De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VERBETER UW EFFICIENTIE MET SOFTWARE DIE NAADLOOS AANSLUIT OP UW BEDRIJFSVOERING AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot In deze presentatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VERBETER UW EFFICIENTIE MET SOFTWARE DIE NAADLOOS AANSLUIT OP UW BEDRIJFSVOERING AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot In deze presentatie."— Transcript van de presentatie:

1 VERBETER UW EFFICIENTIE MET SOFTWARE DIE NAADLOOS AANSLUIT OP UW BEDRIJFSVOERING AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot In deze presentatie tonen we door middel van een aantal schermafdrukken een overzicht van de mogelijkheden van AccrA

2 AccrA zaalreservering De actielijst Bij het opstarten van AccrA meteen alles wat uw aandacht nodig heeft in beeld.

3 AccrA zaalreservering De dagagenda De dagagenda geeft in één oogopslag alle reserveringen voor de geselecteerde dag Door met de re. muisknop een zaal en periode te selecteren kan een reservering worden toegevoegd. Door een reservering te selecteren worden hier de details getoond. AccrA heeft ook een weekagenda en een agenda voor voorzieningen, die evt. los te verhuren zijn.

4 AccrA zaalreservering Het reserveringenscherm: Alle reserveringsinformatie.

5 AccrA Zaalreservering Een offerte gegenereerd vanuit AccrA Op dezelfde manier als een offerte genereert AccrA ook documenten voor de Bevestiging en of Annulering van een reservering. In de webversie is het mogelijk om per email bevestigingen en/of afwijzigingen te versturen

6 AccrA Zaalreservering Beheer relatiegegevens Bij relatiebeheer wordt ook de communicatie met de klant geregeld. Bij de tabs facturen en documenten worden copien opgeslagen van verstuurde facturen en mailingen.

7 AccrA Zaalreservering Voorbereiding facturatie Voordat een factuur wordt aangemaakt vindt eerst de verbruiksregistratie plaats. Hier wordt aangegeven wat er daadwerkelijk gebruikt is. Dit geldt ook voor de gebruikte voorzieningen. In grote organisaties wordt de verbruiksregistratie uitgevoerd door de afdeling die deze leveringen heeft verzorgd.

8 Accra Zaalreservering Facturen aanmaken In dit scherm wordt de definitieve factuur gemaakt. Het is mogelijk om handmatig regels toe te voegen of te wijzigen.

9 AccrA Zaalreservering Factuur uitdraaien Vanzelfsprekend worden facturen uitgedraaid op sjablonen met de eigen bedrijfskenmerken. Er zijn verschillende sjablonen mogelijk bijv. voor in- of extern.

10 AccrA Zaalreservering Herinneringen en aanmaningen Herinneringen en aanmaningen kunnen op diverse manieren geselecteerd worden. De datum waarop een herinnering is aangemaakt wordt geregistreerd. Na het selecteren van één of meerdere herinneringen word(t)(en) deze afgedrukt op een sjabloon met uw bedrijfskenmerken en door u aangemaakte tekst.

11 AccrA zaalreservering Basisinstellingen De schermen factuurinstellingen en pakketinstellingen geven de mogelijkheid om tot in detail een zodanig aantal zaken in te stellen dat het voor elke bedrijfsvoering mogelijk is om met AccrA op een efficiënte manier reserveringen en facturatie te regelen.

12 AccrA zaalreservering Importeren Het is mogelijk om klanten, catering en voorzieningen te importeren vanuit bijv. Excel.

13 AccrA zaalreservering Details van de zalen invoeren

14 AccrA Zaalreservering Gebruikers en rechten Per menu-onderdeel kan per gebruiker worden ingesteld of de betreffende gebruiker wel of niet toegang heeft. Ook kan worden ingesteld of de gebruiker alleen mag kijken of ook mag wijzigen.

15 AccrA zaalreservering Overzichten AccrA kan een keur aan overzichten uitdraaien. Links het menu met de overzichten met betrekking tot reserveringen.

16 AccrA Zaalreserveringen Bedankt voor uw interesse in AccrA. In deze presentatie zijn maar enkele van de vele mogelijkheden van AccrA getoond. Wilt u meer weten dan kunt u de demo downloaden en uitproberen. Vanzelfsprekend zijn we graag bereid u per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek uw specifieke vragen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Het Pioen Team


Download ppt "VERBETER UW EFFICIENTIE MET SOFTWARE DIE NAADLOOS AANSLUIT OP UW BEDRIJFSVOERING AccrA Zaalreserveringssoftware voor klein en groot In deze presentatie."

Verwante presentaties


Ads door Google