De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Video clip scheermesjes fabrikant….

Verwante presentaties


Presentatie over: "Video clip scheermesjes fabrikant…."— Transcript van de presentatie:

1 Video clip scheermesjes fabrikant….

2

3 Je bent vandaag wat je gisteren gegeten en gedronken hebt….

4 Gal 5:22 Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing

5 Hooglied 1:2 Hij kusse mij met de kussen van zijn mond
Hooglied 1:2 Hij kusse mij met de kussen van zijn mond! Want kostelijker dan wijn is uw liefde, Hooglied 2:10 Mijn geliefde gaat tot mij spreken: Sta toch op, mijn liefste, mijn schone, en kom.

6 Efez. 3 :19 ja de liefde van Christus kennen (ginosko) die alle kennis te boven gaat, opdat u zult volstromen met Gods volkomenheid.

7 Luk 1:34 Maria vroeg aan de engel: ‘Hoe zal dat gebeuren
Luk 1:34 Maria vroeg aan de engel: ‘Hoe zal dat gebeuren? Ik heb immers nog nooit gemeenschap (ginosko) met een man gehad.’ Gen 2:23 Toen zeide de mens: Dit is nu eindelijk been van mijn gebeente en vlees van mijn vlees; deze zal „mannin” heten, omdat zij uit de man genomen is.

8 Gen 2:7 Toen maakte God, de HEER, de mens
Gen 2:7 Toen maakte God, de HEER, de mens. Hij vormde hem uit stof, uit aarde, en blies hem levensadem in de neus. Zo werd de mens een levend wezen.

9 Math 9:15 Jezus antwoordde: ‘Bruiloftsgasten kunnen toch niet treuren zolang de bruidegom bij hen is? Maar er komt een dag dat de bruidegom bij hen wordt weggehaald, dan zullen ze vasten

10 Joh 14:3 Wanneer ik een plaats voor jullie gereedgemaakt heb, kom ik terug. Dan zal ik jullie met me meenemen, en dan zullen jullie zijn waar ik ben.

11 Mark 13:32 Maar van die dag of van die ure weet niemand, ook de engelen in de hemel niet, ook de Zoon niet, alleen de Vader.

12 Math 26:29 Ik zeg jullie: vanaf vandaag zal ik niet meer van de vrucht van de wijnstok drinken tot de dag komt dat ik er met jullie opnieuw van zal drinken in het koninkrijk van mijn Vader.’


Download ppt "Video clip scheermesjes fabrikant…."

Verwante presentaties


Ads door Google