De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Natuurliefhebbers en wandelaars  komen er graag omdat het er mooi is en diverse natuur Geschiedenisliefhebbers  willen graag de tastbare sporen uit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Natuurliefhebbers en wandelaars  komen er graag omdat het er mooi is en diverse natuur Geschiedenisliefhebbers  willen graag de tastbare sporen uit."— Transcript van de presentatie:

1 Natuurliefhebbers en wandelaars  komen er graag omdat het er mooi is en diverse natuur
Geschiedenisliefhebbers  willen graag de tastbare sporen uit de geschiedenis bewaren Provincie Utrecht  vindt de buitenplaatsen belangrijk erfgoed en het vergroot kwaliteit van de leefomgeving. Hondenbezitters  lekkere plek om hond uit te laten. Horeca  omdat de buitenplaats mooi is komen er toeristen Jeugd  mooie plek en het zou leuk zijn als er leuke activiteiten voor ons zouden zijn.  saai, er gebeurt nooit iets leuks voor ons op dat terrein. Waarom is er geen survivalbaan of klimpark? Eigenaar of beheerder  wil het graag houden Gemeente  belangrijk erfgoed in de leefomgeving  dure grond op aantrekkelijke plek – kan wellicht geld opleveren door verkoop. Buitenplaats X Woningzoekenden  er zijn te weinig betaalbare woningen, bouwen maar op deze grond Kattenliefhebbers  al die vieze honden kakken in de tuin van de buitenplaats. Bewoners  ik zou wel vaker dat huis in willen en mooie concerten en activiteiten daar beleven. Projectontwikkelaar  mag wel weg zodat hij op een mooie plek kan bouwen


Download ppt "Natuurliefhebbers en wandelaars  komen er graag omdat het er mooi is en diverse natuur Geschiedenisliefhebbers  willen graag de tastbare sporen uit."

Verwante presentaties


Ads door Google