De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ria Slides Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ria Slides Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam.."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ria Slides Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam..

3 Ria Slides Ik dacht dat het geluid voor ons, als levende wezens, belangrijk was, en daarom heb ik gezegd: - Mijn oren. «Neen, zei ze. Veel mensen zijn doof...

4 Ria Slides Enkele ogenblikken later heeft mijn moeder het mij terug gevraagd. Ik had lang nagedacht en dacht het goede antwoord te hebben.

5 Ria Slides Ze bekeek me en zei: - ge hebt nog niet het juiste antwoord, want er zijn veel mensen die blind zijn... - Het zicht is heel belangrijk voor iedereen, dus moeten het de ogen zijn. - Het zicht is heel belangrijk voor iedereen, dus moeten het de ogen zijn.

6 Ria Slides Ik heb altijd gedacht dat het een spel tussen ons beide was. Maar de dag dat mijn grootvader stierf, zei ze, tijdens mijn verdriet: - Vandaag is het een dag waarop je een belangrijke les moet leren.

7 Ria Slides - Het belangrijkste deel van ons lichaam zijn de schouders. - Het belangrijkste deel van ons lichaam zijn de schouders. Verwonderd vroeg ik: - Omdat ons hoofd erop rust ?

8 Ria Slides - Neen, antwoordde ze, het is omdat ze het hoofd kunnen ondersteunen van een vriend of een familielid als ze wenen. Iedereen heeft, op een zeker moment in zijn leven, nood aan een schouder om op te huilen. - Neen, antwoordde ze, het is omdat ze het hoofd kunnen ondersteunen van een vriend of een familielid als ze wenen. Iedereen heeft, op een zeker moment in zijn leven, nood aan een schouder om op te huilen.

9 Ria Slides Op dat moment heb ik het belangrijkste deel van ons lichaam ontdekt. Omdat ik op dat moment een schouder nodig had om op te huilen.

10 Ria Slides Ik wens dat u ook veel liefde en vrienden hebt, en dat uw schouders er altijd zijn als iemand ze nodig heeft.

11 Ria Slides «De mensen kunnen vergeten wat u doet... Maar ze zullen nooit vergeten wat u hen laat voelen. " «De mensen kunnen vergeten wat u doet... Maar ze zullen nooit vergeten wat u hen laat voelen. "

12 Ria Slides Nooit vergeten: "De echte vrienden zijn als sterren... We zien ze niet altijd, maar u weet dat ze er altijd zijn. "

13 Ria Slides Vertaling: clement Als deze pps u heeft ontroerd, stuur hem dan naar uw vrienden om uw schouder aan te bieden als ze die nodig hebben. Als deze pps u heeft ontroerd, stuur hem dan naar uw vrienden om uw schouder aan te bieden als ze die nodig hebben.


Download ppt "Ria Slides Toen ik jong was, heeft mijn moeder mij gevraagd welk het belangrijkste deel was van ons lichaam.."

Verwante presentaties


Ads door Google