De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende geld uit te sparen dat besteed kon worden voor de aankoop van het land en de bouw van de school. “Heer, dank u voor het voorrecht om te kunnen delen. Dank u dat door het delen van onze middelen er ook vandaag mooie dingen mogelijk zijn en nieuwe mensen voor u gewonnen kunnen worden.”

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 14 februari 2015 Leonard Hastings oogste zijn aardappels niet in 1844 omdat hij dacht dat Jezus terug zou komen. Toen dit niet gebeurde en hij zijn aardappels alsnog ging rooien, bleek het een prima oogst te zijn. Zijn liefde voor Jezus werd uiteindelijk een stille, maar zichtbare verkondiging. “Schepper van hemel en aarde, zegen alstublieft onze gaven en tienden. Mag het tot een krachtige verkondiging worden voor hen die uw gift van eeuwig leven nog niet kennen.”

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 21 februari 2015 Ellen White had de gewoonte om elk geldstuk dat zij kon sparen in een oude sok te stoppen. Toen er op zekere dag te weinig geld was om het kerkblad te drukken, bleek het benodigde bedrag exact in de sok te zitten. “Dank u Heer, dat we ons met u mogen verbinden in het afstaan van onze gaven. Maak deze gaven tot onderdeel van uw wonderbare werk.”

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 28 februari 2015 Richard Godsmark was een boer zonder geld. Hij verkocht echter zijn ossen ten behoeve van de drukkerij van de kerk. Wij kunnen iets van deze man leren, door niet alleen ons geld, maar ook ons hart aan Gods werk te verpanden. “Hemelse Vader, dank u voor het voorrecht om te kunnen geven. Help ons om niet alleen ons geld te geven, maar ook onszelf ten dienste van u te stellen.”


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende."

Verwante presentaties


Ads door Google