De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In opdracht van Overlast in Amsterdam West ‘Het Columbusplein’ Project Ondernemen De Haagse Hogeschool Jeoffrey van Zijp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In opdracht van Overlast in Amsterdam West ‘Het Columbusplein’ Project Ondernemen De Haagse Hogeschool Jeoffrey van Zijp."— Transcript van de presentatie:

1 In opdracht van Overlast in Amsterdam West ‘Het Columbusplein’ Project Ondernemen De Haagse Hogeschool Jeoffrey van Zijp

2 Wat ga ik bespreken?  Het Columbusplein en de Mercatorbuurt  Het probleem  Social Media  Andere pleinen & oplossingen  Adviezen

3

4

5

6 Social Media

7

8 Rotterdam, van der Heijdenplein

9

10 De mening van de buurt is het belangrijkste. Luister goed naar de behoeften en wensen van de bewoners en laat ze vooral meedoen met organiseren van dingen of meedenken. Kijk niet alleen naar de probleemjongeren in de buurt, maar zorg ook dat de jeugd die niets verkeerd doen ook betrokken worden bij activiteiten.

11


Download ppt "In opdracht van Overlast in Amsterdam West ‘Het Columbusplein’ Project Ondernemen De Haagse Hogeschool Jeoffrey van Zijp."

Verwante presentaties


Ads door Google