De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

11 Diversiteit & inclusie July 17, 2014. 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u.

Verwante presentaties


Presentatie over: "11 Diversiteit & inclusie July 17, 2014. 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u."— Transcript van de presentatie:

1 11 Diversiteit & inclusie July 17, 2014

2 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u het volgende weet: De basisbegrippen Waarom het belangrijk is Sleutels tot succes Wie leidt er Onze progressie Onze plannen voor Hoe u kunt helpen Beschikbare middelen

3 33 De basisbegrippen

4 44 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Ras Etniciteit Geslacht Socio-economische status Achtergrond Levenservaring Mensen met een handicap Land/regio van oorsprong Taal Werkstijl Opleiding Functioneel gebied van expertise Seksuele voorkeur Wat is diversiteit? Het is de uniciteit die elk van ons meebrengt naar de werkplek, inclusief: Bij Tyco, betekent diversiteit meer dan verschil in ras, etniciteit en geslacht.

5 55 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Wat is inclusie? Het creëren van een omgeving waar iedereen zich gerespecteerd en geapprecieerd voelt – zodat wij individueel en collectief ons werk op de best manier kunnen doen. Inclusie maakt dat we ons welkom en ondersteund op de werkplek voelen.

6 66 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Diversiteit en inclusie gaan hand in hand. Verschillen brengen creativiteit en innovatie naar boven. Het accepteren en ondersteunen van die verschillen is minstens zo belangrijk. Door diversiteit, krijgen wij toegang tot de best mensen; door inclusie inspireren wij het beste in onze mensen.

7 77 Diversiteit & inclusie: De basisbegrippen Waarom is diversiteit en inclusie een prioritieit bij Tyco? Het is noodzakelijke dat wij ons ontwikkelen als individuen en als een team. Een diverse werkgroep en een inclusieve cultuur helpen ons onze business doelstellingen te behalen en dienen als een concurrerend voordeel voor ons bedrijf.

8 88 Waarom het belangrijk is

9 9 Diversiteit & inclusie: Waarom het belangrijk is Het ondersteunt onze waarden. 9 Kunt u deze waarden handen en voeten geven zonder diversiteit en en inclusie te kweken?

10 10 Diversiteit & inclusie: Waarom het belangrijk is 10 Het maakt het behalen van onze businessdoelstellingen mogelijk. Marktleiderschap: Als wij wereldwijd groeien, kan een diverse werkgroep en een inclusieve cultuur ons concurrerende voordeel in bestaande en nieuwe markten helpen verzekeren. Technologie & Innovatie: Een diverse werkgroep en inclusieve cultuur spoort innovatie aan. Het daagt onze manier van denken uit, dienen als katalysator voor nieuwe ideeën en overweegt verschillend perspectieven – die de ontwikkeling van nieuwe, producten en diensten aanmoedigt.

11 11 Diversiteit & inclusie: Waarom het belangrijk is 11 Het maakt het behalen van onze businessdoelstellingen mogelijk. Operationele uitmuntendheid: Verbeteren van de processen vereisen dwarsverbanden in business en in functionele samenwerking en het creatief oplossen van problemen. Accepteren van unieke perspectieven en ervaringen is noodzakelijk voor het bereiken van consensus en het ontwikkelen van oplossingen. Talentontwikkeling: Wij moeten getalenteerde individuen aantrekken en behouden en werken als een krachtig team om iedere verandering in de business en in klantbehoeften te begrijpen en er aan te voldoen. Richten op de klant: Managen van de verwachtingen van medewerkers, klanten en aandeelhouders vereist diverse managementdeskundigheden. D&I Missie: Wij willen groeien in onze business door een inclusieve omgeving die een diverse werkkracht waardeert en ontwikkelt.

12 12 Diversiteit & inclusie: Waarom het belangrijk is 12 Is het zo verbazingwekkend waarom businessleiders D&I waarderen? Inclusie beïnvloedt engagement van medewerkers die op hun beurt weer invloed hebben op de bedrijfsprestaties. Boven een periode van één-jaar hadden bedrijven met sterk geëngageerde medewerkers… –19% verhoging in exploitatie-inkomsten –28% verhoging in winst per aandeel Maar voor bedrijven met lage engagementniveaus… –32% verlaging in exploitatie-inkomsten –11% verlaging in winst per aandeel 12- maandelijkse verandering in exploitatie- inkomsten 12-maandelijks netto inkomens- groeitempo 12-maandelijks winst per aandeel groeitempo 2007 Torens Perrin Wereldwijde Werkgroepstudie

13 13 Diversiteit & inclusie: Waarom het belangrijk is 13 Door diversiteit, trekken wij de beste mensen aan. Door inclusie, inspireren wij het beste in onze mensen. Dat maakt Tyco een betere plaats om te werken. Diverse stijlen, perspectieven en benaderingen werken samen. De diversiteit van onze gemeenschappen (interna and extern) wordt gereflecteerd. Wij zijn geïnspireerd om volledig bij te dragen. Wij voelen ons ondersteund en in staat onze volledige potentie te bereiken.

14 14 Sleutels tot succes

15 15 Diversiteit & inclusie: Sleutels tot succes 15 diversiteit en inclusie zijn essentieel voor het bouwen van krachtiger team en het behalen van onze doelstellingen. Diversiteit en inclusie is over onze mensen die samen werken. Het ondersteunt onze waarden en maakt de behaalde resultaten van onze businessdoelstellingen mogelijk. Dat maakt Tyco een betere plaats om te werken. Wij zijn allemaal vrantwoordelijk voor het promoten van diversiteit en inclusie. Wij hebben de bedoeling voor diversiteit en inclusie om deel te nemen in de structuur van onze cultuur.

16 16 Leiding geven

17 17 Diversiteit & inclusie: Leiding geven Tyco’s Diversiteit & Inclusie College Sinds 2007, heeft een wereldwijd college van vertegenwoordigers van geheel Tyco het volgende gepromoot: Samenwerking over de grenzen heen Probleemoplossing Beste handelswijze delen Partnersschap opbouwen Reguliere herzieningen en update met het seniormanagement Progressie in alle businesses/functies

18 18 Diversiteit & Inclusie: Leiding geven 18 Lydia G. Mallett Vice President, Staffing & Diversity Tyco International Yasmine Zyne Chief Labor and Employment Counsel Tyco International Mike Ryan Vice President & General Manager, Life Safety Tyco Safety Products Jason Rabbino Vice President, Strategy ADT Tracey Porter Regional HR Director, Tyco Electrical & Metal Products Richard Miller Operations Director, Oil & Gas Tyco Fire & Integrated Solutions Edward Kurasz Vice President, Global Mechanical Division Allied Tube & Conduit Julio Hoenigsberg Vice President, Sales & Business Development ADT – Latin America Matthias Ernst Regional General Manager ADT – Central Europe Tony McGraw VP Western Region Operations ADT NA David Dunbar Global Water Tyco Flow Control Anil Singh Chief Financial Officer, Asia Tyco Fire & Safety Christian Corrado Director of Global Logistics Tyco International Sam Eldessouky VP Assistant Controller, External Reporting, Finance Tyco International Sean Flint Western Operations, Vice President SimplexGrinnell Lara Nichols Sr. Director, IT Sourcing and Asset Strategies Tyco International George Oliver President, Tyco Safety Products Executive Sponsor, Tyco D&I Council David Ross General Manager Wormald Queensland Dennis Lynch Vice President, Chief Counsel Litigation Tyco International

19 19 Onze progressie

20 20 Diversiteit & inclusie: Onze progressie 20 Wij begonnen met het onderdeel maken van de structuur van onze cultuur. Dit jaar, diversiteit en inclusie inspanningen waaronder: Verbeterde leiderschaps opleiding Integratie in strategische planning Helderder communicatie over de voordelen voor ons bedrijf

21 21 Diversiteit & inclusie: Onze progressie 21 Onze doel was bewustzijn op te bouwen dat: diversiteit invloed heeft op iedereen! de hand reikt aan alle getalenteerden. deel uitmaakt van ons waardesysteem. een concurrerende voordeel is. inclusie Iedereen is nodig! Heeft de ondersteuning van iedereen nodig support. Inspireert tot betere prestaties. Maakt Tyco een gewilde werkplek.

22 22 Onze plannen voor

23 23 Diversiteit & inclusie: Onze plannen voor 2009 23 Deze jaar, gaan we ons richten op inclusie: Het persoonlijk en onderdeel van onze acties maken. Onze strategie voor diversiteit en inclusie in 2009: Dit geldt voor iedereen Laat D&I conversatie beginnen door opleiding Promoot strategisch leiderschap Vergroot bewustzijn, begrip en betrokkenheid Ontwikkel persoonlijke actieplannen voor engagement van medewerkers over diversiteit en inclusie Ga door met het meten van onze progressie

24 24 Hoe u kunt helpen

25 25 Diversiteit & inclusie: Hoe u kunt helpen 25 Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor diversiteit en inclusie. Onze acties zouden moeten… Vrij zijn van vooroordelen en open tot nieuwe benaderingen, perspectieven en ervaringen. Zorg dat anderen zich welkom voelen om nieuwe ideeën aan te dragen die innovatie en samenwerking bevorderen. Inspireer iedereen– van collega's tot klanten – om ons te helpen groeien.

26 26 Diversiteit & inclusie: Hoe u kunt helpen 26 U kunt ook zijn inclusief door: Een verscheidenheid van mensen te inviteren met diverse stijlen, posities, leeftijd en ervaringen bij het bouwen van een nieuwe team. Uitbreiden van uw persoonlijke netwerk door handreikingen aan medewerkers van andere gemeenschappen. Denken over uw persoonlijke vooroordelen. Kiest u er voor om gewoonlijk te werken met mensen die net zijn als u?

27 27 Diversiteit & inclusie: Hoe u kunt helpen 27 Wij kunnen een vitaal verschil maken door het meeste uit onze verschilpunten te halen. Denk er aan, het wordt verwacht dat wij allemaal: Vooroordelen opmerken en bestrijden wanneer wij die tegenkomen Wees respectvol in alle interacties – in persoon of anders Wees niet bang om u uit te spreken en ideeën te delen Maak het eenvoudig en gemakkelik voor anderen om hun gezichtspunten te delen

28 28 Beschikbare middelen

29 29 Diversiteit & inclusie: Beschikbare middelen 29 Wij kunnen een verschil maken door het meeste uit onze verschilpunten te halen. Neem contact op uw manager als u vragen hebt over onze inspanningen op het gebied van diversiteit en inclusie Neem contact op met ons lid van het D&I college Ga naar onze Intranetsite voor informatie en training

30 30 Dank u!


Download ppt "11 Diversiteit & inclusie July 17, 2014. 22 Overzicht Diversiteit en inclusie zijn een integraal onderdeel van onze business. Het is essentieel dat u."

Verwante presentaties


Ads door Google