De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ambassadeurs 28 augustus 2014 Agenda Mededelingen De organische organisatie Wvttk /rondvraag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ambassadeurs 28 augustus 2014 Agenda Mededelingen De organische organisatie Wvttk /rondvraag."— Transcript van de presentatie:

1 Ambassadeurs 28 augustus 2014 Agenda Mededelingen De organische organisatie Wvttk /rondvraag

2 Organische organisatie De organische organisatie is transparant en innovatief, met veel ruimte voor creativiteit en een grote mate van zelfwerkzaamheid. Projectmatig werken, zelfsturende teams en netwerken zijn vanzelfsprekende werkvormen. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Permanente educatie en continue verandering zijn een wezenlijk onderdeel van de cultuur.

3 Organische organisatie Dienend leiderschap Wat kan ik c.q. wat kunnen wij als leiders doen om jou beter te laten functioneren? Luisteren, empathie tonen, zorgen voor de mensen in je omgeving, je werknemers laten groeien, gemeenschapsgevoel bevorderen, je bewust zijn van jezelf en hoe je je verhoudt tot je omgeving, overtuigingskracht uitstralen, richting geven, vooruitzien, anticiperen medewerkers krijgen meer ruimte om zich te profileren.

4 Organische organisatie medewerkers voelen zich betrokken en verantwoordelijk voor het geheel. Betrokken medewerkers zijn bovendien ambassadeurs van de organisatie. Daarnaast moeten medewerkers ook het gevoel hebben gewaardeerd te worden. Zij zetten hun creativiteit in, durven innovatief en experimenterend te acteren en ervaren hun functie als een wezenlijk onderdeel van de totale organisatie en niet als een losstaand onderdeel.

5 Organische organisatie Centrale thema’s – Organische organisatie – Dienend Leiderschap – Flexibiliteit

6 Intranet en digitale werkplaats Intranet.ahm.nl http://hart.amsterdammuseum.nl/63784/nl/intr anet-homepage http://hart.amsterdammuseum.nl/46274/nl/ welkom-in-de-digitale-werkplaats-van-de http://hart.amsterdammuseum.nl/46274/nl/ welkom-in-de-digitale-werkplaats-van-de


Download ppt "Ambassadeurs 28 augustus 2014 Agenda Mededelingen De organische organisatie Wvttk /rondvraag."

Verwante presentaties


Ads door Google