De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

RMC Radius verbindt Op 1 januari 2015 zijn RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk gefuseerd. RMC Radius heeft.

Verwante presentaties


Presentatie over: "RMC Radius verbindt Op 1 januari 2015 zijn RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk gefuseerd. RMC Radius heeft."— Transcript van de presentatie:

1

2 RMC Radius verbindt Op 1 januari 2015 zijn RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk gefuseerd. RMC Radius heeft aandacht voor wat u kunt en wat er wél goed gaat. Samen met andere professionals en vrijwilligers ondersteunen wij mensen om regie te nemen in hun eigen leven. Wij staan dichtbij de mensen en hun leefomgeving. U moet zich thuis voelen in de gemeente Grave, dat geeft verbondenheid met uw stad en dorp. Wat doen wij? Geen enkele vraag op het gebied van hulp bij wonen, welzijn of zorg is voor ons te gek. En dat vinden ook onze samenwerkingspartners, waaronder de organisatie MEE, een wijkverpleegkundige van Pantein, RIGOM, Novadic-Kentron, de politie en woningbouwcorporatie Mooiland. Naast deze professionals hebben we ook goede verbindingen met vrijwilligers uit alle dorpen. Wij luisteren naar uw vragen en zoeken samen met u naar het beste antwoord

3 Wie zijn wij de medewerkers van RMC Radius in Grave?
- Martijn Schmiermann, Renate Beijers, Ina Keijnemans, Marijke van Maris en Renate Eggenkamp zijn specialisten van de jeugd. De buurt is van iedereen, daarom is een goede relatie tussen jongeren en hun buurt belangrijk. We begeleiden jongeren bij hun vrije tijdsbesteding en persoonlijke ontwikkeling. Jongeren én opvoeders kunnen voor advies en hulp hun vragen aan ons stellen, er is een sterke verbinding met het Centrum Jeugd en Gezin.

4 Wie zijn wij de medewerkers van RMC Radius in Grave?
- Wendy Huijbers is uw aanspreekpunt als het gaat over vrijwillige inzet, wij vinden en binden vrijwilligers. Voor u persoonlijk, uw vereniging of uw organisatie.

5 Wie zijn wij de medewerkers van RMC Radius in Grave?
- Toon Scholten en Maureen van Niekerk zijn maatschappelijk werkers. Voor als het even níet vanzelf gaat! Misschien heeft u te maken met huiselijk geweld, wilt u werken aan uw zelfvertrouwen of leren omgaan met verlies?

6 Samenwerken vinden wij belangrijk.
- Lianne Bongers werkt bij MEE, als er vragen zijn van of over ondersteuning van mensen met een beperking, de kennis die zij meebrengt is een aanvulling op onze expertise. - Sinds kort is ook de wijkverpleegkunde Mayra Pool, een belangrijke samenwerkingspartner, voor vragen over zorg in de thuissituatie.

7 Wie zijn wij de medewerkers van RMC Radius in Grave?
- Sissie Krechting begeleidt vluchtelingen en statushouders bij huisvesting en integratie.

8 Andere vragen? - Wilt u bijvoorbeeld een dorpsinitiatief starten, maar vraagt u zich af hoe te beginnen? - Heeft u een conflict met uw buren? - Vraagt u zich af hoe u met jongeren afspraken kunt maken, als zij graag ’s avonds in uw buurt buiten willen zijn? Onze sociaal werkers staan graag voor u klaar! Belt u gerust met uw vraag naar of stuur ons een Of bezoek onze website


Download ppt "RMC Radius verbindt Op 1 januari 2015 zijn RMC, Regionaal Maatschappelijk Centrum en Radius, welzijnsorganisatie Land van Cuijk gefuseerd. RMC Radius heeft."

Verwante presentaties


Ads door Google