De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen."— Transcript van de presentatie:

1 Jonas Pauwels 1 BaSwC

2  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen ?  Wat zijn de voordelen?  Hoe in te schrijven?  Waar kan u cambio-auto’s vinden?  Gratis abonnement  Voorwaarden

3  Het deelgebruik van de auto vooral gebruikt om naar het werk te rijden van thuis af.  De persoon die met je meerijdt deelt in de kosten.  Een oplossing is voor het fileprobleem.  Langs de snelwegen vind je hier en daar carpoolplaatsen

4  Via een carpooldatabank kun je een persoon vinden om samen naar het werk te rijden en zo da kosten te beperken omdat je de kosten van benzine kan delen.  In de carpooldatabank vindt je een hele boel vragers en aanbieders van carpoolplaatsen uit heel België.  Als je interesse hebt kan je een aanvraag indienen.  Voor de bedrijven en organisaties is er een speciaal pakket om het carpoolen te promoten

5  U kunt afwisselend rijden, of met een vaste chauffeur.  U spreekt thuis af, op een centrale carpoolparking, of aan een station op het traject.  U rijdt tot vlak voor de deur van het bedrijf of van uw instelling, of tot op een Park en Reis-parking aan de rand van de stad.  U spreekt af met collega's, of rijdt samen met werknemers uit de streek die in een bedrijf in de buurt werken.  U rijdt elke dag samen, of enkele dagen per week.

6  Een makkelijke formule waarbij in verschillende steden er dag en nacht auto’s ter uwe beschikking staan.  Als cambio-klant kunt u tegen een kleine vergoeding deze auto’s gebruiken.  U hoeft slecht de tijdsduur en de kilometers te betalen.  Verzekering is inbegrepen, net zoals het onderhoud,de keuring en het tanken.

7  Cambio autodelen is een zeer makkelijk systeem, je kan de wagen gebruiken voor een uurtje, een halve dag, een volledige dag of zelfs voor meerdere dagen  Je kan dag en nacht reserveren, 7 dagen op 7  Je moet je niks aantrekken van onderhoud en verzekeringen  Cambio is ideaal voor personen die niet veel de wagen gebruiken  Cambio-auto’s zijn recent, goed onderhouden en omnium verzekerd.  Er is keuze uit verschillende modellen, afhankelijk van wat je er mee wil doen.  Brandstof, pechverhelping en verzekering zijn in de prijs begrepen.  Uw auto heeft gegarandeerd een vaste cambio-parkeerplaats.

8  Reserveer telefonisch of via internet, dag en nacht, elke dag van de week.  Haal de auto af aan zijn standplaats.  Open de wagen met uw cambio-kaart.  Tank met de tankkaart op kosten van cambio.  Breng de wagen na gebruik terug naar de standplaats.  U ontvangt maandelijks een gedetailleerde factuur.

9  U kan cambio-auto’s vinden in alle grote steden van België (Kortrijk,Antwerpen,Mons,..)  Een cambio-plaats is altijd te vinden bij een halte van het openbaar vervoer

10  Bezit van een lijnabonnement  Je kan 1 jaar gratis cambio-abonnement krijgen  Je hoeft enkel een kopie van dit abonnemt te bezorgen aan cambio

11  Aanbod geldig voor alle particuliere tarieven Start en Bonus. Voor Comfort-klanten is een maandelijkse korting van 6,60 euro op het abonnement voorzien.  Geldig voor nieuwe en bestaande klanten van cambio.  Alleen personen die betaald hebben voor een jaarabonnement van De Lijn komen in aanmerking voor deze korting (ook geldig voor NMBS, MIVB en TEC).  Personen die gratis rijden komen niet in aanmerking voor deze korting, behalve als hun werkgever voor dit abonnement heeft betaald.

12  Voor meer informatie rond dit onderwerp zie:  www.ecocampus.wikidot.com www.ecocampus.wikidot.com


Download ppt "Jonas Pauwels 1 BaSwC.  Carpooling  Wat is Carpooling?  Hoe werkt het?  Carpooling is te regelen naar eigen wensen .Cambio-autodelen  Wat is cambio-autodelen."

Verwante presentaties


Ads door Google