uit: Voorzitter: Jos Jonker Secretaris: David Snel Penningmeester: Edwin Rovers Oprichter: Gerben de Lange

3 Voorwoord Met dit jaarverslag van W4F willen we een ieder die zich interesseert in onze Stichting op de hoogte houden van het reilen en zeilen rondom de organisatie. Sponsoren willen we graag laten zien waar we momenteel staan en waar we naar toe willen met de Stichting. Welke stappen zijn er gezet in 2016 en hoe staan we er financieel voor. Wat is de doelstelling voor 2017 en welke plannen liggen er.

4 Missie en visie W4F Onze missie is het ontwikkelen van een of meerdere dagen genieten van motorrijden voor mensen met een lichamelijke beperking. Het gaat ons om een totale beleving waarbij de wens van onze klanten voorop staat. Onze klanten staan centraal. Hun wens is onze missie. Onze visie is dat het avontuur van motorrijden voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarbij gaan wij uit van de mogelijkheden en niet van de onmogelijkheden. Hierbij kunnen we rekenen op onze vrijwilligers en ons netwerk.

5 Vrijwilligers 2016

6 Externe contacten Uiteraard danken wij een ieder die de Stichting een warm hart toedragen en (wederom) een donatie hebben gedaan. Omada,Krinkels BV, Midos St., ING Nederland, St. Utopia, VRK, Van Werven Infra,Whydonate, Bruggeman Motoren, Aannemersbedrijf Marcel en Harry Meijer danken wij voor hun bijdrage in Uiteraard ook een ieder die heeft bijgedragen op Whydonate of een donatie heeft gedaan.

7 Financiën 2016 Fondsenwerving blijft een heikel punt, immers een tweede span vraagt om financiën. Het realiseren van de ANBI status in 2017 staat dan ook bovenaan de lijst voor W4F. Gelukkig heeft de Stichting ook de benodigde gelden van derden mogen ontvangen en zijn een aanzienlijk aantal betaalde ritten gerealiseerd. Wheels4Freedom heeft het jaar 2016 positief afgesloten met ruim € 4700,00

8 Planning 2017 2017 staat in het teken van het tweede span. Er is een BMW 1200 GS aangekocht welke momenteel door Enigma wordt omgebouwd. De doelstelling is om deze in 2018 gereed te hebben. Het aantal ritten en promotie werkzaamheden laat een stijgende lijn zien. Het tweede span is daarom meer dan welkom. Tevens wordt er druk gewerkt aan het realiseren van de ANBI status voor de Stichting W4F. Fondsenwerving blijft een heikel punt en is van belang voor de groei en voortbestaan van de Stichting. Er moeten ook nog wat praktische zaken geregeld worden zoals een online agenda en een vrijwilligerscontract. Een garage voor de stalling moet er ook nog komen in de toekomst, waarschijnlijk nog niet in 2017.


Download ppt "Jaarverslag W4F 2016."

Verwante presentaties


Ads door Google