De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen.

2 Om gebruik te maken van de Planningstool Omgevingsvergunningen moet u een abonnement hebben. Deze kunt u hier bestellen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om deze planningstool één maand vrijblijvend en kosteloos te proberen.hier

3 Na het inloggen selecteert u een activiteit uit het linkerpaneel

4 Geef voor iedere activiteit aan wanneer de activiteit van start moet gaan.

5 Beantwoord de vragen die gesteld worden. Mocht u de vraag niet kunnen beantwoorden, dan gaat de Planningstool Omgevingsvergunningen automatisch uit van het worst case scenario. Alle mogelijke in te dienen documenten worden dan aan u getoond.

6 Bij iedere vraag kunt op de informatie button (i) klikken. Onder deze button vindt u informatie, wetsartikelen, een toelichting en tips en trucs.

7 Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan kunt u die altijd stellen aan onze deskundige redactie. Het vraagformulier vindt u onder de informatie button (i).

8 Checken: Deze planningstool onderzoekt welke vergunningen nodig zijn, bij welk bevoegd gezag u de documenten in moet dienen en voor welke datum dat moet gebeuren.

9 Plannen: Het overzicht van de door u geselecteerde activiteiten kunt u bekijken door op ‘Planningsoverzicht' te klikken. De voorbereidingstijd kunt u zelf aanpassen.

10 De Planningstool Omgevingsvergunningen houdt automatisch rekening met de inwerkingtreding van de nieuwe WRO op 1 juli 2008! Alle gevolgen voor uw bouwproject worden in het planningsoverzicht weergegeven.

11 U kunt al uw planningsgegevens opslaan onder een projectnaam zodat u daar op een later tijdstip weer aan verder kunt werken.

12 Aanvragen: De aanvraaghulp geeft een overzicht van alle in te dienen documenten, waar u deze documenten aan kunt vragen en wat de indiendatum is. Veel formulieren kunt u direct downloaden op de website.

13 Projectbeheer geeft u de mogelijkheid om op een later tijdstip aan al uw opgeslagen projecten verder te werken. Alle planningsgegevens kunnen gemakkelijk geëxporteerd worden naar MS Projects.

14 Door middel van de knop ‘Ontwikkelingen' wordt u op de hoogte gebracht en/of gehouden over belangrijke nieuwe regelgeving zoals de Wabo, Wro, etc.

15 Wilt u gebruik maken van de Planningstool Omgevingsvergunningen? Dat kan! Wij geven u graag de mogelijkheid om deze planningstool gratis én vrijblijvend één maand uit te proberen. Klik op abonneren voor een proefabonnement.abonneren


Download ppt "Welkom bij de demo van de Planningstool Omgevingsvergunningen. Deze website helpt u bij het checken, plannen én aanvragen van (bouw)vergunningen."

Verwante presentaties


Ads door Google