De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties."— Transcript van de presentatie:

1 Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par: 3.4 Blz. 106 en 107

2 3.4: De buitenpresentatie als tijdelijke artikelpresentatie Buitenpresentatie moet onderdeel zijn van frontpresentatieplan!

3 Artikelen Niet alle artikelen zijn geschikt om buiten gepresenteerd te worden: Diefstal gevoelig! Ook moet je niet te veel artikelen tegelijkertijd presenteren! Soms handig om van buitenpresentatie een buitenverkoop te maken!

4 Buitenverkoop

5 Attentiewaarde Vergroten door: -Decoratiemateriaal -Duidelijke en nette prijs-/tekstkaarten

6 Wel of geen buitenpresentatie/- verkoop Afhankelijk van: -Branche (vaak food) -Kosten en opbrengsten (opbrengsten moeten kosten dekkend zijn) -Winkelformule (servicedistributie vaak niet, prijs distributie vaak wel) -Vestigingspunt (wettelijk mogelijk, er moeten ook voldoende passanten zijn, weersomstandigheden, er moet ruimte zijn)

7 Gemeentelijke eisen Buitenpresentaties zijn niet altijd toegestaan of mogelijk omdat -Je soms een vergunning moet aanvragen -De regels van het winkelcentrum het niet toestaan -Soms is het zelf verboden door de gemeente (ivm passanten, gehandicapten, leveranciers)


Download ppt "Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties."

Verwante presentaties


Ads door Google