De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een introductie van De nieuwe website www.vecozo.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een introductie van De nieuwe website www.vecozo.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Een introductie van De nieuwe website

2 De homepage De nieuwe website is onder te verdelen in: • Homepage • Diensten • Kennisbank Wilt u direct naar een dienst? Klik op Inloggen (1) en vervolgens op Diensten (2). Heeft u een vraag? Ga naar de Kennisbank (3).

3 Een dienstenpagina Elke dienst heeft zijn eigen ‘homepage’ (4) waarmee VECOZO u op de hoogte houdt. Na het inloggen verschijnt uw naam en gebruikersnummer rechtsboven in het scherm. Klik op de link van uw gebruikersnummer (5) voor het wijzigen van uw adres en wachtwoord (van uw certificaat).

4 AGB wijzigen Naast uw gebruikersnummer staat de AGB-code praktijk/instantie vermeld. Een zorgverlener kan hier een wijziging voor zijn individuele AGB- code aan Vektis doorgeven. Een contactpersoon mag wijzigingen doorgeven voor de AGB van de praktijk of instantie.

5 Klik op de naam van een dienst om het menu te openen. De opties verschijnen waarvoor u bent geautoriseerd (6)*. *Dit plaatje kan vanwege uw autorisaties afwijken van wat u op het scherm ziet. Vervolg dienstenpagina

6 Zorgpartijen De link Zorgaanbieders (8) verwijst naar AGB raadplegen. Hier kunt u zorgaanbieders opzoeken die in het zorgverlenersregister van Vektis zijn opgenomen. Onder Zorgpartijen (7) zijn van zorg- verzekeraars en zorgkantoren de contactgegevens opgenomen.

7 Certificaat aanvragen De formulieren voor een certificaat aanvragen of autorisatie wijzigen staan in de Kennisbank (10). In de ‘footer’ (de balk onderaan het scherm) (9) vindt u op elke pagina een directe link naar de formulieren. Ook staat hier een link naar de Kennisbank.

8 Kennisbank In de Kennisbank treft u (per dienst) artikelen en handleidingen. Om de Kennisbank te bekijken hoeft u niet ingelogd te zijn (in tegenstelling tot in het plaatje hiernaast).

9 Feedback… De basis van onze nieuwe website staat nu, maar de site blijft altijd in ontwikkeling. Met uw hulp kunnen we de website in de toekomst blijven verbeteren. Komt u dus op een pagina iets tegen waarvan u denkt: ‘dat kan anders of beter’, of wilt u enkel een positief geluid laten horen over onze nieuwe website, gebruik dan de Feedback-button. U komt de button op elke pagina tegen. Wij horen graag uw ervaringen!


Download ppt "Een introductie van De nieuwe website www.vecozo.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google