De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OPTIS Online Personeelsregistratiesysteem. PERSONALIA Wanneer u een werknemer dossier opent, ziet u dit scherm. U kunt dan kiezen voor verschillende onderdelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "OPTIS Online Personeelsregistratiesysteem. PERSONALIA Wanneer u een werknemer dossier opent, ziet u dit scherm. U kunt dan kiezen voor verschillende onderdelen."— Transcript van de presentatie:

1 OPTIS Online Personeelsregistratiesysteem

2 PERSONALIA Wanneer u een werknemer dossier opent, ziet u dit scherm. U kunt dan kiezen voor verschillende onderdelen van het dossier. In de ‘personalia’ kunt u de gegevens van de werknemers vinden en tevens notities en bestanden koppelen aan een werknemer.

3 CONTRACT Ten eerste vindt u digitaal de gegevens over het contract van de medewerker. − Dienstverband; deze gegevens kunt in het scherm zien. − Loon; naast het bruto loon ook informatie over het overwerk, bonussen of vakantiegeld. − Vergoedingen; bijv. kilometervergoeding maaltijdvergoeding, telefoonkostenvergoeding, enz. − Inhoudingen; bijv. spaarloonregeling, levensloop, studiekosten enz. − Verzekeringen; bijv. pensioen, ziektekosten- verzekering, zorgverzekering

4 COMPETENTIES Verder vindt u informatie over de competenties van de medewerker, dit is eigenlijk een soort C.V. De volgende gegevens vindt u in dit onderdeel van het dossier. − Opleidingen die de medewerker heeft gevolgd. − Cursussen die de medewerker heeft gevolgd. − Vaardigheden die de medewerker beheerst. − Carrière van de medewerker bij u en vorige werkgevers. − Functioneren van de medewerker; dit kunt u zien in het scherm Op verschillende plaatsen in het systeem heeft u de mogelijkheid de fysieke documenten in te scannen en op te slaan.

5 VERZUIM Op dit scherm ziet u hoe u een medewerker kunt ziekmelden. Een van de grootste voordelen van het systeem is dat alle acties die moeten worden ondernomen volgens Wet Poortwachter, zijn opgenomen. De signaleringen voor deze acties ontvangt u per mail.

6 VERLOF- EN VERZUIMKAART Verlof- en Verzuimkaart Zoals u ziet kunt u het verlof en verzuim van een medewerker eenvoudig in kaart brengen. Verlofoverzicht Wanneer medewerkers digitaal hun verlof aanvragen, kan er eenvoudig een overzicht worden aangemaakt van (redenen van) de verlofaanvragen per afdeling of voor het gehele bedrijf.

7 SIGNALERINGEN Bij signaleringen kunt u alle denkbare acties invoeren die betrekking hebben op de specifieke medewerker. Bijvoorbeeld de medewerker gaat binnenkort trouwen en u wilt een kaartje sturen.

8 ACTIELIJST Door middel van de actielijst wordt u herinnerd aan de taken die u moet uitvoeren. Dit kunnen taken zijn die u zelf heeft ingevoerd, maar ook taken die het systeem signaleert.

9 RAPPORTAGE Doordat alle gegevens digitaal worden beheerd, kunnen er vrij eenvoudig allerlei management rapporten worden geproduceerd.  Algemeen; smoelenboek en telefoonlijst  Verlof; -planning en -totaal  Verzuim, zie scherm  Werknemers; allerlei werknemerslijsten, verjaardagslijsten, enz.

10 OPTIS Neem contact met ons op voor een uitgebreide demo-presentatie.


Download ppt "OPTIS Online Personeelsregistratiesysteem. PERSONALIA Wanneer u een werknemer dossier opent, ziet u dit scherm. U kunt dan kiezen voor verschillende onderdelen."

Verwante presentaties


Ads door Google