De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de."— Transcript van de presentatie:

1 Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de toelichting hieronder kunt u lezen wie er voor een Starterslening Arnhem in aanmerking kan komen, welke overige voorwaarden voor startersleningen in Arnhemgelden, en wie u kan helpen om alles in goede banen te leiden. ==== Vraag vrijblijvend advies aan via www.starterslening.eu ==== Heeft u interesse in een Starterslening van de gemeente Arnhem? Niet alleen zijn subsidieregelingen van de overheid, zoals startersleningen, vaak complex om er optimaal gebruik van te kunnen maken, ook zijn ze vaak tijdelijk van aard. Heeft u serieuze interesse in een Starterslening van de gemeente Arnhem dan kunt u hier gratis en vrijblijvend een starterslening Arnhem aanvragen. Wij verzorgen dan het complete traject van subsidie en Hypotheek voor u. Dus gaat u snel naar http://www.starterslening.eu en laat navragen of u nog in aanmerking kunt komen voor een starterslening in Arnhem of omliggende plaatsen zoals Duiven.

2 Wie kan mij helpen bij een starterslening in Arnhem? ==== Ik wil graag vrijblijvend advies via www.starterslening.eu ==== Een eerste voorwaarde is dat iemand u helpt die voor u het optimale uit een subsidieregeling als de Starterslening haalt. Daarnaast dient natuurlijk ook een Hypotheek uitgekozen te worden die het beste bij uw persoonlijke situatie past en die de laagste totale maandlasten tot gevolg heeft. Een bank met verstand van startersleningen kan u hiermee helpen, maar natuurlijk nog veel beter een onafhankelijke specialist, die bij alle hypotheekverstrekkers kan gaan shoppen, om de beste voorwaarden en prijs voor u uit te realiseren. En die rekening houdt met eventuele nieuwe regelingen vanwege nieuw kabinetsbeleid. Klikt u op de volgende link voor een gratis en vrijblijvend advies voor een starterslening Arnhem. Wij verzorgen dan het complete traject van subsidie en Hypotheek voor u. Dus snel naar http://www.starterslening.eu

3 Hoe werkt de starterslening in Arnhem? De voorwaarden voor de Starterslening in de gemeente Arnhem via www.starterslening.eu zijn: - De Verwervingskosten van de woning mogen in totaal niet hoger zijn dan € 225.000,-. - Onder de Verwervingskosten wordt verstaan de koop-/aanneemsom met daar bovenop de bijkomende kosten zoals Overdrachtsbelasting, renteverlies tijdens bouw, notariskosten, makelaarskosten en Afsluitkosten voor de lening. Bij bestaande bouw wordt hiervoor 12% van de koopsom en eventuele verbeterkosten gerekend en bij nieuwbouw 8% over de koop-/aanneemsom en eventueel Meerwerk. - Meerwerk/verbeterkosten zijn toegestaan voor de berekening van de hoogte van de Starterslening. - Zowel de eerste als de Tweede hypotheek dient te worden verstrekt onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). - Maximale hoogte van de Starterslening bedraagt 20% van de Verwervingskosten met een maximum van € 45.000,-. ==== Ja, ik wil graag advies aan via www.starterslening.eu ====


Download ppt "Dmv de startersregeling wil de gemeente Arnhem de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Arnhem. In de."

Verwante presentaties


Ads door Google