De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in Belgie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in Belgie."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in Belgie

2 Beste broer Mustafa Ik schrijve deze briefke naar u, kome naar Belgie samen met uwe madammen en kinderen. Ik niet begrijpe waarom gij niet komenaar Belgie, ikke vrage mij af waarom gij nog ,twijfel. Door de grantie van Allah zijn wij nu de here van Belgie. Leven hier zo gemakkelijk zijn. Gij hier aankomen gij natuurlijk een beetje moeten werken maar hebbe geen bang, na een paar dagen al gedaan. Ikke weet een goeie Doktor niks probleem met hem. Gij dan tijd hebbe om arcadash te makenin cafe. Hier ook vele Marrokaanse cafe.

3 Al uwe vrouwe moeten ook kome ! pas op !
Ene madam wettelijk ingeschrijf andere madam inschrijf als ongetrouwd met kinderen ten laste. Hier in Belgie goeie wet zijne voor buitenlanders. Gij ook kunne schrijf kindere van broer en zus late inschrijf op uw naam, want family vergoeding brenge veel € op. Als madam heef vodde op kop. dan die stomme Belgen zijn vies. Wij gerust slape. Zij nie naar onse madam loere, wij niet viese zijn van hunne madam wij hebbe veel succes met bruine vel. Die stommerikke moet pilleke nemen anders niks kome klaar.

4 Gij zegge gemeente bietje ouder zijn, dan gij hebbe rapper pensioen
Gij zegge gemeente bietje ouder zijn, dan gij hebbe rapper pensioen. Vrouwe hier allemaal dop, nie stempelle, krijge zo geld, en wij kope schape en pakke katte en honde, en wij make kebap voor de stom Belgen. Als bietje kou of sneeuw gij nie werken. Als gij broer met 1500€ nie kome toe geen probleem, gij late uwe kindere pikken , hier is normaal.

5 Als nie is 18 jaar zijn dan niks vrage, ook als gij pikke niks gevang een bietske bebbele met polies en gij weer opnieuw pikke als gij naar huis kom. Als polies uw lastig valle dan gij roepe RACIS ! Dan die polies krijge dik tege zijn klote van zijn chef en kome in gazette. Die woord moet gij onthoude als gij komt naar Belgie.

6

7 Als uw kindere gedaan hebbe met school dan die kunne gaan doppe, de Belgen betale alles.
Wij hebbe hier een heilige die u bescherme en die u en wij aangenome hebbe, zijn naam is ! SINT - DIKAAT ! Hij helpe U als gene goesting hebbe voor werke of zo. Hij maak alles in orde.

8

9 SIND-DIKAAT hebbe twee namen, ABVV en ACV
SIND-DIKAAT hebbe twee namen, ABVV en ACV. Alle twee goeie, gij zegge tege Dotor fiele pijn, vandaag beetje morge heel vele pijn. Gij dan krijge geld van ziekekast.

10 Dus broer, kome zo rap, hoe meer wij zijn hoe beter wij worde, want die stomme Belgen zegge wij zijn makkakken of bruine apen, maar wij daar nie bij zijn. Mijne kinderen gooie dan met stenen op die Belgen en make die auto kapot.

11 Vlaams Belang bestaat ook, die stomme Belgen die schrik hebbe van ons omdat wij hebbe bruine vel, maar de klootzakken hebbe zonnebank thuis !

12 Beste Broer; gij kome naar hier, gij hebbe altijd hier goede vakantie, wij wone allemaal samen op ene wijk, Die Belge durven nie kome bij ons omdat wij stampe tegen zijn kloten.

13 Groetjes aan Fatima, Ben Chaif, Elghadi, Mohamet Amin en alle andere kinderen.
EINDE Broer AHMAT !


Download ppt "Welkom in Belgie."

Verwante presentaties


Ads door Google