De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door de zeer strenge koude van de afgelopen winter zijn vele van onze apen dood gegaan, zowel chimpansees als gorilla’s en bavianen. Daar wij vrezen dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door de zeer strenge koude van de afgelopen winter zijn vele van onze apen dood gegaan, zowel chimpansees als gorilla’s en bavianen. Daar wij vrezen dat."— Transcript van de presentatie:

1 Door de zeer strenge koude van de afgelopen winter zijn vele van onze apen dood gegaan, zowel chimpansees als gorilla’s en bavianen. Daar wij vrezen dat het de komende winter weer hetzelfde zal gaan, hebben wij besloten onze apen door mensen te vervangen daar deze beter tegen koude kunnen. Dit moeten echter wel mensen zijn die op apen lijken en dierlijke geluiden uitstoten. Zeer Geachte Heer/Mevrouw.

2 De keuze is op U gevallen!!

3 Na een zeer lange en strenge selectieprocedure bent u uiteindelijk uitverkoren. Dit is voor u en uw familie natuurlijk goed nieuws. Voor uw familie omdat zij eindelijk van u verlost zijn en voor u omdat u omdat u eindelijk eens goed te eten zult krijgen. U hoeft namelijk geen eten mee te brengen want u krijgt bij ons in Blijdorp zoveel apenootjes en maïskorrels toegeworpen dat wij vermoeden, uw gulzigheid en vraatzucht kennende, dat u geen verdere maaltijd behoeft. De eerste dagen zult u aan de ketting moeten liggen. Door uw postuur en intelligentie komt u het beste in aanmerking voor de vervanging van een;

4 ZUIDKOREAANSE, ZACHTBOERENDE, KAALKONTIGE, WARHOOFD, BAVIAAN.

5 Wij verwachten U binnen 14 dagen. Niet gewassen, gekamd of geknipt, uw tanden niet gepoetst, uw nagels niet schoon gemaakt of kort geknipt, uw voeten niet gewassen. Wat dat betreft voor u dus niets nieuws. KORTOM; ZOALS U BENT.

6 Met vriendelijke groeten. Directie Diergaarde Blijdorp Afd. Personeelszaken.


Download ppt "Door de zeer strenge koude van de afgelopen winter zijn vele van onze apen dood gegaan, zowel chimpansees als gorilla’s en bavianen. Daar wij vrezen dat."

Verwante presentaties


Ads door Google