De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland."— Transcript van de presentatie:

1 Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Door Jeffrey, peter, jhon en Glehn.

2 Inleiding. We hebben in een groepje het onderwerp besproken onze school. We hebben het hier het meest over de docenten gehad. We hebben hiervoor een soortgelijke vergadering over gehad, dat onderwerp was stres. Daar konden we dus over stres praten en hoe we het moeten oplossen. Dat gaat dus niet echt met dit onderwerp, het zou vast wel gaan maar wij hadden er best moeite mee dus hebben het anders gemaakt als de vorige keer.

3 Vergadering 2. Deze vergadering gaat over hoe het op onze school er aan toegaat. We hebben een aantal punten op de agenda staan die we gaan bespreken. Daarna kan er altijd nog vragen gesteld worden. Docenten te lui. Docenten te oud. De school. conclusie.

4 Docenten zijn te lui. Als we iets gemaakt hebben duurt het veel te lang voor dat ze er wat mee gaan doen, nakijken of zo iets. We hebben in de eerste school week een telefoonnummer boom gemaakt en die hebben we nog niets. Als we iets niet snappen en als we het dan vragen krijgen we geen antwoord. Dan zeggen ze : moet je zelf maar opzoeken, wij zijn er niet meer voor jullie om alles voor te zeggen. Nee dat is ook zo daarom hebben we ook deze opleiding genomen. Maar bij alles wat we vragen krijgen we dat antwoord jullie gebruiken die smoes op alles.

5 Docenten te oud. Docenten te oud.Leeftijd zegt niets het gaat er om hoe je voelt. Maar je bouwt wel een band op met je docenten ze helpen je toch met dingen en ben aan ze gewent. Als we straks over 3 jaar in het examen jaar zitten, krijgen we veel nieuwe docenten. Omdat de meeste dan mee pensioen gaan. Dat is best vervelend omdat je 3 jaar met ze gewerkt heb en aan ze gewend ben en dan het laatste jaar gaan ze weg, en heb je examens.

6 De school. Ja wat moeten we over de school vertellen? De school zelf ziet er goed uit. Kan wel een opknap beurt gebruiken maar is niet echt nodig. De computers waren wat aan de oude kant, maar daar is al verandering in gekomen. De oude pc`s hebben ruimte gemaakt voor nieuwe pc`s die veel sneller zijn. Ook een nadeel van de school is dat het er best vrij koud is. We hopen dat de kachels in de winter toch wel aan mogen anders word het een zware koude winter.

7 Conclusie. Wat hebben we geleerd in deze vergadering? We hebben aan aantal slechte dingen gehoord over de school. Maar ondanks dat is het toch wel leuk op deze school de docenten zijn misschien wat aan de oude kant maar ze zijn zeker weten niet onaardig. Ook jammer dat er een paar bij zijn die onze niet naar het examen kunnen begeleiden zullen we toch een fantastische 3 jaar te gemoed gaan.

8 Slotwoord. Hier in staat natuurlijk niet alles wat we besproken hebben over deze onderwerpen. Hier in staat samen gevast wat we allemaal besproken hebben die dag. Ik hoop dat u genoeg informatie heeft gekregen over onze vergadering.


Download ppt "Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland."

Verwante presentaties


Ads door Google