De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort."— Transcript van de presentatie:

1 Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort. In de toelichting hieronder kunt u lezen wie er voor een Starterslening Amersfoort in aanmerking kan komen, welke overige voorwaarden voor startersleningen in Amersfoort gelden, en wie u kan helpen om alles in goede banen te leiden. ==== Vraag vrijblijvend advies aan via www.starterslening.eu ==== Heeft u interesse in een Starterslening van de gemeente Amersfoort? Niet alleen zijn subsidieregelingen van de overheid, zoals startersleningen, vaak complex om er optimaal gebruik van te kunnen maken, ook zijn ze vaak tijdelijk van aard. Heeft u serieuze interesse in een Starterslening van de gemeente Amersfoort dan kunt u hier gratis en vrijblijvend een starterslening Amersfoort aanvragen. Wij verzorgen dan het complete traject van subsidie en Hypotheek voor u. Dus gaat u snel naar http://www.starterslening.eu en laat navragen of u nog in aanmerking kunt komen voor een starterslening in Amersfoort of omliggende plaatsen zoals Soesterberg, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Woudenberg en Soest.

2 Wie kan mij helpen bij een starterslening in Amersfoort? ==== Ik wil graag vrijblijvend advies via www.starterslening.eu ==== Een eerste voorwaarde is dat iemand u helpt die voor u het optimale uit een subsidieregeling als de Starterslening haalt. Daarnaast dient natuurlijk ook een Hypotheek uitgekozen te worden die het beste bij uw persoonlijke situatie past en die de laagste totale maandlasten tot gevolg heeft. Een bank met verstand van startersleningen kan u hiermee helpen, maar natuurlijk nog veel beter een onafhankelijke specialist, die bij alle hypotheekverstrekkers kan gaan shoppen, om de beste voorwaarden en prijs voor u uit te realiseren. En die rekening houdt met eventuele nieuwe regelingen vanwege nieuw kabinetsbeleid. Klikt u op de volgende link voor een gratis en vrijblijvend advies voor een starterslening Amersfoort. Wij verzorgen dan het complete traject van subsidie en Hypotheek voor u. Dus snel naar http://www.starterslening.eu

3 Hoe werkt de starterslening in Amersfoort? De voorwaarden voor de Starterslening in de gemeente Amersfoort via www.starterslening.eu zijn: - De verwervingkosten van de woning mogen in totaal niet hoger zijn dan € 226.935,-. - Onder de Verwervingskosten wordt verstaan de koop-/aanneemsom met daar bovenop de bijkomende kosten zoals renteverlies tijdens bouw, notariskosten, makelaarskosten en Afsluitkosten voor de lening. Bij nieuwbouw wordt hiervoor 8% over de koop/aanneemsom gerekend. - Meerwerk wordt niet meegenomen voor de bepaling van de hoogte van de Starterslening. - Zowel de eerste als de Tweede hypotheek dient te worden verstrekt onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). - Maximale hoogte van de Starterslening bedraagt 20% van de Verwervingskosten met een maximum van € 35.000,-. ==== Ja, ik wil graag advies aan via www.starterslening.eu ====


Download ppt "Dmv de startersregeling wil de gemeente Amersfoort de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Amersfoort."

Verwante presentaties


Ads door Google