De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentation Of Learning

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentation Of Learning"— Transcript van de presentatie:

1 Presentation Of Learning
Door: Sjors van Gils Klas: T3A

2 Inhoud Op welke punten ben ik vooruit gegaan?
Wat vinden anderen van mijn werk? Waar kun je O&O vaardigheden gebruiken? Welke belangrijke dingen heb ik dit jaar meegemaakt? Wat ga ik volgend jaar anders doen? Slot

3 Op welke punten ben ik vooruit gegaan?
Welke belangrijke vaardigheden heb je bij O&O nodig voor het uitvoeren en afronden van een project? - Goed kunnen samenwerken; - Durven te presenteren; - Goed kunnen plannen; - Goed kunnen luisteren; - (Handig zijn) Wat waren mijn zwakke en goede punten aan het begin van het jaar? Zwakke punten: plannen en het goed kunnen luisteren Goede punten: goed kunnen bouwen, durven te presenteren Op welke punten ben ik beter geworden? - Op alle gebieden is voorruitgang te zien; - Vooral vooruitgang in het plannen en het kunnen luisteren naar anderen; - Beter in staat om meer uitdagende prototypes te kunnen maken; - Ik geef nu bij elke opdracht een verslag aan de opdrachtgever.

4 Op welke punten ben ik vooruit gegaan?

5 Wat vinden anderen van mijn werk?
Docent: Over het algemeen goed; Blijkt uit een gesprek waarin meneer Meijer heeft gezegd dat ik het gewoon goed doe maar dat ik niet altijd de leiding hoef te nemen; Cijfers. Ouders: Ze zeggen dat ze tevreden zijn met mijn werk; Ze vinden mijn cijfers goed. Medeleerlingen: Leerlingen vragen mij of ik met hen wil samenwerken; Nog nooit heeft een medeleerling gezegd dat hij of zij mijn werk niet goed vond.

6 Waar kun je O&O vaardigheden gebruiken?
Basisvaardigheden bij O&O: Goed kunnen samenwerken; Goed kunnen plannen; Goed kunnen luisteren; Goed kunnen presenteren; (Handig zijn met gereedschap); Bij welke vakken kun je deze vaardigheden gebruiken? Samenwerken bij elk vak waar je groepsopdrachten doet; Presenteren bij elke presentatie, welk vak dan ook; Plannen bij huiswerk; Handig zijn met gereedschap en technisch tekenen bij een project van Aardrijkskunde. Hoe kun je deze vaardigheden gebruiken buiten school? Ikzelf als ik mijn vader help; Bij een bijbaantje in bijv. een bouwmarkt.

7 Welke belangrijke dingen heb ik dit jaar meegemaakt?
Welke belangrijke activiteiten heb ik meegemaakt? Project monteren zonder kranen. Dit project zorgde dat een prototype echt een uitdaging werd. Wie of wat is me het meest bijgebleven? Meneer Zuidema van NEM. Hij maakte een goede indruk en maakte mij duidelijker hoe een bedrijf als NEM in elkaar steekt.

8 Wat ga ik volgend jaar anders doen?
Wat gaat er niet goed bij O&O? Ik ben te snel geneigd om “leiding” te nemen; Ik ben af en toe te veel bezig met het maken van prototypes. De verdeling was niet eerlijk. Waar besteed ik te veel tijd aan? Ik bemoei me te veel met het prototype. Wat ga ik volgend jaar anders doen. Ik blijf kijken naar de werkverdeling; Ik ga proberen om me nog beter aan planningen te houden.

9 Bedankt voor het luisteren. Zijn er nog vragen?
Slot Bedankt voor het luisteren. Zijn er nog vragen?


Download ppt "Presentation Of Learning"

Verwante presentaties


Ads door Google