De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in de samenkomst

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in de samenkomst"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in de samenkomst

2 Johannes 3, vers 16

3 Want God had de wereld zo lief, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

4 1 Johannes 5 (brief)

5 Ieder die gelooft, dat Jezus de Christus is, is uit God geboren, en ieder die God de Vader liefheeft, heeft ook lief wie uit Hem geboren zijn. Dat wij Gods kinderen liefhebben weten we doordat we God liefhebben en Zijn geboden naleven.

6 3. Want God liefhebben houdt in, dat we ons aan Zijn geboden houden.
Zijn geboden zijn geen zware last. 4. Want ieder, die uit God geboren is, overwint de wereld. En de overwinning op de wereld hebben wij behaald met ons geloof.

7 5. Wie anders kan de wereld overwinnen dan hij die gelooft, dat Jezus de Zoon van God is ?
6. Wij weten, dat Jezus de Zoon van God is, omdat dat bevestigd is door Zijn doop in water en door het bloed van Zijn dood. En ook de Heilige Geest, die altijd de waarheid spreekt, zegt dat Hij de Zoon van God is.

8 Mattheus 3, vers 16 en 17: Zodra Jezus gedoopt was en uit het water omhoog kwam, opende de hemel zich voor Hem en zag Hij hoe de Geest van God als een duif op Hem neer daalde. En uit de hemel klonk een stem: “Dit is Mijn geliefde Zoon, in Hem vind Ik vreugde”.

9

10 1 Johannes 5 : 11. God heeft ons eeuwig leven geschonken en dat leven is in Zijn Zoon Jezus. 12. Wie de Zoon heeft, heeft het leven. Wie de Zoon niet heeft, heeft het leven niet.

11 13. Dit alles schrijf ik u, omdat u moet weten, dat u eeuwig leven hebt, u die gelooft in de Naam van de Zoon van God.

12 14. Wij kunnen ons vol vertrouwen tot God wenden, in de zekerheid, dat Hij naar ons luistert, als we Hem iets vragen, dat in overeenstemming is met Zijn wil. 15. En omdat we weten dat Hij naar ons luistert, wat we Hem ook vragen, weten we ook, dat we alles al gekregen hebben wat we Hem vragen.

13

14 Aanstaande zaterdag 21 februari :
Gezamenlijke afsluiting van de vastendag : in de kleine zaal van de kerk


Download ppt "Welkom in de samenkomst"

Verwante presentaties


Ads door Google