De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

11 Diversiteit & inclusie July 30, 2015. 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u.

Verwante presentaties


Presentatie over: "11 Diversiteit & inclusie July 30, 2015. 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u."— Transcript van de presentatie:

1 11 Diversiteit & inclusie July 30, 2015

2 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u het volgende weet: De basisbegrippen Van Onze Diversiteit & Inclusie (D&I) Inspanningen Waarom heb ik mij hierop vastgelegd Wat ieder van ons kan doen

3 33 De basisbegrippen

4 44 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Ras Etniciteit Geslacht Socio-economische status Achtergrond Levenservaring Mensen met een handicap Land/regio van oorsprong Taal Werkstijl Opleiding Functioneel gebied van expertise Seksuele voorkeur Wat is “diversiteit”? Het is de uniciteit die elk van ons meebrengt naar de werkplek, inclusief: Bij Tyco, betekent diversiteit meer dan verschil in ras, etniciteit en geslacht.

5 55 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Wat is “inclusie”? Het creëren van een omgeving waar iedereen zich gerespecteerd en geapprecieerd voelt – zodat wij individueel en collectief ons werk op de best manier kunnen doen. Inclusie maakt dat we ons welkom en ondersteund op de werkplek voelen.

6 66 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Hoe werken Diversiteit & inclusie samen Diversiteit en inclusie gaan hand in hand. Verschillen brengen creativiteit en innovatie naar boven. Het accepteren en ondersteunen van die verschillen is minstens zo belangrijk. Door diversiteit, krijgen wij toegang tot de beste mensen; door inclusie inspireren wij het beste in onze mensen.

7 77 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Waarom is diversiteit en inclusie een prioritieit bij Tyco? Het is noodzakelijke dat wij ons ontwikkelen als individuen en als een team. Een diverse werkgroep en een inclusieve cultuur helpen ons onze business doelstellingen te behalen en dienen als een concurrerend voordeel voor ons bedrijf.

8 8 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Waarom is diversiteit en inclusie een prioritieit bij Tyco? Het ondersteunt onze waarden. 8 Kunt u deze waarden handen en voeten geven zonder diversiteit en en inclusie te kweken?

9 99 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Dus wat betekent dit voor mij? Het gaat over samenwerken door acties die een open en eerlijke cultuur opbouwen, die teamwork en individuen respecteert.

10 10 Waarom heb ik mij hierop vastgelegd

11 11 Diversiteit & Inclusie: Waarom heb ik mij hierop vastgelegd Jezelf vastgelegd hebben op diversiteit en inclusie gaat over respecteren en stimuleren van verschillende stijlen, perspectieven en benaderingen Het ondersteunt onze waarden en maakt de behaalde resultaten van onze businessdoelstellingen mogelijk. Dat maakt Tyco een meer inspirerende plaats om te werken. Het helpt dat we ons ondersteund voelen en in staat zijn onze volledig potentie te bereiken. Wij willen dat diversiteit en inclusie deel gaan uitmaken van de structuur van onze cultuur. diversiteit en inclusie zijn essentieel voor het bouwen van krachtiger team en het behalen van onze doelstellingen.

12 12 Diversiteit & Inclusie: Waarom heb ik mij hierop vastgelegd [Leider aanbevelingen: Voer berichten over persoonlijke geëngageerdheid tot diversiteit en inclusie hierin]

13 13 Wat ieder van ons kan doen

14 14 Diversiteit & inclusie: Wat ieder van ons kan doen Begin door denken over uw reacties betreffende diversiteit en inclusie. Verzet u zich? “Hier hebben wij geen tijd voor.” “Dit is een punt dat alleen op sommige mensen invloed heeft.”

15 15 Diversiteit & inclusie: Wat ieder van ons kan doen Onderhoudt u alleen maar? “Wij hebben hier al eerder over gesproken. Dan, gaan wij weer aan het werk.” “Dit stelt niet veel voor. Wij doen dit soort dingen ak een tijd.”

16 16 Diversiteit & inclusie: Wat ieder van ons kan doen Kijkt u naar mogelijkheden? Wat bent u er voor een? “Ik kan een positief verschil voelen wanneer mensen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen voor hun andere opinie.” “Ik ga mijn team verbeteren door mensen met diverse achtergronden en deskundigheden uit te nodigen.”

17 17 Diversiteit & inclusie: Wat ieder van ons kan doen Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor diversiteit en inclusie. Iedere dag zouden onze acties moeten… Vrij zijn van vooroordelen en open tot nieuwe benaderingen, perspectieven en ervaringen. Zorg dat anderen zich welkom voelen om nieuwe ideeën aan te dragen die innovatie en samenwerking bevorderen. Iedereen inspireren – van collega's tot klanten – helpen om ons te laten groeien.

18 18 Diversiteit & inclusie: Wat ieder van ons kan doen Wat kunnen wij nu doen? Probeer: Een verscheidenheid van mensen te bij elkaar te brengen met diverse stijlen, posities, leeftijd en ervaringen bij het bouwen van een nieuwe team. Uitbreiden van ons persoonlijke netwerk door de hand te reiken aan medewerkers die gemeenschappen vertegenwoordigen die anders zijn dan de onze. Denken over onze persoonlijke vooroordelen. Kiezen wij er voor om gewoonlijk te werken met mensen die net zijn als wij?

19 19 Diversiteit & inclusie: Wat ieder van ons kan doen In ons dagelijkse werk: Vooroordelen opmerken en bestrijden wanneer u die tegenkomt Wees respectvol in alle interacties – in persoon of anders Wees niet bang om u uit te spreken en deel ideeën Maak het eenvoudig en gemakkelik voor anderen om hun gezichtspunten te delen Samen, kunnen deze kleine stapjes leiden tot grote stappen in het kweken van een diverse en inclusieve werkplek.

20 20 Dank u!


Download ppt "11 Diversiteit & inclusie July 30, 2015. 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u."

Verwante presentaties


Ads door Google