De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van."— Transcript van de presentatie:

1 Rebound Salland. In deze PowerPoint… waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van een docent 5. wat ik nodig heb van mijn klas 6. hoe rebound eruit ziet 7. mijn probleemnamen/denkfouten 8. Extra en nog wat uitleg over alles. 9. terugkijkend op rebound

2 Waarom ik naar rebound ging.
Ik ging naar de rebound omdat ik veel problemen had Met autoriteiten ik ging vaak met leraren de discussie ook was ik vaak ruzie aan het Zoeken op het schoolplein met mensen waar ik niks mee Te maken had en ik had Gewoon geen respect voor de Leeraren ik beloofde verbetering maar dat gebeurde niet hoe graag ik dat ook Wou … ik stelde me ook nogal negatief op over alles ik had nooit ergens zin in al het op school was.

3 Wat ik geleerd heb! Ik heb geleerd beter te plannen waarvoor ik hier Niet eens kwam maar dat is toch mooi meegenomen. Verder heb ik hier geleerd iets minder te schelden als Op Het CCC en ik stel me nu iets positiever op dan Eerst Ik ga ook minder discussies aan. Ik heb geleerd dat ik Altijd het beter kan weten of dat het belangrijk is dat ik Het weet. Toch moet ik er wel op letten anders gaat het zo weer verkeerd

4 Hoe ik graag terug wil naar school
Ik wil graag een stuk positiever terug naar Het CCC. Ik heb hier veel geleerd en ik heb ook echt weer zin om terug te gaan en er iets van te maken. Ik zal proberen minder discussie aan te gaan met leeraren allen als het echt moet Maar dan is het een goed gesprek heb ik geleerd aan de hand van een dagbeoordeling word ik bewust van mijn gedrag en leer ik erop letten dat heb ik in deze 8 weken elke dag gedaan. Op het CCC is het handig voor mij hier mee door te gaan. Om het eind van het schooljaar Goed af te sluiten.

5 Wat heb ik nodig van een docent?
Ik denk dat ik het veel van mezelf moet hebben maar dat een docent me aan de hand van af een toen een praatje te maken wel zou kunnen helpen en mij wat serieuzer nemen dan eerst. Dat vond ik ook slecht gaan. Dat ik niet serieus genomen werd dan dacht ik als u me niet serieus neemt doe ik ook maar vervelend natuurlijk een verkeerde gedachte zeg ik achteraf maar het zou me wel helpen als ze toch wat meer luisteren en wat begrip tonen

6 Wat heb ik nodig van klasgenoten?
Niet zoveel ik heb gehoord dat de klas wel wat rustiger is geworden dus ik denk dat het wel mee gaat vallen. Ik kom in elk geval rustiger terug als eerst! En ik heb veel van mezelf nodig.

7 Hoe ziet de rebound eruit
Dit is de woonkamer van de rebound hier drinken we elke ochtend een kwartiertje een bakje thee. Er hangt altijd wel een gezellige zweer.

8 Hoe ziet de rebound eruit.
Dit is de werkruimte hier werken we onze kwartiertjes. Om het kwartier staat er een wekker je mag geen vragen stellen onder de wekker. Na het kwartier is er de mogelijkheid boeken te pakken Of te vragen.

9 Probleemnamen/denkfouten.
Op de rebound werken ze met probleemnamen en Denkfouten. Mijn probleemnamen zijn. probleemnamen!. Problemen met autoriteiten. Andere uitlokken. Negatief zelfbeeld. Denkfout! Goed praten / verkeerd benoemen


Download ppt "Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van."

Verwante presentaties


Ads door Google