De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kalos Cambiando Vidas Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 07/2011.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kalos Cambiando Vidas Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 07/2011."— Transcript van de presentatie:

1

2 Kalos Cambiando Vidas Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 07/2011

3 Kalos Cambiando Vidas Een man ging naar een kapsalon om zijn haar te laten knippen en hij begon een gesprek met de kapper die hem bediende. Ze kwamen al vlug op het thema GOD.

4 Kalos Cambiando Vidas De kapper zei: Ik geloof niet dat God bestaat zoals jij zegt. Waarom zegt u dat? - vroeg de klant.. - Dat is simpel: wanneer je op straat gaat geef je je er rekenschap van dat God niet bestaat.

5 Kalos Cambiando Vidas O...zegt u mij eens: Moest God bestaan, zouden er dan zoveel zieken zijn? Zouden er verlaten kinderen zijn? Moest God bestaan, dan zou er geen lijden zijn, noch zulke smart voor de mensheid.

6 Kalos Cambiando Vidas Ik kan me niet voorstellen dat er een God bestaat die dat allemaal toelaat. De klant verzonk in gedachten en wilde niet antwoorden om een discussie te vermijden.

7 Kalos Cambiando Vidas Nadat zijn haar was geknipt verliet de klant het kapsalon. Op straat zag hij een man met zeer lange haren en een lange baard. Hij ging terug binnen in het kapsalon en zei tegen de kapper:

8 Kalos Cambiando Vidas -Weet je wat? Er bestaan geen kappers. Hoezo? Toch wel, hier ben ik. Neen...! zei de klant... Ze bestaan niet.

9 Kalos Cambiando Vidas Moesten ze bestaan, dan zouden er geen mensen zijn met lange haren en baard zoals die man daar.

10 Kalos Cambiando Vidas Kappers bestaan wel. Dat komt omdat ze niet bij mij komen. -Juist...! zei de klant. Dat is het punt.

11 Kalos Cambiando Vidas God bestaat wel degelijk. Wat er gebeurt is, dat de mensen niet naar Hem toe gaan en Hem niet zoeken. Daarom is er zoveel smart en miserie. De kapper stond na te denken... Als U gelooft dat God bestaat...

12 Kalos Cambiando Vidas...stuur dan dit bericht door. Maar als Hij voor u niet bestaat, negeer het dan eenvoudig.

13 Kalos Cambiando Vidas Stuur het aan mensen die voor u iets betekenen en zeg hen... Zoek in de eerste plaats God, en u zult al de rest krijgen. En herhaal met uw hart dit gebed:

14 Kalos Cambiando Vidas Heer, ik bemin U en heb U nodig. U bent in mijn hart. Zegen mij en mijn familie, mijn huis, mijn financiën en mijn vrienden in de naam van Jezus. Amen… 7/25/2014 9:28:12 PM

15 Kalos Cambiando Vidas Ontken niet dat GOD U altijd zegent...

16 Kalos Cambiando Vidas U hebt dit geopend omdat er stond “Hoe de liefde bedrijven”. Maar zou u het geopend hebben moest er gestaan hebben...

17 Kalos Cambiando Vidas “Ik bemin God, wat er ook gebeurt”? Stuur dit binnen de 10 minuten door onder de titel “Hoe de liefde bedrijven”. Als u werkelijk van GOD houdt, zal er u deze avond een wonder overkomen…

18 Kalos Cambiando Vidas Negeer dit niet, want God kijkt altijd naar u. En als u in Hem gelooft, stuur dit dan aan iedereen opdat ze vanaf nu ook in God geloven en dat voor altijd… VERGEET HET NIET.

19 Kalos Cambiando Vidas 7/25/2014 9:28:12 PM


Download ppt "Kalos Cambiando Vidas Vertaald uit het Spaans – Freddy Storm 07/2011."

Verwante presentaties


Ads door Google