De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Incidentele uitbetaling reistijd woning-depot postbezorger - Informatieset - V&B 16 april 2015.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Incidentele uitbetaling reistijd woning-depot postbezorger - Informatieset - V&B 16 april 2015."— Transcript van de presentatie:

1 Incidentele uitbetaling reistijd woning-depot postbezorger - Informatieset - V&B 16 april 2015

2 Incidentele uitbetaling reistijd Postbezorgers die gevraagd worden om op een ander depot dan hun gebruikelijke eigen depot de bezorging te gaan uitvoeren, kunnen in aanmerking komen voor uitbetaling van de te maken reistijd. Deze reistijd wordt dan uitbetaald als zijnde werktijd. Voorwaarden daarbij zijn dat: 1. De postbezorger door de leidinggevende wordt gevraagd tijdelijk elders te gaan werken, 2. vanwege een incidentele, tijdelijke vervanging als gevolg van ziekte en/of verlof; 3. omdat de vervanging binnen het depot lastig is te regelen door het beperkte aantal postbezorgers dat daar werkt; 4. en de reistijd woning – (andere) depot minimaal 15 minuten bedraagt (ongeacht het vervoermiddel). De tegemoetkoming is als managementmaatregel met de OR Productie afgesproken en heeft als ingangsdatum 1 januari 2015.

3 Incidentele uitbetaling reistijd De uitbetaling van de reistijd bedraagt de reistijd woning – depot en vice versa. Indien er geen aflooproute is naar het depot, dan wordt voor de terugreis de reistijd laatste bezorgadres – woning genomen: De reistijd wordt vastgesteld o.b.v. de daadwerkelijk gebruikte tijd op basis van het vervoermiddel dat daadwerkelijk door de postbezorger wordt gebruikt (dat kan zowel fiets, scooter als auto* zijn). De daadwerkelijke tijd moet minimaal 15 minuten enkele reis bedragen. Bedraagt de tijd minder, dan vindt er geen vergoeding plaats. Bedraagt de tijd 15 minuten of meer, dan wordt de gehele tijd vergoed. De vastgestelde tijd wordt als aan- en aflooproute met code NBW opgevoerd binnen Harmony. * = tot op heden kwam het in de praktijk voor dat pbzs via zakelijke reizen declareren (km-vergoeding) gecompenseerd werden. Met de invoering van deze maatregel is dit niet meer toegestaan.


Download ppt "Incidentele uitbetaling reistijd woning-depot postbezorger - Informatieset - V&B 16 april 2015."

Verwante presentaties


Ads door Google