De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Etalage Domotica. Afspraak met de klant maken Bereid samen het telefoongesprek voor. Voer het telefoongesprek Juiste toon spreken, duidelijk en verstaanbaar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Etalage Domotica. Afspraak met de klant maken Bereid samen het telefoongesprek voor. Voer het telefoongesprek Juiste toon spreken, duidelijk en verstaanbaar."— Transcript van de presentatie:

1 Etalage Domotica

2 Afspraak met de klant maken Bereid samen het telefoongesprek voor. Voer het telefoongesprek Juiste toon spreken, duidelijk en verstaanbaar en in goed te volgen tempo. De afspraken die gemaakt worden kort opschrijven. Na het telefoongesprek bedenken hoe je het heb gedaan en wat zou er beter kunnen voor een volgende keer.

3 Gesprek met de klant Je kan je verdiepen in Domotica om goed voorbereid aan het gesprek deel te nemen Je kan een vragenlijstje maken voor het gesprek. Je kan je voorstellen aan het begin van het gesprek. Je kan tijdens het gesprek vragen weglaten of toevoegen als dat nodig is. Je kan goed luisteren Je kan aantekeningen maken tijdens het gesprek.

4 Offerte opstellen

5 De offerte aanbieden

6 De offerte tekenen

7 Het werk voorbereiden

8 Installeren

9 Draadloos

10 Inregelen

11 Testen

12 Groepenkast

13 Computer

14 Oplevering


Download ppt "Etalage Domotica. Afspraak met de klant maken Bereid samen het telefoongesprek voor. Voer het telefoongesprek Juiste toon spreken, duidelijk en verstaanbaar."

Verwante presentaties


Ads door Google